Antoi Zamojda 10.07.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Tu gdzie się da to wciśnij ile możesz, ale nie teraz poczekaj aż całkiem zwiąże i wyschnie. Podczas schnięcia szczeliny mogą się jescze powiększyć. Spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 11.07.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Wylewki samopoziomujące mają taki parametr na który koniecznie trzeba zwrócić uwagę : minimalna grubość warstwy i związana z tym cena.Te o grubości 30 mm są tanie. Te ogrubości 3 mm - drogie.Jeśli tą tanią wylejemy cienko - będą kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remontbaby 12.07.2006 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 2-20mm, cena ok 50PLN za worek. wylana od 2 mm do 10 mm. Tam gdzie najwiecej szczeliny sa najszersze ( powiedzmy na włos) reszta to tzw siateczka. Test młotem przechodzi. Czekam do 2 tygodni i ponownie przetestuję. Mogę klasc parkiet, jezeli bedzie sie trzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 13.07.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ja dałem Atlas zaprawe wyrównującą ( gr 1cm) popękała -zrywam i wyrzucam bo na dużej części odchodzi od podłoża ( stukam i słucham),ale jakby się czymała podłoża tobym zostawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts