bladyy78 03.07.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Czy ma ktos moze okna tej firmy? Jak sie one sprawuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 03.07.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Ja mam, ale jeszcze nie zamontowane będą mi montować pod koniec tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 03.07.2006 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Wlasnie dzis bylem i ogladalem te okna i powiem szczerze ze sie rozczarowalem jakoscia ich wykonczenia bede szukal okna innej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlaniecPRV 12.07.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Ja mam i szczerze powiem kiepsko bardzo kiepsko. Zarwono montaz jak i serwis posprzedazowy w Zdunskiej Woli. ODRADZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 12.07.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 konkurencyjny wątek:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?84287-Okna-PCV-i-firma-Budvar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas964 23.07.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Mam okna z Budvaru w całym mieszkaniu. Pierwsze kupiłem jakies 5 lat temu i do tej pory jestem z nich bardzo zadowolony. Polecam, tymbardziej, że ceny mają dość przystępne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.07.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Dziś są przystępne?Czy 5 lat temu były? A ja mam wrażenie, że jesteś zatrudniony by robić "dobrą opinię"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas964 23.07.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 LOL Na tym forum czegokolwiek by się nie napisało to jest brane za reklamę albo czarny PR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 23.07.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 jak masz 3 posty na swoim koncie i nagle reklamujesz jakąś firmę - to sprawa jest jasna:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas964 23.07.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Pewnie nawet gdybym miał ich 100 to i tak by bło ze robie reklamę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.07.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Za złe? Niekoniecznie, ale byłbyś bardziej wiarygodny:) To co Budvar sprzedawał 5 lat temu? jaki profil? Zapewne bezołowiowy, bo wtedy tym sie mogli chwalic. Ale jaka jest jego nazwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 23.07.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Nigdy nie przestanie mnie zadziwiać prymitywizm pewnych form reklamy. Jeżeli jest to działanie jakiejś firmy reklamowej to zleceniodawca powinien zażądać odszkodowania. No chyba, że tylko ja (i finlandia) uważam za niespotykane (i śmierdzące na kilometr) zarejestrowanie się na forum tylko po to by napisać pean pochwalny na cześć firmy, w której kupiło się coś 5 lat temu.Teraz zajrzę w szklaną kulę...- Za chwilę dostanę zje..ke od tego forumowicza, że przecież on to tylko tak, z czystego serca, itp.- Jeżeli ktoś podejmie się polemiki to będzie wymiana kilku postów- Za kilka dni nick skończy swoją aktywność na zawszeHistoria lubi się powtarzać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.07.2010 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 (edytowane) No niestety, to są nicki kilkudniowe, ale o tym wiedzą tylko forumowicze będący tu dluzej niz miesiac (bo zwykli jednopostowcy szybko zapominają hasło do konta:) Edytowane 24 Lipca 2010 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomocool 27.07.2010 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Ta firma jest niepoważna. Pomijam już jakość okien. Serwis i kompetencja ludzi tam pracujących niestety nie jest najlepsza. Począwszy od błędnego wymiarowania po ciągłe opóźnianie się z dostawą. Najlepsze jest to, że mieli wymienić jedno okno bo dali nie to co trzeba. Obiecali, że będzie za tydzień. Było po... 2 miesiącach i chyba dlatego, że nie zostało zapłacone do końca. Tuż po otrzymaniu tego ostatniego okna (jakieś kilka dni - nie zdążyłem jeszcze zapłacić ostaniej części) dostałem polecony z groźbą nasłania na nas komornika... :-/ Niestety, ale nic dobrego z mojego punktu widzenia nie mogę powiedzieć na temat tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekWojtek 02.02.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Podpisuje się pod powyższym postem.Niepoważna, nieprofesjonalna firma, która lekceważy klienta.Ja zamówiłem okna w tej firmie i b. żałuję. Nie chcę powielać inf. zamieszczonych wyżej, ale muszę dodać, że u mnie wszystkie okna są wadliwe.Niespotykany wręcz popis niedbalstwa.w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amadek 06.04.2015 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Kupiłem okna T-Passive firmy BudVar i wszystkie okna w domu mam do wymiany!Ramy okienne po 2 latach są wypaczone tak, że pojawiły się szczeliny między ramą a uszczelkami. Okna które miałybyć pasywne są nieszczelne i zdeformowane.Składam reklamacje. Sprawa nie będzie prosta ponieważ okna zostały już obrobione z obu stron i wymiana ich wiąże się z ponowną obróbką. Skończyłem remont i wracam znowu do remontu. Będę pisać o postępach reklamacji. ODRADZAM BUDVAR KAŻEMU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amadek 12.04.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Co do samych szyb nie mam zastrzeżeń. Faktycznie czuć różnicę w izolacji cieplnej i akustycznej.Ale jak wytłumaczyć wypaczenie ram okiennych? Jak przyłożę poziomicę to mam ma długości 2 metrów prawie centymetr odchylenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amadek 26.04.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Przesyłam film na który przykładam metrowej długości poziomicę do okien BUDVAR T-Passive.Jeden koniec poziomicy dociskam do okna. Drugi koniec odstaje od okna o około pół centymetra. https://youtu.be/400O1w4dHmAhttps://youtu.be/o89HTE5A2Fw Co o tym sądzicie drodzy forumowicze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.04.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 To, że nieprawidłowo mierzysz ugięcie. Druga sprawa - poziomica trochę za krótka by mieć pełen obraz - po trzecie - za ugięcie w tej płaszczyźnie w dużym stopniu odpowiada montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amadek 27.04.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Tak wiem, że poziomica zbyt krótka aby mieć pełny obraz. Mam też okna innej firmy montowane przez inną ekipę i jak przykładam poziomicę to nie ma żadnego odchylenia. Poziomica idealnie przylega do ramy okiennej. Nie znam się tak dobrze na oknach, ale na chłopski rozum widzę, że coś jest nie w porządku. finlandia Mam ogromną prośbe do ciebie! Czy możesz mi opisać w dwóch zdaniach dlaczego za takie wygięcie odpowiada montaż? Jaki błąd popełniła ekipa montująca okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts