zetka 20.03.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Ja mam gres techniczny w kotłowni i zdziwiło mnie, jak ktoś wyżej napisał że nie wymaga impregnacji.. U nas coś się na niego wylało, nie zostało od razu wytarte i wżarło się tak że nie mogę tego niczym doczyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luka 20.03.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Brać z Opoczna Wiem co piszę bo pracuję w Opocznie. fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSz74 16.02.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Witam czy taki gres jest dobry do położenia na podłogę na działce pracowniczej w nowo wybudowanym domku letniskowym? h ttp://www.castorama.pl/produkt-tygodna-6-12-lutego-gres-techniczny?utm_source=newsletter%2B13%2Blutego&utm_medium=banerek&utm_term=Produkt%2Btygodnia%2Bgres%2Btechniczny&utm_content=gres&utm_campaign=newsletter%2Bproduct%2Btygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monach 27.07.2016 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Koledzy, w leroy'u gres cersanit w promocji po 13,99. Czy ktoś z was użytkuje takowy? Jakieś opinie? Z góry dzięki. Pozdrawiam http://www.leroymerlin.pl/plytki-ceramiczne-i-gipsowe/plytki-scienne/gres/gres-nieszkliwiony-norton-bis-cersanit,p385210,l233.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts