malmuc 28.05.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 to ja sie tu wtrynie Xeniu Witaj Mohag mogłabyś coś wiecej o tych formach sidingowych, gdzie to można kupić zobaczyc? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.05.2007 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 ależ bardzo Cię proszę:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.05.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 malmuc, mysle ze wszystkie wieksze firmy sprzedajace okladziny sidingowe maja tez w swojej ofercie sidingi kasetowe, czy panelowe.Kasetowe wygladaja tak ... sa to profile aluminiowe lub stalowe, lub z nierdzewki itp pokryte powloka pcv czy inna w potrzebnym dla nas kolorze. http://www.aluform.de/fileadmin/bilder/produkte/kassetten-systeme300.jpg tu jest fajna strona http://www.elewacje.pl/index.php?cms=478&PHPSESSID=75bcc56167dbc1d17b20c5dc611e4abc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.05.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Dzięki Mohag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 27.06.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 wyciągłam twój wątek z czeluści forum bo jestem ciekawa co słychać w twoim domku )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.06.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 wyciągłam twój wątek z czeluści forum bo jestem ciekawa co słychać w twoim domku )) i dobrze ze to zrobiłaś bo ja tez jestem ciekawa mam nadzieje ze skonczyly sie te te te hydroproblemy Xeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 27.06.2007 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 dziewczyny jest szansa, że benek hydraulik załatwi wszystko jak trzaale nie zapeszamjezdze od rana do nocy po materialy i z decyzjamitakze ledwo zyjeobiecuje naprawde, że zrobie zdjecia okien i innych takich a nawet samodzielnie rozprowadzonej instalacji pod odkurzacztylko teraz musze pogrzeba c katalogu o rozstawach grzejników dekoracyjnych..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.06.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 To teraz Xena masz mnie na głowie nie odpuszcze dopóki nie zobaczę okien i całej reszty, benka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.06.2007 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 benka też? zapytam w czym macie instlacje wodną?(jaki system) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 02.07.2007 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 dzisiaj dorwałam czynny aparat i robiłam zdjęcia w potworną burze, tak więc tylko na jednym zdjęciu widać kolor okien, ale na reszcie rozmiary http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/5/8/1/24852831_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.07.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Xena ! kruca bomba zdjecia! pikny pikny ten kolor, taki smaczny kocham jesc wiec jak mi sie cos podoba tzn ze jest smaczne a te deski? co to? mowilas cos o jesionie ostatnio uzupelnij zdjecia o komentarz, koniecznie! a co z kaloryferkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.07.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 xena - i co z tym tynkiem? wybrałaś? sprawdzałaś terranova weber? kibicuje Ci po cichutku i jakoś sie nie odzywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 04.07.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 bardzo energetyczny kolor okien - z zewnątrz też na pewno wygląda rewelacyjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.07.2007 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 MOJ APARAT PADL, DLATEGO musze pozyczacdeski -chcialam zobaczyc jak wyglada ciemna podloga drzwi wewnętrzne tez w podobnym kolorze beda, do tego blat wyspy w kuchni i koniec tych superenergetycznych dodatkow bo trzeba tez odpoczywac:>ten kolor bedzie powtorzony na zewnątrz- na elementach drewnianychIvonesca:) witaj w mych webach :>elewacja bedzie biala (troche brudny biały)czerwonego tynku mineralnego (ładnego) NIE MApodbitka czarna (odciecie dachu)drzwi zewnętrzne jeszcze nie wiem......pradopodobnie beda miały bulaj......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.07.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ivonesca:) witaj w mych webach :> elewacja bedzie biala (troche brudny biały) czerwonego tynku mineralnego (ładnego) NIE MA podbitka czarna (odciecie dachu)drzwi zewnętrzne jeszcze nie wiem......pradopodobnie beda miały bulaj......... szkoda z tym czerwonym wyobrażałam sobie że ładnie by wyglądał..... ale biały tez pewnie będzie OK pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 05.07.2007 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a jak mi szkoda:( zła jestem bardzono ale trudno własnie O 23:57 wrocilam z WŁASNORĘCZNEGO układania instalacji do odkurzacza centralnegomoja instalacja kosztowała 190zeta, a gdyby była robiona przez fachowca kosztowałaby 1500zł - mała zagadka....nie twierdzę, ze zrobiłam ja super, ale wystaje mi tak samo tulipanek taki ze ściany i wszystko mam poklejone i kolano mialam tylko jedno, reszta łukitylko jeszcze nie wiem czy od kazdego otworu (mam 1 gniazdko i 2 szufelki) prowadzi sie osobne kable czy jakos inaczej - ide sie dokształcić.....dobranoc mówi Wam kobieta pracująca co żadnej pracy się nie boi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.07.2007 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 xena - niezła jesteś układać sama instalację gratulki ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 06.07.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 własnie O 23:57 wrocilam z WŁASNORĘCZNEGO układania instalacji do odkurzacza centralnego http://img403.imageshack.us/img403/6633/notworthysl3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.07.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 własnie O 23:57 wrocilam z WŁASNORĘCZNEGO układania instalacji do odkurzacza centralnego toż to skarb, nie kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 06.07.2007 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 skarb nie skarb od wczroajszych wygibasów mam zakwasy dzisiajpoza tym czuję , ze cos jest nie tak z moim co i cuw....dzisiaj mam inspektora....zeby ten hydrauliczny koszmar juz się skończył...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts