Ivonesca 13.07.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 mam tego serdecznie dosc kupuję piłe i wytne każde jedno drzewo i tak jestem miłosierna i nie wiem po co i zostawiam sloneczniki piwonie przetykane koperkiem czosnkiem fasolą...(to wszystko NA DRODZE dojazdowej....) dodam, ze ma swoich 1100m2.... durna jakas ta Twoja sąsiadka czy co no jeszcze zrozumiałabym jakieś niskie krzewinki....ale warzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.07.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 tez kiedyś czytałam cosik o sadzeniu drzewek, ale gdzie? Xena dokladnie mi to naswietl ten kominek, ja jeszcze jestem odurzona po tych Twoich dopalaczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 13.07.2007 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.07.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 oba są fajowe jesli wersja 1 to z wielgasną szybą poproszę jesli wersja 2 to koniecznie szyba w całości, niedzielona słupkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 13.07.2007 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 wersja pierwsza 65x85cmwersja druga bez slupkow - wklad typu spatherm ten boczny (tylko raczej poszukuje czegos tanszego....)no dobra ale ktore lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.07.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 wersja pierwsza 65x85cm wersja druga bez slupkow - wklad typu spatherm ten boczny (tylko raczej poszukuje czegos tanszego....) no dobra ale ktore lepsze - po lewej od kominka to kuchnia? -czy ten słup jest dokladnie przed kominkiem z wersji 1, tzn czy siedząc w tamtej czesci ten słup zaslania nam ogien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 13.07.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 NAROŻNY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.07.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 NAROŻNY!! no i widzisz? variuss od razu wie co, a ja jak zwykle rozpatruje milion za i przeciw, a co by było gdyby? o matko! jaka ja jestem ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 13.07.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 NAROŻNY!! no i widzisz? variuss od razu wie co, a ja jak zwykle rozpatruje milion za i przeciw, a co by było gdyby? o matko! jaka ja jestem ciężka Eeee tam! Po prostu: obudowa kominka to element pionowy słup to drugi, zaraz obok- element pionowy więc poziomy wkład komnikowy "przetnie" te piony i ładnie "zamknie" kompozycję do tego narożny wkład bedzie lepiej widoczny z całego salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.07.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 NAROŻNY!! no i widzisz? variuss od razu wie co, a ja jak zwykle rozpatruje milion za i przeciw, a co by było gdyby? o matko! jaka ja jestem ciężka Eeee tam! Po prostu: obudowa kominka to element pionowy słup to drugi, zaraz obok- element pionowy więc poziomy wkład komnikowy "przetnie" te piony i ładnie "zamknie" kompozycję do tego narożny wkład bedzie lepiej widoczny z całego salonu variussile weźmiesz za doradztwo ? po znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 13.07.2007 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 http://www.spartherm.com/uk/images/techinfo/einsatz/lfeck/ambiente/varia-2lh-amb.jpgczy http://www.jas.man.pl/edilkamin/acquatondosx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 18.07.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Kominki oba fajne a tu masz mały i ladny kompakcik http://www.ergo-eco.com/wp-content/uploads/2007/03/cst414m_zoom.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 01.08.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 hej, a co z tymi "komentarzami" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.08.2007 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 sorki pomerdało mi sieno tak więc kominek będzie hajduka, będzie asymetrycznie wlozony w ta moja kostkęnarozny bylby jednak malo funkcjonalny i nisko... model vulcano N z szamotką, szer.670, wysok.570 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 01.08.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 wczesniej otworzyłam tamten drugi wątek i juz myślałam, ze mnie wycieli.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.08.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 wczesniej otworzyłam tamten drugi wątek i juz myślałam, ze mnie wycieli.......... a ja sie nawet w tamten dziś wpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 13.09.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Co słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 13.09.2007 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 a spokusw kolejnych odsłonach wizyt fachowcow dowiaduje sie co jest zle zrobione:)do przeróbki ma dach bo się ugiał i wlasnie ponownie robia mi cokół i elewacje bo była schrzanionaslysze coraz lepsze sumy za rozne pracepoza tym sie wyluzowałam bardzo bo nie wprowadzam sie w tym rokupoza tym byłam w turcjiI PRZESTRZEGAM PRZED JETtouristic ze Szczecina i ich klasa hoteli...w takim syfku nie mieszkałam nigdychorowałam cały pobyt i po powrocieczyli udane wakacje jednym słowempoza tym zimno:) i nawte przyjemnie siedze i myslę komu dać małego kotka Zuzię...poza tym zaraz zamontuję kozę na budowie i zrobimy sobie dzisiaj małe party ze znajomymi zrezygnowałam z desek na elewacji (koszty), mam do przewiezienia i rozplantowania ziemiędo wybrukowania 100m2 ściezekogolnie zadowolona jestem ze schodow chociaz nie maja stopni i sa nieskonczonebo fajnie je wymysliłam - nagle wyskakują na wysokosci 2m ze sciany i podoba mi sięogólnie luuuzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 13.09.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 zamontuję kozę na budowie i zrobimy sobie dzisiaj małe party ze znajomymi i to jest własciwe podejście! Trzymam kciuki za dalsze prace i czekam na zdjęcia (pewnie nie tylko ja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.09.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 jak imprezka? udała się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts