marynarzMarcin 24.07.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 wiecej na wwwmorze.akcja.pl lub 600367782 doba 120 zł za max 4 osoby wolne terminy od 11 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynarzMarcin 24.07.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 http://www.morze.akcja.pl we władysławowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 27.07.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Żonę wysłałem z 2,5 letnim synkiem-pierdynkiem do pensjonatu we Władysławowie. Pensjonat jest przystosowany pod dzieci - świetna kuchnia + plac zabaw z różnymi zabawkami !!! Miejsca rezerwuje się najpóźniej w MARCU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMarzena 28.07.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Ja polecam Jastrzębią Górę, można tam odpoczać za nieduże pieniądze. Od kilku lat jeżdżę tam na kwaterę za ok. 25zł/doba. tel. (058) 7744497 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martasi 28.07.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Dla rodzin z dziecmi polecam Ostrowo, nie ma takiego halasu i tloku jak we Wladyslawowie i Jastrzebiej Gorze. Dla przykladu o 5:30 rano we Wladyslawowie na ulicach mozna spotkac grupki pijanych nastolatkow, o 6:00 w Ostrowie cale miasteczko spi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMarzena 28.07.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Kwatera, o której pisałam znajduje się na obrzeżech Jastrzębiej Góry. Jest tam naprawdę bardzo spokojnie. Polecam, zwłaszcza dla rodzin z małymi dziećmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 29.07.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 a ja polecam Łebę kemping INTERCAMP a w nim "Gród Ksiecia" domki drewniane bardzo dobry standard okoo 300 zł na dobe do 6 lub 7 osób , na parterze kuchnia z wyposażeniem , jadalnia ,mini slaon, łazienka z prysznicem ,na piętrze dwie sypialnie ośrodek ogrodzony od pól namiotowych ,zielona trawka , wybrukowane chodniki ( mozna szalec na rowerach , rolkach, hulajnogach) plac zabaw, całodobowa ochrona o 22 cisza nocna i mnóstwo rodzin z małym, dziecmi, miejsca na ognisko itp, dojście do plazy asfaltowa dróżką ( tłoczno) 100 metrów dalej przejście przez las i cudownie pusta plaża sprawdzone polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 30.07.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Żonę wysłałem z 2,5 letnim synkiem-pierdynkiem do pensjonatu we Władysławowie. Pensjonat jest przystosowany pod dzieci - świetna kuchnia + plac zabaw z różnymi zabawkami !!! Miejsca rezerwuje się najpóźniej w MARCU !!! Witam ! mozna prosić o namiar na ten ośrodek. pozd .ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 01.08.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Żonę wysłałem z 2,5 letnim synkiem-pierdynkiem do pensjonatu we Władysławowie. Pensjonat jest przystosowany pod dzieci - świetna kuchnia + plac zabaw z różnymi zabawkami !!! Miejsca rezerwuje się najpóźniej w MARCU !!! Witam ! mozna prosić o namiar na ten ośrodek. pozd .ana http://www.antalya.pl Mój 2,5 letni bobasso jest tam cały czas i z tego co mi żona mówiła to dopiero od 25 sierpnia są wolne pokoje. UWAGA: polecam korzystanie z profesjonalnych obiadków dla dzieci w Pensjonacie - 12 - 15 PLNów. Koszta na "mieście" są astronomiczne !!! Zresztą wszystko jest drogie jak cholera - wizyta pediatry 100 PLNów. Niestety, ale monety 2 i 5 złotowe to najszybciej wychodzące z portfela pieniądze !!! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 01.08.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Charlie dzięki! pozd. ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 04.08.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 witam wybieramy się nad morze 9 osób 4 dorosłych i 5 dzieci.Przedział wiekowy od przedszkolaka do licealistki.Ogromna prośba o wasze typy Faceci upierają się przy Władysławowie.Ale mi się jakoś nie podoba,kwatery wszystkie w takich szeregowcach, 3 piętrowych domach.Wolałabym wynająć coś bardziej kameralnego w pensjonacie,może cały domek letniskowy .Ale albo takich nie ma albo cena zawrotna. Coraz bardziej podoba mi się Jastrzębia Góra Możektośżyczliwy podzieli się swoimi doświadczeniami, gdzie coś fajnego wynająć w granicach 30 zł od osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluton 05.08.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Proponuje jechac do Chorwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 06.08.2007 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 pluton Chorwację zaliczyli nasi znajomi.Wyprawa przez Biuro Podróży była dość kosztowna.Spędzili tam 1 tydzień i ich zdaniem to za mało.Tyle jest do zobaczenia,jest pięknie ale najazd turystów sprawił,że dość drogo.Wiem wiem,że wakacje w Chorwacji warte są swojej ceny i za rok myślę,że się tam wybieżemy ale w tym roku jest na to za późno,a jak z paszportami czy dzieci nie powinny ich mieć? I czy można tam pojechać bez wcześniejszej rezerwacji miejsc.Jednak nad polskim morzem z racji języka łatwiej o kwatery.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zojka 09.08.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Byliśmy w zeszłym roku w J.Górze jest tam plaża z piaskiem i morze wyrzuca kamienie /ciekawe dla dzieci do zbierania/. Tak naprawde to byliśmy w Dębkach a sasiednie plaże to J.Góra. Dębki mają piękna plażę ale sama miejscowość mnie osobiście się nie podobała budki z jedzeniem i miliony ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 25.10.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Jeżeli morze to tylko Władysławowo.Mam sprawdzony kontakt do Pani Zosi.Kwatera znajduje się ok. 10 min spaceru od plaży. Także nie ma gwaru ulicznego i wszelkich wad zatłoczonego miasta, a z drugiej strony jest wszędzie blisko.Ceny raczej niskie. Na miejscu super wyżywienie.Rezerwacji najlepiej dokonywać w marcu-kwietniu. Później może być problem. KontaktPani Zosia0-58 674 16 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 25.02.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 ja polecam Dąbki , ale to dla tych co chcą jechać do spokojnej i nie drogiej miejscowości dla rodzin z dziećmi miejsce super morze i jezioro w jednym , super plaża , szeroka i nie zatłoczona , brak pijanej młodzieży , nie jest drogo , mozna sensownie zjeść i nie drogo , nie zrujnuje budzetu duża ilość rzeczy do zwiedzenia w okolicy , ścieżki rowerowe polecam wziąść rowery dla aktywnych surfing , kite , konie , kajaki , żaglówki .......... znam fajne kwatery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts