Mareko 15.03.2003 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2003 Mam nastepujace pytanie: Dom, ktory chce kupic jest obciazony dwiema hipotekami po 100 tys. Wartosc domku wynosi ok. 180 tys.Wlasciciel moze zdjac jedna z tych hipotek ale z druga moze to troche potrwac. Czy jakis bank udzieli mi kredytu hipotecznego jesli nieruchomosc jest w czesci obciazona hipoteka? Skoro wartosc domku to 180 tys. a po zdjeciu jednej hipoteki laczne obciazenie wynosilo by 100 tys to chyba te pozostale 80 tys. moga stanowic gwarancje dla banku. Czy ktos ma w tym doswiadczenie i potrafi mi doradzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.03.2003 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2003 Marek..nie ryzykuj kupna domu z obciazona hipoteką..i nie sluchaj opowiescia ze pozniej je splaci wlasciciel...czasami dlug przechodzi wraz z chałupa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareko 15.03.2003 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2003 Nigdy w zyciu !!! Nie pisalem ze chce placic cala cene. Rozwazam tylko opcje w ktorej zaplacilbym gosciowi taka kase ile wynosilaby wartosc zdjetej hipoteki. W dalszym ciagu nie mam odpowiedzi na pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts