Xena z Xsary 07.07.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Tym razem wpisujemy komentarze budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 07.07.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Xena jesteś niemożliwa No ale skoro za tydzień pierwszy szpadel...To trzymam kciuki. W miarę wolnych chwil, będę śledził dziennik. Nie ma jak to parterówki pozdrawiam Gerion ps. nie wierzę, jestem pierwszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.07.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Xena to mu powiedz żeby kopał, a później zapłać te 800zł. Jak będzie chciał więcej , bo niby gleba twarda, to powiedz, że nie masz więcej kasy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 07.07.2006 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Gerion!JA JESTEM PIERWSZA!A poza tym wiesz jak jest, baby zmienne są, człowiek się rozwija i w miare rozwoju schodzi do parteru. Koparkowego zmieniłam.Zobaczymy jak na tym wyjde.Koparkowy nie ma świadomości, że ja tam będe ciałem razem z nim na tej budowie.Bede miec swoj wlasny tytanowy szpadel. Zabciu to jest mysl;)potem powiem ojej w tej kieszonce nie mam i w tej tez nie mam?tylko,czy on to łyknie...czy każe mi na klaty wyskoczyć...Albo na narzędzia kopiące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 14.07.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 hmmm dzis 14 czyli to juz jutro???? Powodzenia zycze.. A tak na marginesie - dm11 to jeden z trzech naszych faworytow, zobaczymy na czym stanie (a stanie na tym ktory bedzie najtanszy w budowie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 14.07.2006 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 o ciekawe? to juz jest nas deemowcow- 11 z cztery osoby! i jeden sympatyk;) pozdroweczka;) dzisiaj wytyczyłam pole pod wykopki s zapasem 1.5m. Wyszła kolumbryna...... normalnie zabrakło miejsca na dzialce, teraz nie zmiesci sie zaden ciężarówek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 14.07.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witaj Xeno, łazienka (wizualizacja) - zupełnie mnie rozwaliła piekna jest !!! sama robisz wnetrza, czy juz zatrudniłas" specjalistę? trzymam jutro kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 o ciekawe? to juz jest nas deemowcow- 11 z cztery osoby! i jeden sympatyk;) pozdroweczka;) dzisiaj wytyczyłam pole pod wykopki s zapasem 1.5m. Wyszła kolumbryna...... normalnie zabrakło miejsca na dzialce, teraz nie zmiesci sie zaden ciężarówek.... A potem postawią ściany i się okaże, że jakoś tak mało miejsca :) Będzie dobrze - wystarczy, że grill się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 14.07.2006 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 hej;)sama... i i tak jest niedokonczone - brakuje kafli nad umywalkami, zla wanna, okno jednak nie moze byc okrągłe, nad tolaetą za daleko pojechałam z kaflami... - w ogole inaczej te kafle poustawiałam, a potem zobaczyłam, ze są też w kolekcji paradyża prostokątne zamiast kwadratów...a co? chcesz takie wizualizacje? ale ja jestem amator.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 14.07.2006 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 o ciekawe? to juz jest nas deemowcow- 11 z cztery osoby! i jeden sympatyk;) pozdroweczka;) dzisiaj wytyczyłam pole pod wykopki s zapasem 1.5m. Wyszła kolumbryna...... normalnie zabrakło miejsca na dzialce, teraz nie zmiesci sie zaden ciężarówek.... A potem postawią ściany i się okaże, że jakoś tak mało miejsca :) Będzie dobrze - wystarczy, że grill się zmieści yyyy grill i sauna. i toi toi reszta jakos zleci najwyzej przywiozą mi materiały końmi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 14.07.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 hej;) sama... i i tak jest niedokonczone - brakuje kafli nad umywalkami, zla wanna, okno jednak nie moze byc okrągłe, nad tolaetą za daleko pojechałam z kaflami... - w ogole inaczej te kafle poustawiałam, a potem zobaczyłam, ze są też w kolekcji paradyża prostokątne zamiast kwadratów...a co? chcesz takie wizualizacje? ale ja jestem amator.... pewnie, ze chciałabym takie wizualizacje projekt juz skonczony (prawie) i chetnie bym wnetrza juz poogladała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 14.07.2006 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 To Kamila pewnie też Ci takie wizualizacje robi? Ona ma świetne pomysły, przynajmniej - tak uważam. Ja najpierw pomyślę trochę nad wnętrzami sama, bo muszę się wygrzebać z ziemii najpierw... poza tym ciaglę ją męczę, musze jej dac odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 14.07.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 To Kamila pewnie też Ci takie wizualizacje robi? Ona ma świetne pomysły, przynajmniej - tak uważam. Ja najpierw pomyślę trochę nad wnętrzami sama, bo muszę się wygrzebać z ziemii najpierw... poza tym ciaglę ją męczę, musze jej dac odpocząć Jeszcze nie robi - dopiero uporałyśmy się z projektem - w koncu !!! ale rzeczywiscie Kamila jest rewelacyjna - jeszcze raz dziekuje Ci za namiary na Nią Jeli chodzi o nasze wnetrza to ja w sumie dokladnie wiem czego chce, ale fajnie byloby to jeszcze zobaczyc na takiej wizualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arecki1338 15.07.2006 03:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Wizualizacje naprawde ladne, a tak z ciekawosci zapytam, na jakim programi byly robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 15.07.2006 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 3dmaxwlasnie widze ze przycisk do wc jest nad bidetem;)jak widac raz sa kafle pionie raz w poziomie, ale nie chce mi sie juz tego poprawiac;) mniej wicej wiem osochodzi i jak ma wszystko stac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 18.07.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Xena, jak tam krecie roboty? Czy Pan kopacz nadal zaskakuje Cię nowatorskim podejściem do negocjacji cenowych? Mój kopacz najpierw się umówił "za godzinę", a potem, jak ujrzał ile ziemi do przekopania ma, zaproponował szybciutko "za kubik" bo mu więcej wychodziło kaski!!! No oni wszyscy są super! Projekt domu świetny! Wnętrze przejrzyste, przemyślane. No, ale z Twoim doświadczeniem trudno spodziewać się czegoś innego. Pozdrawiam, lecę się zakopać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.07.2006 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Xena, jak tam krecie roboty? Czy Pan kopacz nadal zaskakuje Cię nowatorskim podejściem do negocjacji cenowych? Mój kopacz najpierw się umówił "za godzinę", a potem, jak ujrzał ile ziemi do przekopania ma, zaproponował szybciutko "za kubik" bo mu więcej wychodziło kaski!!! No oni wszyscy są super! Projekt domu świetny! Wnętrze przejrzyste, przemyślane. No, ale z Twoim doświadczeniem trudno spodziewać się czegoś innego. Pozdrawiam, lecę się zakopać! czesc;) godzinę temu robił Pan Koparkowy ale miał taką minę, jakbym mu to za darmo kazała kopać.....w ciagu dwoch godzin zrobil 4 przerwy.Dobrze, ze nie robi na godziny;).... Po południu pójdę zobaczyć czy go nie wciągnęło;).... pozdroweczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.07.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Ale nieprofesjonalne zdjęcie, fuj . Co to za cienie? Fuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.07.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Xena......trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.07.2006 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Ale nieprofesjonalne zdjęcie, fuj . Co to za cienie? Fuj. no przeciez przedstawiłam te cienie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts