Whitemag 05.07.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witam wszystkich! Prosze o odrobine komentarzy o tym projekcie! Po obejrzeniu setek (tysiecy?) projektow - razem z zona wysunal sie ten na pierwsze miejsce i przyznam, ze jestem juz prawie zdecydowany. - Dzialeczka z wejsciem od poludnia. - Rodzina 2 osoby dorosle + dziecko ( przyszlosci pewnie sie jeszcze o jedna pocieche powiekszy). - Jak dla mnie antresola to jest to Podoba mi sie koncepcja pomieszczenia rekreacyjnego na polpietrze - dobre miejsce na pokoj komputerowy lub biuro - przy okazji nie izolujacy od tego, co sie w domu dzieje. Duza spizarnia. Brakuje mi tylko pralni na gorze i pomieszczenia gospodarczego na dole - z drugiej strony dom jest dosc spory i chyba uda mi sie gdzies wygospodarowac na to miejsce.. No nie wiem, powiedzcie, co o nim myslicie prosze!! Pozdrawiam!! http://archtim.pl/ - dostepny w zakladce dom pokazowy. Aha, no i chyba dosc opatrzony juz ten domek przez te wszystkie reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whitemag 12.07.2006 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Ok, kupilem go Dobrze zrobilem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts