kofi 01.07.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Za naszym płotem kończy się osiedle i zaczynają działki ogrodnicze. I na tych działkach raz na jakiś czas jest impreza disco polo + śpiewy chóralne, niezbyt raczej trzeźwe. Akurat okno gabinetu wychodzi qurcze na te działki i już 3 godzinę słucham tego g.... Właśnie leci przecudnej urody pieśń Ten chleb jest twój i mój i chórki grillowego towarzystwa i już po prostu głupieję. Chyba pódę spać. Na dole nie słychać (chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Wspolczuje Ci , wiele moge zniesc , ale NIE disco -polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 02.07.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 następnym razem wystaw kolumny na zewnątrz i puść im jakiś cięzki metal. Albo jeszcze "gorzej" - muzykę klasyczną Tego polowcy nie "zniesą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 02.07.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Paulka ma rację U nas pomogła muzyka klasyczna Handel i Bach oraz zaprzyjaźnieni chórzyści, którzy dali koncert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 02.07.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 następnym razem wystaw kolumny na zewnątrz i puść im jakiś cięzki metal. Albo jeszcze "gorzej" - muzykę klasyczną Tego polowcy nie "zniesą" Albo przemowienie pewnego polityka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 02.07.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 [quote="Ttomasz]Paulka ma rację U nas pomogła muzyka klasyczna Handel i Bach oraz zaprzyjaźnieni chórzyści, którzy dali koncert mogę jeszcze dorzucić "Carmina burana" (niektóre partie chóru sa tak mocne, że disco nie wytrzyma ), lub opera (oczywiście daj to co sama bardziej lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.07.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Popisuję się pod powyższym. Sama załóż dobre słuchawki !!!! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 02.07.2006 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Że też na to nie wpadłam! Kolumny całkiem nawet niezłe małż zakupił więc można w końcu zrobić z nich pożytek. "Carmina burana" (u nas Węgajty kiedyś dały w Katedrze - niesamowite wrażenie) może być, tylko czas nie ten. To może zapodam Albinioniego następnym razem, oby jak najpóźniej Żeby sąsiadów własnych, bliskich i dyskretnych nie zabić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 08.07.2006 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 O rany, a dzisiaj chór bab chyba pijanych na smutno. Zaczęły od "Tu na razie jest ściernisko...", potem "Hej Mazury jak wy cudne" (tu akurat się zgadzam, z tym że "O Warmio moja miła" jeszcze nie śpiewały), a teraz "A na imię miałaś właśnie Beaaaaaataaaaaa", ale już coraz bardziej się rozjeżdża. Nawet jest śmieszne. (O matko: "o obrońcach naszych polskich granic, a ponad nami...") Impreza dogorywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boewulf 09.07.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 A wystawiłaś te kolumny? Zamiast Orffa proponuję Wagnera - chyba, że chcesz coś mocniejszego - wtedy soundtrack z "The Rock" (Hans Zimmer). Jak nie pomoże, spróbuj wiatrówki z solą gruboziarnistą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.07.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 najlepiej byłoby wziąć ze soba gitarę i akordeon i dołączyć do imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 10.07.2006 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 najlepiej byłoby wziąć ze soba gitarę i akordeon i dołączyć do imprezy. I zaśpiewać, wtedy towarzystwo uciekłoby z wielkim krzkiem (bo to z zawiści tak narzekam, że nie umiem śpiewać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 10.07.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 A ja od roku mam trzy konkurujące budowy wokół siebie. Miśki uszczęśliwiają okolicę swoimi tranzystorami. Każdy inną stacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 10.07.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 najlepiej byłoby wziąć ze soba gitarę i akordeon i dołączyć do imprezy. I zaśpiewać, wtedy towarzystwo uciekłoby z wielkim krzkiem (bo to z zawiści tak narzekam, że nie umiem śpiewać ) Z tego co pisałaś, świetnie byś pasowała. No, chyba że z byle kim trunków nie spożywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.07.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ty, idz zapodaj im do tych drinkow taki specyfik co na nim pisze - kon jak nie umieć to dwie krople na wiadro ...wlej dla pewnosci 4 kropelki mam nadzieje ino ze tego na tarasie robić nie będą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boewulf 10.07.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ty, idz zapodaj im do tych drinkow taki specyfik co na nim pisze - kon jak nie umieć to dwie krople na wiadro ...wlej dla pewnosci 4 kropelki mam nadzieje ino ze tego na tarasie robić nie będą ... Zapomniałeś dopisać: "Zamknij, psa, kota, kozy, kury i kaczki. Schowaj wazelinę i towot. Po czem niezwlekając zapakuj rodzinę do samochodu i uciekaj jak najdalej." A pomyślałeś co będzie jak im te drinki się spodobają? Będzie musiała się wyprowadzić. A kto kupi działkę w takiej okolicy? Wszystko pójdzie na zatracenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.07.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Kofi, a do twojej działki może ścieżka wewnętrzna tych ogórdków dochodzi? Jak już masz cierpieć to cierp za miliony. Jak nie ma kościoła, ani obiektu edukacji w okolicy to se wykup koncesje na okres letni o otwórz melinę, legalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.07.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 A ja od roku mam trzy konkurujące budowy wokół siebie. Miśki uszczęśliwiają okolicę swoimi tranzystorami. Każdy inną stacją. Ja tez tak mam tylko to nie sa budowy a stali mieszkancy, wiec zadnych widokow na to, ze sytuacja sie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts