Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DO TRZECH RAZY SZTUKA - komentarze

Recommended Posts

marzin kupiłam okna w małej opolskiej firmie http://www.nieswiec.pl

No, a ja zamówiłem drewniaki "Drutex"w kolorze jasnej sosny. Wiem, wiem. Nazwa katastrofa, ale z samymi oknami juz lepiej, Byłem pomacać.

Drzwi też tam biorę, co by ten sam kolor był. Też sosna.

http://www.drutex.pl

Jak już będziesz miała te okna, to puść na majla ze stopki parę fotek.

Feńks!

• Odpowiedzi 425
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

czesc! bardzo ślicznie dziękuję i przepraszam, że nie zdążyłam się odwzajemnić z zyczonkami... ale mam nadzieję, że najedliście się dobrego ciacha:>

ja się obżarłam oraz nawet nie zdążyłam odpocząc jak to zwykle bywa.....

Chciałam Was o coś zapytac.

czy bardzo jest źle jak w łazience nie ma żadnego okna?

Bo za cholere mi nie pasuje, albo będzie okno albo będę miała prysznic.....

przy okazji przechodziłam ostatnio dużego doła z powodu jakąbytupracę podjąc - ponieważ mój kontrakt się wziął i skończył pozytywnym rezultatem...

zdecydowałam więc, że rozwinę wdrożenia które de facto i tak od jakiegos czasu robie w znajomych firmach - oprogramowania do pilnowania tej całej sterty dokumentacji z pięcsetdwustoma indeksami i nazwami ostateczny/ostatnia/finalwersja itd i i tak wszyscy sie gubią....

trzymajcie kciuki, choć wiem, (po sobie też),że klientów na to jest sporo....

ludzie ja pitolę, jest 22:56 a ja siedze i kręce loczka co mam kupić na elewację wełne 12stke fasrocka czy styropian 15stke wszytsko jedno co, może ten styropol co spłonął na ten przykład....

chciałam platinum + 15stkę to ceneę wywalili taką, ze za 3zł więcej n ametrze mam fasrocka 12.....

mówcie ludzie kochani bo nie zasnę....

o a tu zdjęcie z wyborczej jak wygląda dym z palącej się fabryki styropku

http://bi.gazeta.pl/im/3/4051/z4051973X.jpg

kurcze jak nie urok to .....

chciałam czerwoną wściekła elewację?

no i fajnie

ale poniewaz kupiłam wełne to moge miec wyblakła czerwoną...bo takie oczorzutne tynki robia tylko z akrylu

a druga wiadomosc to ze chyba jednak bedzie przewaga elewacji drewnianej i potrzbeuje odsprzedac 110m2 fasrockaL gr.12cm, nie uzywany, nowiutki zapakowany w dobrej naprawde cenie. kto chce?

Pan jest niezły

mam jeszcze lepszego Pana w zanadrzu....kiedys go wrzuce:>

pomozcie mi - szukam po tych wszystkich tynkach mineralnych, silikatowych jak najbardziej czerwonego koloru....obejtrzalam juz STO, Baumita, webera, wiem ze jeszcze jest caparoll, ale kto inny moze miec taki mocny czerwony tynk?

Pan jest niezły

mam jeszcze lepszego Pana w zanadrzu....kiedys go wrzuce:>

pomozcie mi - szukam po tych wszystkich tynkach mineralnych, silikatowych jak najbardziej czerwonego koloru....obejtrzalam juz STO, Baumita, webera, wiem ze jeszcze jest caparoll, ale kto inny moze miec taki mocny czerwony tynk?

wytlumacz mi

szukasz farby elewacyjnej, masy tynkarskiej? jakiej?

akrylowa?

krzemianowa?

polikrzemianowa?

silkonowa?

bede miala dzis w domu jakies probniki z kolorami

przegladnelam tynki kresila, caparolla, baumita, STO

nikt nie robi takiej czerwieni w mieneralnych lub silikatach

w akrylach prosze bardzo ale ja mam welne na elewacji i tynki wapienne w chacie (a nawet w niektorych miejscach gliniane:>)

szukam wiec konfiguracji - tynk mineralny drobniutki putz i farba silikonowa w takiej czerwieni

i nikt tego tez mi nie chce zrobic.... jestes pewna ze KABE chce?