marekd 16.03.2003 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2003 dostałem decyzję która mi nie odpowiada ,na planie zaproponowano linie zabudowy 5m od teoretycznej granicy działki,ja potrzebuje 4m aby zmiescic dom, dla ulatwienia problemu powiem ze moi sasiedzi stawiali domy w odlegl.4m od drogi(dojazd lokalny do posesji-droga slepa).Dlaczego urzednik wystawil mi tak rozna decyzje.Poradzcie co zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 16.03.2003 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2003 może twoja działka jest narożna? Na pewno należy się od decyzji odwołać - porozmawiaj z paniami z okienka jak to można zrobić, by poskutkowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekd 16.03.2003 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2003 nie jest narożna ale fakt nie ma to jak pudełko dobrych czekoladek,może wtedy pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts