kasieńka 06.07.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 I przyszedł ten moment, w którym trzeba rozejrzeć się za sprzętami kuchenymi, dlatego proszę Was o wpisywanie: rodzaj sprzętu, firmę i czy jesteście zadowoleni z wyboru. Chodzi o sprzęty do zabudowy tj.: -płyta el. -piekarnik -okap -zmywarka -lodówka -pralka także -nie do zabudowy rzecz jasna. Zapewne wielu z Was już ten temat przerabiało, więc podzielcie się doświadczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Łódź 06.07.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=38780 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieńka 07.07.2006 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=38780 pozdrawiam Ok -ale minęło 1,5 roku od tamtego tematu, więc zapewne przybyło nowych użytkowników agd i może jednak ktoś podzieliłby się swoimi doświadczeniami na tą chwilę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 07.07.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ja jestem zwolennikiem sprzętów niemieckich. Z doświadczenia polecam Siemensa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 07.07.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Trochę opinii http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=67043&highlight=agd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieńka 07.07.2006 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ja jestem zwolennikiem sprzętów niemieckich. Z doświadczenia polecam Siemensa. Ale z tego co wiem, to każda firma "specjalizuje się" (produkuje w miary dobry wyrób) w czymś innym, dlatego ponoć nie należy kupować całego wyposażenia jednej marki. Stąd też pytanie: który sprzęt-której firmy macie i polecacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 07.07.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ja mam Boscha, chyba oprócz okapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 07.07.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ja mam Aristona (wygrała stylistyka) i okap Amica. pomimo kiepskich opini forumowiczów na temat Aristona, jestem bardzo zadowolona. Fakt, nie jestem najbardziej oszczędna, więc za bardzo nie patrzyłam na techniczne parametry. Chciałam, żeby sprzęt był ładny. Na razie działają bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 07.07.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ja mam Aristona (wygrała stylistyka) i okap Amica. pomimo kiepskich opini forumowiczów na temat Aristona, jestem bardzo zadowolona. Fakt, nie jestem najbardziej oszczędna, więc za bardzo nie patrzyłam na techniczne parametry. Chciałam, żeby sprzęt był ładny. Na razie działają bez zarzutu Miałem pralkę Aristona z gwarancją na 5 lat i tyle wytrzymała. Później naprawa była nieopłacalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 07.07.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Lodówka:pierwsza whirpool-philips(była wspaniała 9 lat miałem i oddałem ją bo miałem remont i kuchnia szła pod zabudowe), druga do zabudowy whirpool robiona na częściach Italy działa świetnie mogła by mieć lepsze plastikiZmywarka Whirpool(części chyba Czech Republic) zabudowa poprostu perełka panel sterowania wewnątrz.Okap amica inox: też wporządku tyle że uszczelka odpadła pod wpływem gorącej paryKuchenka amica z piekranikiem inox płyta szklana ale gazowa:rożen był uzywany 3 razy i padł, wyświetlacz elektroniczny po 4 latach padł, jakieś problemy z palnikami 4 na raz nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts