lidqa 02.07.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Potrzebuję większej ilości ziemi do zniwelowania działki. Gdyby ktoś miał do oddania lub do odsprzedania za niewielką kwotę, to ja bardzo chętnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 03.07.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Ja mam, ale w gminie Zielonki. Do zabrania za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 04.07.2006 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Czesc! A czy ta ziemia nadawalaby sie do rozplantowania na dzialce pod ogrod, czy to jakas mieszanka z gruzem? Duzo tego masz? Jesli tak, to moze moglbys pomoc w zorganizowaniu jakiejs kopary? Transport sprobowalabym zalatwic we wlasnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 04.07.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Ziemia by się nadawała do wyrównania działki, to głównie glina.Jest jej ze dwie ciężarówki (pryzma ma trzy, ale jedną zużyjemy), koparka będzie u mnie na działce może za dwa tygodnie, jeśli będziesz zainteresowana to możemy się jakoś porozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 05.07.2006 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Ziemia by się nadawała do wyrównania działki, to głównie glina. Szkoda, ze to glina, bo ja gliny na dzialce mam pod dostatkiem . Z checia, ale w tym przypadku chyba nie skorzystam. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts