Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DO TRZECH RAZY SZTUKA - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 425
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gerion!

JA JESTEM PIERWSZA!

A poza tym wiesz jak jest, baby zmienne są, człowiek się rozwija i w miare rozwoju schodzi do parteru.

Koparkowego zmieniłam.

Zobaczymy jak na tym wyjde.Koparkowy nie ma świadomości, że ja tam będe ciałem razem z nim na tej budowie.Bede miec swoj wlasny tytanowy szpadel.

Zabciu to jest mysl;)

potem powiem ojej w tej kieszonce nie mam i w tej tez nie mam?

tylko,czy on to łyknie...czy każe mi na klaty wyskoczyć...

Albo na narzędzia kopiące...

o ciekawe? to juz jest nas deemowcow- 11 z cztery osoby! i jeden sympatyk;)

pozdroweczka;)

dzisiaj wytyczyłam pole pod wykopki s zapasem 1.5m.

Wyszła kolumbryna......;) normalnie zabrakło miejsca na dzialce, teraz nie zmiesci sie zaden ciężarówek....

A potem postawią ściany i się okaże, że jakoś tak mało miejsca :):) Będzie dobrze - wystarczy, że grill się zmieści :)

hej;)

sama... i i tak jest niedokonczone - brakuje kafli nad umywalkami, zla wanna, okno jednak nie moze byc okrągłe, nad tolaetą za daleko pojechałam z kaflami... - w ogole inaczej te kafle poustawiałam, a potem zobaczyłam, ze są też w kolekcji paradyża prostokątne zamiast kwadratów...a co? chcesz takie wizualizacje?

ale ja jestem amator....

o ciekawe? to juz jest nas deemowcow- 11 z cztery osoby! i jeden sympatyk;)

pozdroweczka;)

dzisiaj wytyczyłam pole pod wykopki s zapasem 1.5m.

Wyszła kolumbryna......;) normalnie zabrakło miejsca na dzialce, teraz nie zmiesci sie zaden ciężarówek....

A potem postawią ściany i się okaże, że jakoś tak mało miejsca :):) Będzie dobrze - wystarczy, że grill się zmieści :)

yyyy grill i sauna.

i toi toi

reszta jakos zleci

najwyzej przywiozą mi materiały końmi....;)

hej;)

sama... i i tak jest niedokonczone - brakuje kafli nad umywalkami, zla wanna, okno jednak nie moze byc okrągłe, nad tolaetą za daleko pojechałam z kaflami... - w ogole inaczej te kafle poustawiałam, a potem zobaczyłam, ze są też w kolekcji paradyża prostokątne zamiast kwadratów...a co? chcesz takie wizualizacje?

ale ja jestem amator....

pewnie, ze chciałabym takie wizualizacje :D

projekt juz skonczony (prawie) i chetnie bym wnetrza juz poogladała :)

To Kamila pewnie też Ci takie wizualizacje robi?

Ona ma świetne pomysły, przynajmniej - tak uważam.

Ja najpierw pomyślę trochę nad wnętrzami sama, bo muszę się wygrzebać z ziemii najpierw...

poza tym ciaglę ją męczę, musze jej dac odpocząć;)

Jeszcze nie robi - dopiero uporałyśmy się z projektem - w koncu !!!

ale rzeczywiscie Kamila jest rewelacyjna - jeszcze raz dziekuje Ci za namiary na Nią

Jeli chodzi o nasze wnetrza to ja w sumie dokladnie wiem czego chce, ale fajnie byloby to jeszcze zobaczyc na takiej wizualizacji

Xena,

jak tam krecie roboty? Czy Pan kopacz nadal zaskakuje Cię nowatorskim podejściem do negocjacji cenowych?

Mój kopacz najpierw się umówił "za godzinę", a potem, jak ujrzał ile ziemi do przekopania ma, zaproponował szybciutko "za kubik" bo mu więcej wychodziło kaski!!! :lol: No oni wszyscy są super!

Projekt domu świetny! Wnętrze przejrzyste, przemyślane. No, ale z Twoim doświadczeniem :wink: trudno spodziewać się czegoś innego.

Pozdrawiam, lecę się zakopać!

Xena,

jak tam krecie roboty? Czy Pan kopacz nadal zaskakuje Cię nowatorskim podejściem do negocjacji cenowych?

Mój kopacz najpierw się umówił "za godzinę", a potem, jak ujrzał ile ziemi do przekopania ma, zaproponował szybciutko "za kubik" bo mu więcej wychodziło kaski!!! :lol: No oni wszyscy są super!

Projekt domu świetny! Wnętrze przejrzyste, przemyślane. No, ale z Twoim doświadczeniem :wink: trudno spodziewać się czegoś innego.

Pozdrawiam, lecę się zakopać!

czesc;)

godzinę temu robił Pan Koparkowy ale miał taką minę, jakbym mu to za darmo kazała kopać.....w ciagu dwoch godzin zrobil 4 przerwy.Dobrze, ze nie robi na godziny;)....

Po południu pójdę zobaczyć czy go nie wciągnęło;)....

pozdroweczka!