Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DO TRZECH RAZY SZTUKA - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 425
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:o :o :o

Żartujesz !

Podaj jeśli możesz cene domina jaką Ci oferują, ja akurat będę się też kontaktować z jedną hurtownia w tej sprawie. Na razie widze że mają naprawde zróżnicowane ceny na tę sama dachówke.

U mnie zakup drozszej wersji jest może mniej bolesny bo dach mam zaledwie 140 m, ale 8000 wiecej??? SZOK

halo! halo!

Co tam słychowywać w sprawie dachu? a raczej dachówki.

Ja zaczynam wymiękać. Kasa puściła sie z konta jak krew z nosa :( i już przebąkuje mojemu męzusiowi, że w sumie to ja moge zrezygnować z tego domina na rzecz czegoś tańszego, może L15 Koramic? ale chyba nie ta angoba szlachetna bo się piruńsko świeci.

Pozdrawiam

Cześć Xena!

Zobaczyłam w Twoim dzienniku i komentarzach dyskusje na temat Tegalitu, Domina i podobnych, ale zdaje się że napisałaś że ''się wyleczyłaś'', a może tak Ci się tylko wydawało :lol: ?

Bo ja też zapadłam na tę chorobę, i mam nadzieję że na naszym domku pojawi się ''coś takiego'' :lol: :lol: :lol:.

Może razem się potargujemy ze sprzedawcami ......

halszka.ka

Cześć Xena!

Zobaczyłam w Twoim dzienniku i komentarzach dyskusje na temat Tegalitu, Domina i podobnych, ale zdaje się że napisałaś że ''się wyleczyłaś'', a może tak Ci się tylko wydawało :lol: ?

Bo ja też zapadłam na tę chorobę, i mam nadzieję że na naszym domku pojawi się ''coś takiego'' :lol: :lol: :lol:.

Może razem się potargujemy ze sprzedawcami ......

halszka.ka

trzeba by chyba ich było wytarmosić....za włosy oczywiście.... bo zmojej choroby pozostało tylko tyle, ze sobie poatrze na placu.

Jest STANOWCZO ZA DROGA!Zostałam wyleczona niestety!

cześć

ogólne to my dopiero zaczynamy i już mamy doła bo nic niema, wszytsko drogie i ogólnie fuj...

ale po przeczytaniu twoich problemów z zalaniem wodą, szukaniu zaworu i ekspresowym załatwieniem podłaczenia wody, jesteśmy naprade podbudowani.

ps. bardzo miło czyta się twój dziennik

cześć

ogólne to my dopiero zaczynamy i już mamy doła bo nic niema, wszytsko drogie i ogólnie fuj...

ale po przeczytaniu twoich problemów z zalaniem wodą, szukaniu zaworu i ekspresowym załatwieniem podłaczenia wody, jesteśmy naprade podbudowani.

ps. bardzo miło czyta się twój dziennik

zaborki dzięki! a z czego bedziecie budowac?i kiedy?

Działeczkę mamy w Wilkszynie, a zaczynamy jak najszybciej, mamy nadzieję, że jeszcze w listopadzie uda nam sie wylać fundamenty. Materiał silka.

Natomiast nie mamy nadal ekipy i kierownika budowy. A to co czytamy na forum -> że wszystko drożeje, nie napawa optymizmem.

Ale ogólnie jesteśmy dobrej myśli :)

kierownika nie moge ci polecic

BARDZO ci nie moge polecic

dzieki niemu wrzuciłam w fndamenty o 10000 wiecej niz powinnam

takze ewentualnie w celu wpisow

tylko niech nie przychodzi na budowe;)

ekipe bym Ci poleciła mma naprawde swietna, ale jest jest z Bialej Podlaski.....i jak skoncza moj dach to spadaja

ekipe bym Ci poleciła mma naprawde swietna, ale jest jest z Bialej Podlaski.....i jak skoncza moj dach to spadaja

A czy ta ekipa niemiałaby ochoty wpaść do Wrocławia w następnym sezonie (wiosna) ?

Też myśleliśmy o tym aby budowlańców sprowadzić z jakichś dalszych rejonów Polski . :)

zapytam ich

kiedy konkretnie i jak duzy domek?

acha ale powiem Ci nie licz na lepsze ceny....za to fajnie robią, czysto równo i z głową....i da się z nimi dogadywać, choć mi wmawiają, że to tylko ja ich tak wykrzystuję....

Kiedy -> jak tylko się zrobi ciepło na wiosnę, chyba około kwietnia.

Wielkość -> Jeszcze trwają trudne negocjacje z Panem inwestorem :) ale ok. 130 + garaż dobudowany (prostokąt, dach dwuspadowy).

Tylko wtedy to już chyba bez fundamentów bo mamy zamiar ZERO postawić jeszcze w tym roku.

Dzięki za pomoc :)

Kiedy -> jak tylko się zrobi ciepło na wiosnę, chyba około kwietnia.

Wielkość -> Jeszcze trwają trudne negocjacje z Panem inwestorem :) ale ok. 130 + garaż dobudowany (prostokąt, dach dwuspadowy).

Tylko wtedy to już chyba bez fundamentów bo mamy zamiar ZERO postawić jeszcze w tym roku.

Dzięki za pomoc :)

zero jeszcze wtym roku a nie macie projektu? moze się nie udac......

no nic zapytam ich, aczkolwiek dopiero w przyszlym tygodniu

Na szczęście w naszym powiecie na pozwolenie czeka się 2 tygodnie -> powiat przyjazny nowym mieszkańcom :)

A z tym projektem to mamy naprawdę wielki problem, ale daliśmy sobie czas na ostateczną decyzję do końca nadchodzącego weekendu i mam nadzieję, że uda nam się ją podjąć w tym terminie.