ciplik 16.03.2003 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2003 czy ktos z was zna firmy stawiajace domy z bali - godne polecenia? mam tu na mysli domy z BALI SOSNY SYBERYJSKIEJ (naturalnie o przekroju jednym z wiekszych). dopiero zaczynam przygode z budowaniem wlasnego. moje mazenie to chata z bali. niestety mam problem ze znalezieniem wykonawcy. prosze przeslijcie mi dane tych firm, albo zostawcie je na forum. [email protected] [ Ta wiadomość była edytowana przez: ciplik dnia 2003-03-19 21:25 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 16.03.2003 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2003 Zagladnij do : Wymiana doświadczeń >> domy z baliMozna tez wykorzystac "szukaj" wpisujac np slowo : bal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekokoneserzirbe 24.01.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Preferuję Mega-Szlif z Częstochowy posiadają bezpośredni dostęp do dobrego materiału z Rosji szybka fachowa realizacja.http://www.megaszlif.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Larcobaleno 06.08.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Preferuję Mega-Szlif z Częstochowy posiadają bezpośredni dostęp do dobrego materiału z Rosji szybka fachowa realizacja.http://www.megaszlif.pl Witam, Czy polecacie tą firmę z własnego doświadczenia? Pytam, bo też szukam sprawdzonej firmy do domu z bala. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek57 16.08.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez zbyszek57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galicja1 22.08.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Gdybym miała szansę zacząć budować dom raz jeszcze, pewnie rownież postawiłabym na dom z bali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts