Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DO TRZECH RAZY SZTUKA - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 425
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

malmuc, mysle ze wszystkie wieksze firmy sprzedajace okladziny sidingowe maja tez w swojej ofercie sidingi kasetowe, czy panelowe.

Kasetowe wygladaja tak ... sa to profile aluminiowe lub stalowe, lub z nierdzewki itp pokryte powloka pcv czy inna w potrzebnym dla nas kolorze.

http://www.aluform.de/fileadmin/bilder/produkte/kassetten-systeme300.jpg

tu jest fajna strona

http://www.elewacje.pl/index.php?cms=478&PHPSESSID=75bcc56167dbc1d17b20c5dc611e4abc

• 5 weeks później...

dziewczyny jest szansa, że benek hydraulik załatwi wszystko jak trza

ale nie zapeszam

jezdze od rana do nocy po materialy i z decyzjami

takze ledwo zyje

obiecuje naprawde, że zrobie zdjecia okien i innych takich a nawet samodzielnie rozprowadzonej instalacji pod odkurzacz

tylko teraz musze pogrzeba c katalogu o rozstawach grzejników dekoracyjnych.....

MOJ APARAT PADL, DLATEGO musze pozyczac

deski -chcialam zobaczyc jak wyglada ciemna podloga

drzwi wewnętrzne tez w podobnym kolorze beda, do tego blat wyspy w kuchni i koniec tych superenergetycznych dodatkow bo trzeba tez odpoczywac:>

ten kolor bedzie powtorzony na zewnątrz- na elementach drewnianych

Ivonesca:) witaj w mych webach :>

elewacja bedzie biala (troche brudny biały)

czerwonego tynku mineralnego (ładnego) NIE MA

podbitka czarna (odciecie dachu)drzwi zewnętrzne jeszcze nie wiem......pradopodobnie beda miały bulaj.........

Ivonesca:) witaj w mych webach :>

elewacja bedzie biala (troche brudny biały)

czerwonego tynku mineralnego (ładnego) NIE MA

podbitka czarna (odciecie dachu)drzwi zewnętrzne jeszcze nie wiem......pradopodobnie beda miały bulaj.........

szkoda z tym czerwonym :-( wyobrażałam sobie że ładnie by wyglądał.....

ale biały tez pewnie będzie OK :-)

pozdrawiam

a jak mi szkoda:(

zła jestem bardzo

no ale trudno

własnie O 23:57 wrocilam z WŁASNORĘCZNEGO układania instalacji do odkurzacza centralnego

moja instalacja kosztowała 190zeta, a gdyby była robiona przez fachowca kosztowałaby 1500zł - mała zagadka....

nie twierdzę, ze zrobiłam ja super, ale wystaje mi tak samo tulipanek taki ze ściany i wszystko mam poklejone i kolano mialam tylko jedno, reszta łuki

tylko jeszcze nie wiem czy od kazdego otworu (mam 1 gniazdko i 2 szufelki) prowadzi sie osobne kable czy jakos inaczej - ide sie dokształcić.....

dobranoc mówi Wam kobieta pracująca co żadnej pracy się nie boi....