Gość m_ch_konto usunięte 05.07.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Czy miał ktoś z Was miał do czynienia z wannami akrylowymi firmy rodem z Mazowsza : Saniform. Podoba mi sie taka jedna, model chyba "Fortuna" jako alternatywa dla Ravak'a. Oczywiście Saniform jest o połowę tańszy. Pomyślałem sobie, że troszkę zaoszczędzę, ale mam jednak wątpliwości.Jeśli ktoś zna pozytywy/negatywy wanien Saniform bardzo proszę o zabranie głosu. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość m_ch_konto usunięte 05.07.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Oj widzę, że ten Saniform to badziewie jakieś bo nikt go nie ma. Może to też jakaś sugestia dla mnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadb 06.10.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 wyciągam wątek - może jednak ktoś ma taką wannę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galant 03.02.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witam, czy ostatecznie kupiście tę wannę i jak się sprawuje? Właśnie zastanawiam się nad zakupem wanny Saniform Rosa, wygląda solidnie, akryl nawet grubszy niż Koło i bielszy, cena bdb, wymiary idealne donaszej łazienki.... Z góry dziękuję za opinie użytkowników, którzy już kupili wanny tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motylka 31.08.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Z tego co wiem to Saniform robi firma Laminex. Też dość długo się zastanawiałam nad zakupem i nie mogłam znaleźć w internecie informacji na temat tej marki. Mogę powiedzieć tylko tyle, że z perspektywy roku wanna jest naprawdę doskonale wykonana i wygodna. Tą druga cechę sprawdziłam jeszcze przez zakupem Wanny Saniform to dobry produkt i do tego w bardzo dobrej cenie. To miło się tak zaskoczyć, że szukasz oszczędności przy remoncie i trafiasz przez to na naprawdę dobry produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jubilat 26.09.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Mam wannę Laminexu Saniform MONIKA, tegoroczny nabytek i jestem bardzo zadowolona. Zdecydowaliśmy się ulepszyć ją trochę o hydromasaż i to był genialny pomysł. Jeżeli chodzi o stosunek jakości do ceny, to był bardzo dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts