Marzin 03.04.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 marzin kupiłam okna w małej opolskiej firmie http://www.nieswiec.pl No, a ja zamówiłem drewniaki "Drutex"w kolorze jasnej sosny. Wiem, wiem. Nazwa katastrofa, ale z samymi oknami juz lepiej, Byłem pomacać. Drzwi też tam biorę, co by ten sam kolor był. Też sosna. http://www.drutex.pl Jak już będziesz miała te okna, to puść na majla ze stopki parę fotek. Feńks! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMI1975 03.04.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 moj adres jest pod ikonka "pocztowa". Bede wdzieczny za kilka fotek - sprawdzam po prostu jak wygladaja "stodoly" w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 03.04.2007 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 wiem co to drutex, tez wyceniałamu mnie wyszły plastiki naprawdę w podobnej cenie co drewniaki bo mam nietypowe okna.i to białe plastiki, te z okleinami były droższe od drewna! moja stodoła ma jeszcze czapkę z przodu:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://www.spdebno.ugnowytarg.pl/obrazy/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 07.04.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Xena z Citreoena A właściwie dlaczego do trzech razy sztuka, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.04.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Zdrowych, wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych, no i oby następne były już w domciu. Dla całej rodzinki- Tabaluga z rodzinką http://kartki.net.pl/kartki/3/84.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 10.04.2007 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 czesc! bardzo ślicznie dziękuję i przepraszam, że nie zdążyłam się odwzajemnić z zyczonkami... ale mam nadzieję, że najedliście się dobrego ciacha:>ja się obżarłam oraz nawet nie zdążyłam odpocząc jak to zwykle bywa.....Chciałam Was o coś zapytac.czy bardzo jest źle jak w łazience nie ma żadnego okna?Bo za cholere mi nie pasuje, albo będzie okno albo będę miała prysznic..... przy okazji przechodziłam ostatnio dużego doła z powodu jakąbytupracę podjąc - ponieważ mój kontrakt się wziął i skończył pozytywnym rezultatem...zdecydowałam więc, że rozwinę wdrożenia które de facto i tak od jakiegos czasu robie w znajomych firmach - oprogramowania do pilnowania tej całej sterty dokumentacji z pięcsetdwustoma indeksami i nazwami ostateczny/ostatnia/finalwersja itd i i tak wszyscy sie gubią....trzymajcie kciuki, choć wiem, (po sobie też),że klientów na to jest sporo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 11.04.2007 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 ludzie ja pitolę, jest 22:56 a ja siedze i kręce loczka co mam kupić na elewację wełne 12stke fasrocka czy styropian 15stke wszytsko jedno co, może ten styropol co spłonął na ten przykład....chciałam platinum + 15stkę to ceneę wywalili taką, ze za 3zł więcej n ametrze mam fasrocka 12.....mówcie ludzie kochani bo nie zasnę....o a tu zdjęcie z wyborczej jak wygląda dym z palącej się fabryki styropkuhttp://bi.gazeta.pl/im/3/4051/z4051973X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 14.04.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 hmmm styro czy welna w prawie tej samej cenie, to jest dylemat i jedno co Ci zostaje to zrobic wycene robocizny i dodatkow do jednego i drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 15.04.2007 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 i zdaje się będzie wełna teraz walcze z tynkami - jaka jest róznica w tynku akrylowym, silikatowym i silikonowym? chce kupic kreislera czerwony (znalazłam juz określony kolor - barwiony w masie ale nie wiem czym się róznią te tynki ....ściany ph30 +wełna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 17.04.2007 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 kurcze jak nie urok to .....chciałam czerwoną wściekła elewację?no i fajnieale poniewaz kupiłam wełne to moge miec wyblakła czerwoną...bo takie oczorzutne tynki robia tylko z akrylua druga wiadomosc to ze chyba jednak bedzie przewaga elewacji drewnianej i potrzbeuje odsprzedac 110m2 fasrockaL gr.12cm, nie uzywany, nowiutki zapakowany w dobrej naprawde cenie. kto chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.04.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Xena ! geba mi sie wciąż smieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.04.2007 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 zapewne podoba Ci sie ten Pan z ikonki:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.04.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 zapewne podoba Ci sie ten Pan z ikonki:> A JAKŻE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.04.2007 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Pan jest niezłymam jeszcze lepszego Pana w zanadrzu....kiedys go wrzuce:>pomozcie mi - szukam po tych wszystkich tynkach mineralnych, silikatowych jak najbardziej czerwonego koloru....obejtrzalam juz STO, Baumita, webera, wiem ze jeszcze jest caparoll, ale kto inny moze miec taki mocny czerwony tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.04.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Pan jest niezły mam jeszcze lepszego Pana w zanadrzu....kiedys go wrzuce:> pomozcie mi - szukam po tych wszystkich tynkach mineralnych, silikatowych jak najbardziej czerwonego koloru....obejtrzalam juz STO, Baumita, webera, wiem ze jeszcze jest caparoll, ale kto inny moze miec taki mocny czerwony tynk? wytlumacz mi szukasz farby elewacyjnej, masy tynkarskiej? jakiej? akrylowa? krzemianowa? polikrzemianowa? silkonowa? bede miala dzis w domu jakies probniki z kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.04.2007 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/i/8/9/4/22760534_d.jpg3002 raltynk mineralny lub silikatputz 1.5mm lub zupelnie gładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.04.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 NO i zapomniał kuzyn na dzis te probki Tyle ze sie dowiedzialam ze to są wzorniki wg ktorych oni tworzą kolor, maja tam jakies receptury gotowe i co chcesz to mieć bedziesz. Gorsza wiadomosc to jest ponoc drogie, firma KABE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 19.04.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 przegladnelam tynki kresila, caparolla, baumita, STOnikt nie robi takiej czerwieni w mieneralnych lub silikatachw akrylach prosze bardzo ale ja mam welne na elewacji i tynki wapienne w chacie (a nawet w niektorych miejscach gliniane:>)szukam wiec konfiguracji - tynk mineralny drobniutki putz i farba silikonowa w takiej czerwienii nikt tego tez mi nie chce zrobic.... jestes pewna ze KABE chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.04.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Xena ja kiedys przez Ciebie umre z smiechu w sprawie tynku pisalam cos we watku elewacje, ale niestety nic pozytywnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts