m1arta 06.07.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Mam łazienkę o wym 2,15x3,15 (niestety nie umiem wkleić rzutu). Na jednej krótszej ścianie są drzwi ( nie na środku, tylko z boku), a na drugiej małe okno. Chcę w niej umieścić brodzik, wannę, umywalkę, wc i pralkę. Pomóżcie mi to jakoś umieścić w tej małej łazience. Na Was zawsze można liczyć.PozdrawiamMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobertt 06.07.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Mam łazienkę o wym 2,15x3,15 (niestety nie umiem wkleić rzutu). Na jednej krótszej ścianie są drzwi ( nie na środku, tylko z boku), a na drugiej małe okno. Chcę w niej umieścić brodzik, wannę, umywalkę, wc i pralkę. Pomóżcie mi to jakoś umieścić w tej małej łazience. Na Was zawsze można liczyć. Pozdrawiam Marta Więcej danych gdzie kanaliza woda czy są zakamarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m1arta 06.07.2006 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Właśnie wody i kanalizacji jeszcze nie ma. Zakamarków też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika19 06.07.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 ile od sciany sa drzwi? na jakiej wysokości ( i ile od ściany) jest okno? a wiadomo gdzie bedzie przynajmniej pion (głowny odpływ)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m1arta 06.07.2006 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 drzwi są przy samym prawym brzegu od wejścia, a okno mniej więcej po środku krótszej ściany. Kanalizacji i wody jeszcze nie ma, więc w tym mam dowolność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts