Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DO TRZECH RAZY SZTUKA - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 425
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Częśc Xsena!

Jak tam projekt kuchni, jakieś decyzje podjęte ?

Przydało się to co ci wysłałam ?

Co z podłoga ?

Te deseczki przyłożone do okna wyglądają super!

Może zaszalejesz w salonie z jakimś egzotykiem, a do sypialni dasz modrzew ?

wyłaczniki i gniazdka berkera sa ok

ładne, dobrej jakosci i w przyzwoitej cenie

(mam białe)

Biedny kotek!

Mój rodzinny domek stoi na uboczu miasta, pod lasem i to jest stałe, przed-wakacyjne miejsce wyrzucania psów i kotow.

W krytycznym momencie mielismy 3 psy i 4 koty ! Problem co roku ten sam.

a ja nie wie czy nie pogięło mojego małżonka,

w gabinecie kazał se zamontować 12 gniazdek komputerowych :o :o :o

W dobie internetu bezprzewodowego to chyba szkoda kasy ....

Mam 2 sztuki w 2- pokojowym mieszkaniu ( po jednym na pokój)

Nie używane nigdy

internet hula po domu bezprzewodowo, przez jakieś urzędzenie podpięte do gniazdka telefonicznego.

wczoraj miałam pierwszą poważną scysję z sąsiadką

otóż na własny koszt poprowadziłam kabel energetyczny droga dojazdową (całe 100m...)

droga jest prywatna, ja mam na nią służebnośc, sąsiadka nie ma nic - droga idzie wzdłuz jej płota i jej nie dotyczy

niemniej ze wzgleud jak mowi istnieje ustawa o tym , iz 1.5m od plota ona ma obowiązek sadzic i uprawiac rosliny.....sadzi tam różne roslinki, przymykam oko na sałaty słoneczniki fasolki... ale drzewa owocowe na moim kablu.... prosiłam okolo 5 razy, zeby je sobie przesadziła (co ciekawe nie sadzi u siebie na działce tylko poza.....)

wczoraj juz mnie trafiło bo brzoskwinka, sliwa, orzech sobie rosna w najlepsze i mówie jej prosze to zabrac albo to zetnę, bo zniszczy mi kabel...chyba, ze mi pani podpisze, ze poniesie pani koszt połozenia nowego kabla...

i co usłyszałam? ze ona nas nie lubi, ze placze po nocach cytuje "jakich ma beznadziejnych sasiadów", ze chodze po nocach i obcinam lopatą korzenie ,pryskam kwasem, w ogole w nocy chodze... i ze w piekle mi wszystkie te czyny zostaną policzone

i co ja mam zrobic?

rozmawiałam z jej córka, zieciem oni mowia taktak rozumiem i nie zmienia się nic....

jak sama sciacham te drzewa to bede wrogiem nr 1....a oni widze kompletnie nie reaguja

a ja nie wie czy nie pogięło mojego małżonka,

w gabinecie kazał se zamontować 12 gniazdek komputerowych :o :o :o

W dobie internetu bezprzewodowego to chyba szkoda kasy ....

Mam 2 sztuki w 2- pokojowym mieszkaniu ( po jednym na pokój)

Nie używane nigdy

internet hula po domu bezprzewodowo, przez jakieś urzędzenie podpięte do gniazdka telefonicznego.

ja tez nie szalałam, podobnie jak u variuss internet hula bezprzewodowo, jak byłam na wyjezdzie to rozmawialam z dziecmi przez skype (+ kamerka), zapomnialam dodac ze dzieciaki siedzialy na dworze na kocyku, fajna sprawa :lol:

niemniej ze wzgleud jak mowi istnieje ustawa o tym , iz 1.5m od plota ona ma obowiązek sadzic i uprawiac rosliny.....

Pierwsze słysze, żeby można było bezkarnie sadzic i robić cokolwiek poza granicami swoejj posesji !

Pogadaj z jakimś prawnikiem!

no własnie było kiedyś o tym sadzeniu na forum (ale za cholerkę nie wiem teraz gdzie :-? .....coś kojarzy mi sie to z tolą - ale nie pamietam czy to u nie w wątku czy gdzie indziej :-( ), że nie wolno....a nie że jest taki obowiązek i jeszcze jakies 1,5 m ....