Martka 05.07.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Jak w temacie - poszukuję glazurnika. DOBREGO glazurnika: Do zrobienia:- płytki w przedpokoju- glazura w kuchni - uwaga: na blacie kuchennym i na ścianie- gres przed wejściem do domu (schodki tylko dwa)- poprawki po nieudacznikach, którzy robili u mnie rok temu (m.in. obudowa wanny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 05.07.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Jak szybko go potrzebujesz? Jeden taki pracuje u nas, ale na razie go nie oddamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 05.07.2006 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 na za jakieś dwa tygodnie Na pewno dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 05.07.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Nasz glazurnik warty polecenie ma czas dopiero w listopadzie. Przy okazji dzięki za drewno, domek na drzewie przezimował, fotki mam ale nie umiem tu wklejać w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 05.07.2006 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 ooo, cześć woytek Wiesz, u mnie tak wszystko jest niezgodne z planem, że może się okazać, że w listopadzie też się jakiś przyda Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 05.07.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Glazurnik dobry i "kumaty" (jego pracę można obejrzeć u nas). Przyjeżdża w poniedziałek, odjeżdża w piątek lub sobotę. Ale do wzięcia będzie pewnie najwcześniej w połowie sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobotka 05.07.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Mogę polecić firmę, która robi wszystkie wykończenia u nas i jak na razie wszystko jest ok. Ceny umiarkowanetel.601228978 Pan Mietek Figura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 06.07.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Mam jeszcze gocia który robił u nas z gresu cokoły wokoło domku, okazuje się, że ma teraz luki czasowe. Jest super jeli chodzi o tynki wewnętrzne i elewacje (poprawki po partaczach). Ekipa rodzinna Pan Nowik tel. 602 318 232. Działa w naszych piaseczyńskich okolicach. pozdrawiam w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 07.07.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Mogę poleciś swojego ale na Listopad potrzebuje go z powrotem.Budujemy drugi domek! Robotę wykonuje perfekcujnie a ceny ma też dobre.Poniżej zdjęcie łazienki którą nam robił.Łącznie położył u nas ok. 200 m2 a w przyszłym tygodniu ma robić schody i tarasy. http://foto.onet.pl/upload/35/31/_602891_n.jpg pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk0t 08.07.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Mogę poleciś swojego ale na Listopad potrzebuje go z powrotem.Budujemy drugi domek! Robotę wykonuje perfekcujnie a ceny ma też dobre. Poniżej zdjęcie łazienki którą nam robił.Łącznie położył u nas ok. 200 m2 a w przyszłym tygodniu ma robić schody i tarasy. No to jak polecasz, to poleć z danymi kontaktowymi, proszę, nazwisko człowieka też by się przydało. Jeli zacznie szybko, to w listopadzie oddam Z góry dzięki, pozdrawiam nieustajšco, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 08.07.2006 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Mkot, To mój wątek-mój glazurnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 08.07.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 0-604 651 854 Pan Tomek. Powołać się na kontakt z Forum od Grzegorza.Ceny ustalajcie sami pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts