Peterek 06.07.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 W tym miejscu chcę podziękować TOMKOWI 1950 za bezinteresowną pomoc. Dziś trudno o życzliwe osoby. Wielkie dzięki. peterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 06.07.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 To ja się dołączę. Wprawdzie Tomek 1950 jeszcze mi nie pomóg, ale życzliwym zawsze należą się podziękowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 06.07.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 To ja się dołączę. Wprawdzie Tomek 1950 jeszcze mi nie pomóg, ale życzliwym zawsze należą się podziękowania. ja już przestałam wierzyć w bezinteresowną pomoc mało tego, nawet interesowna nie zawsze się dobrze kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts