zielonooka 18.07.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 W ramach testu poprosiłem wczoraj żonę , żeby mi szybko obliczyła jedną całkę po okręgu, to widzę, że nawet tego nie potrafi. A jest już rok po drugim dziecku. Porażka . Pociesze cie - z Twoja zona nie jest zle, porażka to to ze ja - posiadajac ilosc dzieci w liczbie 0 (słownie : zero) nie mam pojecia jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 A ja jestem ciekawa, ilu z nas DZISIAJ zdałoby maturę rozszerzoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herne 18.07.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 W ramach testu poprosiłem wczoraj żonę , żeby mi szybko obliczyła jedną całkę po okręgu, to widzę, że nawet tego nie potrafi. A jest już rok po drugim dziecku. Porażka . Pociesze cie - z Twoja zona nie jest zle, porażka to to ze ja - posiadajac ilosc dzieci w liczbie 0 (słownie : zero) nie mam pojecia jak to zrobić Usprawiedliwia ją tylko jedno - skończyła AWF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 18.07.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 W ramach testu poprosiłem wczoraj żonę , żeby mi szybko obliczyła jedną całkę po okręgu, to widzę, że nawet tego nie potrafi. A jest już rok po drugim dziecku. Porażka . Pociesze cie - z Twoja zona nie jest zle, porażka to to ze ja - posiadajac ilosc dzieci w liczbie 0 (słownie : zero) nie mam pojecia jak to zrobić Usprawiedliwia ją tylko jedno - skończyła AWF. ja też nie umiem co więcej NIGDY nie umiałam, a chodziłam do mat-fizu, matura pis. z mat w ogóle nie kojaże żadnych całek po okręgu jakies tam całki w szkole liczyłam ale tak bez przekonania tyle lat edukacji a teraz: całki nie policze logarytmy zero trygonometria zero rachunek prawdopodobieństwa tak samo nawet na pole powierzchni i objętość brył wzorów nie pamiętam [ szósta klasa podstawówki] nie pamiętam nawet ile wynosi cosinus 45 stopni, a to już naprawdę jest potrzebne w codziennym życiu ale OBCIACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 18.07.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 już nie wspomne, że w zeszłym tygodniu jak liczyłam przekątną kwadratu to musiałam sprawdzić w kalkulatorze ile wynosi pierwiastek z dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 18.07.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 tyle lat edukacji a teraz: całki nie policze logarytmy zero trygonometria zero rachunek prawdopodobieństwa tak samo nawet na pole powierzchni i objętość brył wzorów nie pamiętam [ szósta klasa podstawówki] nie pamiętam nawet ile wynosi cosinus 45 stopni, a to już naprawdę jest potrzebne w codziennym życiu ale OBCIACH Ja byłam na profilu ogólnym to chyba jestem usprawiedliwiona... tym bardziej, że ten cosinus jakoś nie był mi jeszcze potrzebny (albo nie wpładłam na to, że akurat przydałby się ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.07.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 a od kiedy baby w sredniej mają całki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.07.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 a od kiedy baby w sredniej mają całki A co ty Selim nie miales?? czyzbys ty w tym roku mature zdawal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.07.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 a od kiedy baby w sredniej mają całki A co ty Selim nie miales?? czyzbys ty w tym roku mature zdawal? Wojty, to Ty nie wiesz, że Selim ma 19 lat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.07.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 A tak w ogole to sadze ze nie chodzi tu o liczenie calek, pochodnych i innych pierdoletek, a raczej o to ze w ciazy (juz sprwdzone) i po ciazy (jescze nie) trudno sie poprostu skupic, nie mowiac juz o roztargnieniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.07.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 a od kiedy baby w sredniej mają całki A co ty Selim nie miales?? czyzbys ty w tym roku mature zdawal? Wojty, to Ty nie wiesz, że Selim ma 19 lat??? Aaaa, to wszystko tlumaczy I rozumiem ze nalezy do tych co teraz skaldaja sie na kwiatki i laurke dziekczynna dla Romana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.07.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 a od kiedy baby w sredniej mają całki A co ty Selim nie miales?? czyzbys ty w tym roku mature zdawal? Wojty, to Ty nie wiesz, że Selim ma 19 lat??? ...i diode na czole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 a od kiedy baby w sredniej mają całki A co ty Selim nie miales?? czyzbys ty w tym roku mature zdawal? Wojty, to Ty nie wiesz, że Selim ma 19 lat??? ...i diode na czole Selimm - poprawka do twojego hasła: "Kto rano wstaje - ten biega po bułki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 18.07.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 tyle lat edukacji a teraz: całki nie policze logarytmy zero trygonometria zero rachunek prawdopodobieństwa tak samo nawet na pole powierzchni i objętość brył wzorów nie pamiętam [ szósta klasa podstawówki] nie pamiętam nawet ile wynosi cosinus 45 stopni, a to już naprawdę jest potrzebne w codziennym życiu ale OBCIACH Ja byłam na profilu ogólnym to chyba jestem usprawiedliwiona... tym bardziej, że ten cosinus jakoś nie był mi jeszcze potrzebny (albo nie wpładłam na to, że akurat przydałby się ) hihi no nieraz się przydaje na budowie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 19.07.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Ciekawa jestem co się dzieje w głowie mojej koleżanki po matematyce, uczącej w szkole matematyki, która urodziła w tym roku trojaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.07.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 a od kiedy baby w sredniej mają całki A co ty Selim nie miales?? czyzbys ty w tym roku mature zdawal? Wojty, to Ty nie wiesz, że Selim ma 19 lat??? ...i diode na czole Selimm - poprawka do twojego hasła: "Kto rano wstaje - ten biega po bułki" kto rano wstaje ... ten jest niewyspany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 20.07.2006 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Zgodnie z licznymi zaleceniami - a właściwie niezależnie od nich - wyjechałam na tydzień. Siedzimy na ziemi krzyżackiej, mamy wszystko podane i chyba odpoczywam. Może to tak jest, że tym razem oprócz dziecka mam ogródek i dom, co wykańcza intelektualnie W każdym razie powolutku tryby w mózgu zaczynają działać. O całkach, trygonometrii itp mawet nie mam co marzyć - jestem przykładem patologicznego wydania absolwenta profilu humanistycznego - co to miał superintensywną łacinę, grekę, ale do całek nie dotarł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 22.07.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Przypomniało mi się coś.Mój ulubiony pan profesor od prawa cywilnego mówił,że z jego doswiadczenia wynika,iż kobitki w ciązy dużo szybciej i lepiej się uczą.W moim przypadku się sprawdziło(+4 z egzaminu),chociaż pan profesor mówił to z wyrzutem właśnie do dziewczyny w ciąży ,której zaliczył tylko ze względu na fakt ,że przed poprawką wypadał jej termin porodu,więc się ulitował i poinformował na forum,że robi to tylko ze względu na zaistniałą sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts