dorbie 14.12.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 miałeś bardzo dużo szczęścia że udało ci się znaleść takiego magika/układacza . przypuszczam że żadna normalna firma układająca nie podjęła by się takiej pracy . Wiem i dlatego jeszcze w tym roku ułożę z pozostałego kamienia ścieżki wokół domu Stworzyłem album ze zdjęciami na razie jest w nim tylko 10 zdjęć ale dołoże nastepne. http://mariusz1973.fotosik.pl/albumy/426315.html Ale super podjazd, ja tez bym taki chciala...... Tylko skąd ten granit w pomorskim w dobrej cenie. Moze i warto z kopalni zamowic... Ale 600-700km transport bedzie drozszy od tego kamienia, ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 15.12.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 wygląda nie najgorzej , ale jak dla mnie za duże fugi , taki odpad w kopalni kosztuje 25zł /1t , sam osobiście wywalam go na "wysyp" i jeszcze muszę zapłacić za przyjęcie odpadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.12.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 wygląda nie najgorzej , ale jak dla mnie za duże fugi , taki odpad w kopalni kosztuje 25zł /1t , sam osobiście wywalam go na "wysyp" i jeszcze muszę zapłacić za przyjęcie odpadu U nas gruz z kruszarki (cegly i syf) kosztuje 60zl/t W pomorskim wszystko kamienne jest strasznie drogie przez ta autostrade A1. Istny horror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts