Bonzai 03.07.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 No właśnie z czego robiliście balustrady na schody betonowe i jakie to były koszty. Ostatnio widziałem w Castoramie gotowy ststem balustrad do własnego montażu czy spotkaliście się z czymś takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pafnucy 03.07.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 No właśnie z czego robiliście balustrady na schody betonowe i jakie to były koszty. Ostatnio widziałem w Castoramie gotowy ststem balustrad do własnego montażu czy spotkaliście się z czymś takim. Ja będę właśnie robił z stali kutej, kilka tralek, ze trzy słupki, jakiś motyw pomiędzy. Nie mam tego dużo, więc nei będzie drogo. W Krakowie mam producenta takich balustrad. A to w Castoramie to z jakiego materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzai 03.07.2006 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Te w castoramie to balustrady z pochromowanych rur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doli 03.07.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Napiszcie jeśli ktoś wie (a wie napewno) kidy montuje się balustardy do schodów - po położeniu gresu na schodach, czy przed położeniem ? PzdrDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.07.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 No właśnie z czego robiliście balustrady na schody betonowe i jakie to były koszty. Ostatnio widziałem w Castoramie gotowy ststem balustrad do własnego montażu czy spotkaliście się z czymś takim. Ja będę właśnie robił z stali kutej, kilka tralek, ze trzy słupki, jakiś motyw pomiędzy. Nie mam tego dużo, więc nei będzie drogo. W Krakowie mam producenta takich balustrad. A to w Castoramie to z jakiego materiału? Hej Pafnucy , a ten producent robi także z nierdzewki czy tylko kute? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pafnucy 03.07.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 No właśnie z czego robiliście balustrady na schody betonowe i jakie to były koszty. Ostatnio widziałem w Castoramie gotowy ststem balustrad do własnego montażu czy spotkaliście się z czymś takim. Ja będę właśnie robił z stali kutej, kilka tralek, ze trzy słupki, jakiś motyw pomiędzy. Nie mam tego dużo, więc nei będzie drogo. W Krakowie mam producenta takich balustrad. A to w Castoramie to z jakiego materiału? Hej Pafnucy , a ten producent robi także z nierdzewki czy tylko kute? Hej Sonika, niestety chyba tylko kute. na http://www.bobicki.pl nie znalazłem nierdzewki, sama strona troszkę kulawa u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 04.07.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Te w castoramie to balustrady z pochromowanych rur W Castoramie jest też system z rur nierdzewnych oraz drewna. Można go łączyć w dowolnych kombinacjach. Jest nie jest drogi i dużo ładniejszy od tego chromowanego do robienia półek sklepowych. Metr bieżący wychodzi od ok. 350 zł. Właśnie się do niego przymierzam, bo ceny jakie śpiewały mi firmy rzemieślnicze za nierdzewkę są porażające - 500 - 700 zł/mb !!!!! Jak ktoś zainteresowany to mogę puścić skan z wykazem elementów na mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 06.07.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 A ja mam murowane pełne,zaokrąglone i wygładzone od góry.Pomalowane Eggshelem Pary,który można czyścić nawet Cifami,Domestosami i innymi takimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toms-77 12.07.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 A ja mam murowane pełne,zaokrąglone i wygładzone od góry. Pomalowane Eggshelem Pary,który można czyścić nawet Cifami,Domestosami i innymi takimi. co to jest to/ten/ta Eggshelem Pary ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 13.07.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Xavi, możesz przysłac jakies namiary na firme z Castoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 23.05.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 A ja mam murowane pełne,zaokrąglone i wygładzone od góry. Pomalowane Eggshelem Pary,który można czyścić nawet Cifami,Domestosami i innymi takimi. co to jest to/ten/ta Eggshelem Pary ?? Hehe to farba Eggshell czyli skorupka jajka po naszymu, kandayjskiej firmy Para. Xavi daj znać co wybrałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts