mika31 20.12.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Ja poznałam Ale ciężko było. Dopiero ja trzeci raz przeleciałam gazetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 20.12.2006 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 21.12.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dla Ciebie i całej Twojej Rodziny Najserdeczniejsze życzenia Szczęśliwych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Wszelkiej pomyślności i sukcesów w Nowym 2007 roku. http://kartki.onet.pl/_i/d/mikzielony1_d.jpg Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 http://www.opoka.org.pl/images/e-kartki/556.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 23.12.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz wiele wytrwalości w dalszym budowaniu życzy (secam) Grzegorz http://preview.gpal1.photosite.com/~photos/tn/7175670_348.ts1166869933363.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 23.12.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 http://www.zkoszarydzow.pl/images/ogolne/swieta1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 24.12.2006 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 bardzo wszystkim dziękujęi życzę tez Wam wszytskiego najsmaczniejszego i wspaniałych prezentów(ja juz wiem , ze dostałam wiertarkę do wkręcania osb na mój piekny drewniany strop )będe wiercić wkręcać i bawić się udarem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.12.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Wesołych spokojnych świąt, atmofery sprzyjającej odpoczynkowi, życzliwych ludzi wokół, spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy Kofi z rodzinąhttp://www.nowaera.com.pl/nauczycielom/konspekty/nauczaniepoczatkowe/img/nauczaniepoczatkowe_konspekt_09_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 27.12.2006 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 dziekuję MIlaczki Wszystkim za życzeniaja tez Wam życzę najlepszego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku ! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich planów :) http://positiveblackmencoalition.com/newyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 03.01.2007 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 DZIEKI I JA RÓWNIEŻ ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJNAJ.....DLA MNIE TEN ROK BĘDZIE SUPER TAK RZEKŁAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 10.01.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witaj Xeno, dawno mnie u Ciebie nie bylo Duzo sil i mocnych nerwow zycze w tym Nowym Roku ! widze, ze nie zrobilas sobie przerwy zimowej - dzialasz i dzialasz - super pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 10.01.2007 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 czesc Fasolkodzięki i Wam rownież!W tzw międzyczasie zmieniłam okna z przodu - zamiast kwadratów mam teraz prostokąty i powiem Ci ze fajnie mi to domek wydłużapoza tym wlasnie za chwilę wchodza stropiarze drewniannia jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 10.01.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 czesc Fasolko dzięki i Wam rownież! W tzw międzyczasie zmieniłam okna z przodu - zamiast kwadratów mam teraz prostokąty i powiem Ci ze fajnie mi to domek wydłuża poza tym wlasnie za chwilę wchodza stropiarze drewnianni a jak u Ciebie? to świetnie, u nas tez okna beda prostokatne i takie wlasnie mi sie podobaja masz jakis rysunek lub zdjecie z tymi nowymi otworami? jak sie zrobi przyjemniej na zewnatrz to pewnie sie do ciebie wybiore a co u nas? uwaga - wczoraj dostalismy pozwolenie na budowe wiec sie powoli zbieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.01.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Xena jaki artykuł? gdzie? co? i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 17.01.2007 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Fasolko zapraszam, zapraszam, zdjecia ni emam bo od razu musiałam je zabic dechami (te otwory) bo poprzednie zabezpieczenie przeleciało przez ogrodzenie sąsiada i narobiło szkód... GRATULUJE POZWOLENIA.... A jak wybór ekipy? malmuc a był taki artykuł ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.01.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 no patrzcie! nie powie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 17.01.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 no patrzcie! nie powie mi o kurzawce (pod ochroną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 17.01.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Fasolko zapraszam, zapraszam, zdjecia ni emam bo od razu musiałam je zabic dechami (te otwory) bo poprzednie zabezpieczenie przeleciało przez ogrodzenie sąsiada i narobiło szkód... GRATULUJE POZWOLENIA.... A jak wybór ekipy? no wlasnie, wybor ekipy.... dalismy jednemu takiemu projekt do wyceny w niedziele i co? zadzwonil dzisiaj i powiedzial, ze nie podoba mu sie ten plaski dach na garazu i na ganku i on zrobilby tam "normalny" poza tym wg niego lepiej byloby gdybysmy wejscie do domu zrobili z boku a nie od frontu o cenie nic nie powiedzial, bo jeszcze nie policzyl czekamy wiec, ale zabawy mielismy dzisiaj sporo jesli masz kogos kto by nam wybudowal domek, to daj namiary pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 17.01.2007 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Fasolko zapraszam, zapraszam, zdjecia ni emam bo od razu musiałam je zabic dechami (te otwory) bo poprzednie zabezpieczenie przeleciało przez ogrodzenie sąsiada i narobiło szkód... GRATULUJE POZWOLENIA.... A jak wybór ekipy? no wlasnie, wybor ekipy.... dalismy jednemu takiemu projekt do wyceny w niedziele i co? zadzwonil dzisiaj i powiedzial, ze nie podoba mu sie ten plaski dach na garazu i na ganku i on zrobilby tam "normalny" poza tym wg niego lepiej byloby gdybysmy wejscie do domu zrobili z boku a nie od frontu o cenie nic nie powiedzial, bo jeszcze nie policzyl czekamy wiec, ale zabawy mielismy dzisiaj sporo jesli masz kogos kto by nam wybudowal domek, to daj namiary pozdrawiam no rposze fasolka, trafilas na artystę;> a janek co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts