izagrab 03.07.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Zastanawiam sie ktora woda jest tansza : z wodociagu ( oplata za zurzyte m3) czy ze studni( koszty pradu, hyfrofor itp). Moze znaci eodpowiedz na to pytanie? W okolicy gdzie mieszkam woda nie nadaje sie do picia wiec do urzytku domowego bedziemy ciagnac wodociag. Zastanawiam sie tylko czy wode do podlewania ogrodka ciagnac z wodociagu czy ze studni, ktora mam na dzialce. Co o tym sadzicie? Ktore rozwiazanie bedzie tansze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 03.07.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Miałem studnię przez 20 lat.Mam z wodociągu od 20 lat.Nie chcę studni. Jeżeli jest dużo podlewania to mogą być dwa wyjścia.1) podlicznik dla wody ogrodowej, aby nie płacić za zrzut ścieków. Chyba że jest szambo.2) pompa pływająca do podlewania. Bez dodatkowego osprzętu typu hydrofor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts