Xena z Xsary 07.08.2006 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 hej w mokronosie i na zernikach wroclawskichile Ci wyszła dominka? Kiedy bedziesz kupować? I ile metrow? mam cwany plan;).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 07.08.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 W Mokronosie Dolnym czy Górnym ? Tam mogę najszybciej zobaczyć. Potrzebuję 2400 sztuk na około 194 m2. Za podstawową mam cenę 5,32 zł/szt. netto, całość 17900 zł, ale to na razie pierwsza wycena. W sklepie internetowym znalazłam po 4,64 netto. Chcę zamówić we wrześniu. Jestem na takim etapie budowy jak Ty Masz już jakąś wycenę ? kiedy będziesz zamawiała ? i jaki kolor Domina? no i jaki masz cwany plan? Na dziś dość przesłuchania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 08.08.2006 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 wszystko napisze Ci w prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 11.08.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Witaj Xeno,czy już wybrnęłaś z wykopu ??? Moge sobie wyobrazić jak to wygląda, bo jakies 2 lata temu miałam taki obrazek u sąsiada za płotem - dziura w ziemi zalana wodą, żeby było ciekawiej to sąsiad sie uparł na podpiwniczenie... ale wszystko zakończyło się pomyslnie, więc USZY DO GÓRY ! A teraz coś znacznie przyjemniejszego:Drewniane żaluzje zewnętrzne, przesuwane na prowadnicach - ZDJĘCIAhttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1331417#1331417 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 11.08.2006 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Witaj Xeno, czy już wybrnęłaś z wykopu ??? Moge sobie wyobrazić jak to wygląda, bo jakies 2 lata temu miałam taki obrazek u sąsiada za płotem - dziura w ziemi zalana wodą, żeby było ciekawiej to sąsiad sie uparł na podpiwniczenie... ale wszystko zakończyło się pomyslnie, więc USZY DO GÓRY ! A teraz coś znacznie przyjemniejszego: Drewniane żaluzje zewnętrzne, przesuwane na prowadnicach - ZDJĘCIA http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1331417#1331417 Pozdrawiam! hej variuosss jest okropnie.......... co chwile sa jakies problemy , a prawda jesttaka ze wykonawca sobie leci w kuleczki. miesiac czasu prawie bedzie a ławy niewylane ale to podobno sie zmieni, cichosza na razie nie mowie nic..... zaluzyjki ladne;) przede wszystkich troche inne co do wiazarow we wnetrzu ciagle sie zastanawiam. takie chude patyczki te wiazary na tym zdjeciu nie sadzisz? mam mozliwosc w ogole nie pokazywania zadnych drewien, tylko odslonic jeden pas wiazara w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 11.08.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Xeno, z wodą nie ma żartów, zwłaszcza kiedy chodzi o fundamenty. Jeżeli jest okropnie a wykonawca cię olewa to może to jest ten moment, żeby zaprosic na budowę inspektora nadzoru ???Myślę, że na tym nie warto oszczędzać. Z tego co obserwuję w mej pięknej branży, to wykonawcy nic sobie nie robią z gróźb inwestorów, ale za to panicznie boją sie inspektorów nadzoru.Może u ciebie to poskutkuje! Powodzenia i trzymam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 11.08.2006 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 hej, juz dawno zaprosilam.po prostu kiepsciutki wyknawca olewający inwestora.Niestety jedyne na co zasłuzył to lista niesolidnych, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.08.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Jak się teraz tak zaczyna to potem może być już tylko lepiej. To pocieszające, nie? Domek jest fajowy, podoba mi się. Ciekawe co tak waniaje w tej glinie. Moja nie śmierdziała, chociaż też kawałek drenu nam się w wykopach znalazło. Ale to nie była matka. Myślisz, że to od matki tak śmierdzi? (nieźle to brzmi, he he....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 19.08.2006 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 hej Jagna, no wiesz,matka jest niby tylko jedna;)...(jeszcze fajniej to brzmi;)naprawdę nie wiem, sledztwo jest w toku mam mikroszkop i zaprzyjaznione laboratorium jak rowniez geologa.Mam nadzieję, że będzie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.08.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Xena, Twój ostatni post w dzienniku jest suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 25.08.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Widzę, że okres przestoju już za tobą i ruszyliście ostro "z kopyta"Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.08.2006 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 dzieki dziewczyny!dzisiaj zamowien ciag dalszy - cementy, piaski, cemplasty, abizole.... jutro rano abizolujemy ławę, mleczkujemy i żegnamy na zawsze.w poniedzialek wjezdza nowy wykonawca i od razu chce robic robic robic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.08.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 XENNA trzymam kciuki - jak czytam TWÓJ dziennik to jak bym widział naszą budową - te same problemy ten sam etap - a ja myślałem że to tylko u mnie taka "masakra" Pozdrawiam Secam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.08.2006 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 czesc Secam! dZIEKI, to potrzymamy kciuki razem! A czym robisz izolacje pionowa i pozioma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.08.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Ławy lałem w folię B20 + jakiś środek wodoszczelny dodali do betonu - na ławy kładziemy papę termozgrzewlną - sciany z bloczków od środka i zewnątrz dysperbitem akrylowym - na zewnątrz styropian 6mm, siatka, klej i jeszcze raz dysperbit i obsypujemy fundament piaskiem. a pod beton folia 2mm. A i beton lejemy B15 a nie chudziak podobno lepiej a cena niewiele większa - uf chyba wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 05.09.2006 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Halohalo próba mikrofonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.09.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Halo Halo słyszymy Cie - Wyscig trwa - Xena na prowadzeniu - ale tylko o kilka warst bloczków . No dobra nie żartuję my zasypujemy w przyszłym tygodniu - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 06.09.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witaj Xeno,ja tez ciagle sledze uwaznie Twoj dziennikpytanie na dzis:) - ile placilaz za bloczki w betardzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 07.09.2006 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 czesc secam i fasolko25!wysuwam się znacznie na prowadzneie, jutro leję chudziaka.........betard...2.98 zł brutto- z dostawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.09.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 dodam jedno- gdybym teraz miała robić fundament ponownie zrobiłabym na 100% płytę... zapewne od razu z systemem grzewczym.... a co to znaczy??? jaka plyte i z jakim systemem grzewczym??? ja jeszcze zupelnie zielona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts