malmuc 13.07.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 tak se wczoraj pomyśłałam rozglądająć się w moim domku, że chyba nas pogieło z ilością pstryczków , nie daliśmy spokoju żadnej ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 13.07.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 a ja nie wie czy nie pogięło mojego małżonka, w gabinecie kazał se zamontować 12 gniazdek komputerowych malmuc a co Ty ściemniasz z tymi schodami twoje, czy nie twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.07.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 a ja nie wie czy nie pogięło mojego małżonka, w gabinecie kazał se zamontować 12 gniazdek komputerowych malmuc a co Ty ściemniasz z tymi schodami twoje, czy nie twoje chyba moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 13.07.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 malmuc, ja myślę że interwencja specjalisty, jest w tym momencie jak najbardziej wskazana, zadbaj o siebie dziewczyno .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.07.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 malmuc, ja myślę że interwencja specjalisty, jest w tym momencie jak najbardziej wskazana, zadbaj o siebie dziewczyno .... no widzisz? to Xena mi takie dopalacze podrzuciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 13.07.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 malmuc, ja myślę że interwencja specjalisty, jest w tym momencie jak najbardziej wskazana, zadbaj o siebie dziewczyno .... no widzisz? to Xena mi takie dopalacze podrzuciła biedactwo a z Xeną to ja osobiście pogadam mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 13.07.2007 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 o jacie juz sie bojenie mam pstryczkow ale chce miec berkeraelektryk mi bardzo polecał ta markę (jakość/cena)mnie za to pogięło i mam prawie same pstryczki schodoweto po to, zeby w czasie kłótni każdy miał swój pstryczek do wyłączania i właczania światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.07.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 mnie za to pogięło i mam prawie same pstryczki schodowe to po to, zeby w czasie kłótni każdy miał swój pstryczek do wyłączania i właczania światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 13.07.2007 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 malmuc 12 gniazdek komputerowych na pokój?przebił mnie!ja mam na caly dom 6.... kurcze przestaje jeździc rowerem po okolicznych wsiachjuz drugi rok z kolei jadę i znajduje w rowie wyrzucone mikrokoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 13.07.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Częśc Xsena! Jak tam projekt kuchni, jakieś decyzje podjęte ?Przydało się to co ci wysłałam ? Co z podłoga ? Te deseczki przyłożone do okna wyglądają super!Może zaszalejesz w salonie z jakimś egzotykiem, a do sypialni dasz modrzew ? wyłaczniki i gniazdka berkera sa okładne, dobrej jakosci i w przyzwoitej cenie(mam białe) Biedny kotek! Mój rodzinny domek stoi na uboczu miasta, pod lasem i to jest stałe, przed-wakacyjne miejsce wyrzucania psów i kotow.W krytycznym momencie mielismy 3 psy i 4 koty ! Problem co roku ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 13.07.2007 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 13.07.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 a ja nie wie czy nie pogięło mojego małżonka, w gabinecie kazał se zamontować 12 gniazdek komputerowych W dobie internetu bezprzewodowego to chyba szkoda kasy .... Mam 2 sztuki w 2- pokojowym mieszkaniu ( po jednym na pokój) Nie używane nigdy internet hula po domu bezprzewodowo, przez jakieś urzędzenie podpięte do gniazdka telefonicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 13.07.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Jest ok, nic nie zmieniaj! Podciąg przełamie monotonię dużej płaszczyzny sufitu, podzieli optycznie strefę kuchenną od salonowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 13.07.2007 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 wczoraj miałam pierwszą poważną scysję z sąsiadkąotóż na własny koszt poprowadziłam kabel energetyczny droga dojazdową (całe 100m...)droga jest prywatna, ja mam na nią służebnośc, sąsiadka nie ma nic - droga idzie wzdłuz jej płota i jej nie dotyczyniemniej ze wzgleud jak mowi istnieje ustawa o tym , iz 1.5m od plota ona ma obowiązek sadzic i uprawiac rosliny.....sadzi tam różne roslinki, przymykam oko na sałaty słoneczniki fasolki... ale drzewa owocowe na moim kablu.... prosiłam okolo 5 razy, zeby je sobie przesadziła (co ciekawe nie sadzi u siebie na działce tylko poza.....)wczoraj juz mnie trafiło bo brzoskwinka, sliwa, orzech sobie rosna w najlepsze i mówie jej prosze to zabrac albo to zetnę, bo zniszczy mi kabel...chyba, ze mi pani podpisze, ze poniesie pani koszt połozenia nowego kabla...i co usłyszałam? ze ona nas nie lubi, ze placze po nocach cytuje "jakich ma beznadziejnych sasiadów", ze chodze po nocach i obcinam lopatą korzenie ,pryskam kwasem, w ogole w nocy chodze... i ze w piekle mi wszystkie te czyny zostaną policzone i co ja mam zrobic?rozmawiałam z jej córka, zieciem oni mowia taktak rozumiem i nie zmienia się nic....jak sama sciacham te drzewa to bede wrogiem nr 1....a oni widze kompletnie nie reaguja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 13.07.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 niemniej ze wzgleud jak mowi istnieje ustawa o tym , iz 1.5m od plota ona ma obowiązek sadzic i uprawiac rosliny..... Pierwsze słysze, żeby można było bezkarnie sadzic i robić cokolwiek poza granicami swoejj posesji ! Pogadaj z jakimś prawnikiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.07.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 a ja nie wie czy nie pogięło mojego małżonka, w gabinecie kazał se zamontować 12 gniazdek komputerowych W dobie internetu bezprzewodowego to chyba szkoda kasy .... Mam 2 sztuki w 2- pokojowym mieszkaniu ( po jednym na pokój) Nie używane nigdy internet hula po domu bezprzewodowo, przez jakieś urzędzenie podpięte do gniazdka telefonicznego. ja tez nie szalałam, podobnie jak u variuss internet hula bezprzewodowo, jak byłam na wyjezdzie to rozmawialam z dziecmi przez skype (+ kamerka), zapomnialam dodac ze dzieciaki siedzialy na dworze na kocyku, fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.07.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Xena jaki wstrętny słup? widziałaś Ty te moej wredne kolumny przy schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 13.07.2007 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 nie widzialamale ten slup mogl tam nie istniec gdyby sie konstruktorowi chcialo przylozycale mam pomysl a widzicie gdzie bedzie kominek? (w tej scianie prostokątnej pomiedzy pokojem, przedpokojem i kuchnia...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.07.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 niemniej ze wzgleud jak mowi istnieje ustawa o tym , iz 1.5m od plota ona ma obowiązek sadzic i uprawiac rosliny..... Pierwsze słysze, żeby można było bezkarnie sadzic i robić cokolwiek poza granicami swoejj posesji ! Pogadaj z jakimś prawnikiem! no własnie było kiedyś o tym sadzeniu na forum (ale za cholerkę nie wiem teraz gdzie .....coś kojarzy mi sie to z tolą - ale nie pamietam czy to u nie w wątku czy gdzie indziej ), że nie wolno....a nie że jest taki obowiązek i jeszcze jakies 1,5 m .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 13.07.2007 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 no wlasnie mam tego serdecznie doscchciałam dobrze, prosiłam, zeby przesadzili - żal mi tych drzewek i wyrzuconych przez nich pieniedzyale ile mozna prosic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts