rafal9 07.07.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Gdzie wybrać się nad nasze morze z 2 letnim dzieckiem?Samo bieganie po plaży na pewno szybko mu się znudzi i dobre byłyby jakieś place zabaw, wesołe miasteczka, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.07.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Gdzie wybrać się nad nasze morze z 2 letnim dzieckiem? Samo bieganie po plaży na pewno szybko mu się znudzi i dobre byłyby jakieś place zabaw, wesołe miasteczka, itp. Władysławowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 07.07.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 polecam krynicę morską, jastrzebią górę, ostrowo i karwię - te 3 ostatnie to bliskio siebie są. moja mała jeździ tam od maleńkości ważna rada: już dziś zacznij zbierać 2 i 5 w monetach - na miejscu przekonasz się dlaczego pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 07.07.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 ważna rada: już dziś zacznij zbierać 2 i 5 w monetach - na miejscu przekonasz się dlaczego pzdr To jest właśnie w tych nadmorskich miejscowościach najgorsze... Moje typy - Jastarnia i Jurata, albo Hel, tylko morze tam strasznie zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 07.07.2006 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Krynica Morska - Murena. Poza typowymi atrakcjami powyżej opisanymi... "przedszkole" które stanie się najważniejszym punktem dnia. A te 2 zł. to, niestety prawda, choć moje, na szczęście, zadawalało się jedynie wchodzeniem na wszystkie 12 sztuk zabawek (3min na każdą) po drodze do plaży i z powrotem też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 08.07.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Zdecydowanie Jantar.Poprzednie 2 sezony byliśmy w OW Wiking z córką gdy miała 1 i 2 lata.Średni standard i ceny sympatyczne.Obok liczne ośrodki dla osób o zasobniejszych portfelach i masa kwater. Znacznie mniejszy tłok niż w pobliskiej Stegnie lub Krynicy.Mieliśmy wrażenie że jeźdżą tam tylko ludzie z małymi dziećmi.tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 08.07.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Ja polecam Krynicę Morską, byliśmy w Mielnie, Władysławowoie Chłapowie ale Krynica podobała nam sie najbardziej (oprócz cen oczywiście ). Mieszkaliśmy tu: http://www.riwiera.mierzeja.pl Bylismy bardzo zadowoleni, napewno tam wrócimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.07.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 a my lubimy Mikoszewo, ale tu jest mało dodatków,które skubią potrfel, ale nasze dzieci nie narzekają. Nasza 2-latka lubi plażę, spacer przez las, pobliski plac zabaw, a jak chcemy dzieciom zafundować coś dodatkowo to jedziemy do Jantara-mini-zoo, gdzie możma karmić zwierzaki, Stegna- Śmiecholandia lub Krynica-full imprez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 09.07.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Może macie jakieś sparawdzone miejsca noclegowe z wyzywieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.07.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Może macie jakieś sparawdzone miejsca noclegowe z wyzywieniem w budynku to np. ośrodek diecezji elbląskiej, w domkach ośrodek Grześ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.07.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 A dziecko chorowite czy nie.Bo jak chorowite, to nie nad morze, chyba że do głuszy!! TAm są stada dzieci, jak zachoruje jedno to leci pół kwatery. Ja mam dziecko typu chorujące, wytrzymało tydzień, potem była angina. Od tej pory jeżdzimy w góry gdzie mniej ludzi i nikt nie siedzi sobie na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 11.07.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 My dwa razy byliśmy na południe od Łeby. Plusy takie, że byliśmy z dala od tłumu, w spokojnym gospodarstwie, w którym było pełno zwierzaków (konie, osiołek, lama, świnki, kozy, owca, psy i koty), które dla dziecka były niewątpliwą atrakcją. Minusem były codzienne dojazdy na plażę, no i fakt, że trzeba było pilnowac jedzenia, bo jakieś zwierzę mogło je porwać. Pokoje z łazienkami, mała codziennie jeździła na kucyku lub osiołku, karmiła zwierzaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 12.07.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Jeżeli jesteście rowerowi - to bardzo polecam tereny między Łebą a Białogórą. Sasino, Stilo, Słajszewo. Do morza ok. 3-5 km. ale są dobre trasy na rower. Ewentualnie można podjechać samochodem do Lubiatowa. A plusem to - że plaża szeroka jak chyba nigdzie a ludzie co 30 metrów. Przy żwawym dwulatku nie do przecenienia - gdy pojechaliśmy do Łeby czy Darłowa, to po 10 minutach udało mu się zniknąć w tłumie. Naprawdę chwila nieuwagi wystarczy. Koszmar!!! Niestety minusem tych terenów jest diablo zimne morze. Na 5 lat może z 10 razy dało się wejść bez bólu.A jeśli blisko morza - to tez chyba polecałabym Jantar. Sennie, niedrogo, kolejka wąskotorowa - i świetne trasy na rowery na Żuławach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tubis 14.07.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Michal_M czy możesz podać konkkretne namiary na to gospodarstwo? Może być na priva.Właśnie intensywnie szukam spokojnego miejsca nad morzem dla rodziny typ 2+2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tubis 14.07.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Michal_m Dzieki za szybką odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 17.07.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Drobiazg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.07.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Drobiazg Michale.. czy mogłbyś również i mi na priva skrobnac conieco :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.07.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 My dwa razy byliśmy na południe od Łeby. Plusy takie, że byliśmy z dala od tłumu, w spokojnym gospodarstwie, w którym było pełno zwierzaków (konie, osiołek, lama, świnki, kozy, owca, psy i koty), które dla dziecka były niewątpliwą atrakcją. Minusem były codzienne dojazdy na plażę, no i fakt, że trzeba było pilnowac jedzenia, bo jakieś zwierzę mogło je porwać. Pokoje z łazienkami, mała codziennie jeździła na kucyku lub osiołku, karmiła zwierzaki. Czy ja też mogę prosić o namiar. Mam 2-latka i chciałabym z nim gdzieś pojechać , ale tak, żeby się nie nudził. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 17.07.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Wysłałem Wam kontakt. Może Wam spasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.07.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Wysłałem Wam kontakt. Może Wam spasuje. Dziękuję bardzo już sobie zapisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts