Kinnga 05.07.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Wyposażam własnie moją nowiusieńką kuchnię. Troszkę sprzętu mam z poprzedniego mieszkania, ale lodówkę muszę miec nową. Szukam czegos o pokaźnych gabarytach, do około 2000 PLN. Może macie jakieś swoje typy?Ja na razie mam takie:http://www.ceneo.pl/ProductsComparison.aspx?categoryID=357&productID=135284&productID=7557&productID=93710Najbardziej podoba mi się Bosch, ale może ktoś z Was ma inne zdanie?Chetnie się dowiem:)Dziki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 05.07.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Hej Twój wybór jest ok ale zobacz jeszcze Liebherr, mam lodówkę tej firmy i jestem bardzo zadowolona. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 06.07.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 ja np. wolę Electrolux_a czy TEKE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 06.07.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Potwierdzam mam Lieberr lodwoke z biofresh 5 latek i chodzi znakomicie. Mam tez ich zamrazarke rowniez bez zastrzezen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika19 06.07.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 ale chyba nie w cenie do 2000? kupiłabym zaraz. u nas te o pokaznych gabarytach zaczynaja sie od 3500 niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.07.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 My mamy Vestfrosta już parę dobrych lat. Chodzi bez zastrzeżeń, ale podobno juz nie do dostania w Polsce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta123 07.07.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Potwierdzam bardzo dobrą jakość Liebherra i Vestfrosta - ten ostatni rzeczywiście już nie do zakupienia w Polsce.U mnie lodówki obydwóch firm użytkują się b. dobrze. Nie szronią, bardzo rzadko rozmrażam - może raz na rok - nie ma potrzeby częściej.Ale też nie w każdym sklepie stoją na ekspozycji, często trzeba zamawiać. Cena porównywalna do innych a jakość o niebo lepsza.Liebherr to sprzęt profesjonalny - górna półka.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts