Sylvka 03.07.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Witam serdecznie wszystkich Librowców. Przymierzam się właśnie do kupna projektu swojego domku z marzeń czyli LIBRY. mam w związku z tym prosbę. gdyby ktoś mógł przesłać zdjecia juz wybudowanej Libry (zew i wew), to byłabym wdzięczna. I to bardzo bardzo:)) Zastanawiają mnie też koszt. ale cóż. Jak madrze napisał którys z forumowiczów... trzeba będzie patrzeć na ten domek do końca życia. Ważne, żeby to był przyjemny widok i cieszył nasze oczy. A jeśli chodzi o kieszeń... No cóż.. za marzenia trzeba płacić) mój mail: [email protected] Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 03.07.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Witam serdecznie wszystkich Librowców. Przymierzam się właśnie do kupna projektu swojego domku z marzeń czyli LIBRY. mam w związku z tym prosbę. gdyby ktoś mógł przesłać zdjecia juz wybudowanej Libry (zew i wew), to byłabym wdzięczna. I to bardzo bardzo:)) Zastanawiają mnie też koszt. ale cóż. Jak madrze napisał którys z forumowiczów... trzeba będzie patrzeć na ten domek do końca życia. Ważne, żeby to był przyjemny widok i cieszył nasze oczy. A jeśli chodzi o kieszeń... No cóż.. za marzenia trzeba płacić) mój mail: [email protected] Pozdrawiam wszystkich zapomnialas napisac, o ktora LIBRE Ci chodzi, tzn z ktorej pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylvka 04.07.2006 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Chodzi mi o Librę z pracowni Domus. Przejrzałam już całe forum na ten temat aż mi oczy z orbit wychodzą) Chciałabym zobaczyć najlepiej już wykończone wnętrza, bo mam takie wrażenie,że np kuchnia nie jest za wielka. zastanawiają mnie także skosy na górze, czy nie zabiorą za dużo powierzchni. takze będe wdzięczna za każde zdjecie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts