Xena z Xsary 08.09.2006 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 zrobilabym legalleta! (płatnosc za prowizje po edycji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 09.09.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 zrobilabym legalleta! (płatnosc za prowizje po edycji ) Gratulacje jeszcze raz wyjścia z kurzawki. Xena a zdecydowałaś już, gdzie schody/właz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.09.2006 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 tak,juz wszystko wiem, wkleję obrazekale za to mam młyn teraz z dachem, wszystko opiszę w dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.09.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 marzy mi sie Domino, z tego co pokazujesz stawiam na magnum antracyt, a jaka jest różnica w cenie pomiedzy tym magnum a domino? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 15.09.2006 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 malmuc jakies 8000zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.09.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Żartujesz ! Podaj jeśli możesz cene domina jaką Ci oferują, ja akurat będę się też kontaktować z jedną hurtownia w tej sprawie. Na razie widze że mają naprawde zróżnicowane ceny na tę sama dachówke. U mnie zakup drozszej wersji jest może mniej bolesny bo dach mam zaledwie 140 m, ale 8000 wiecej??? SZOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 17.09.2006 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 poszła na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.09.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Xena zajrzyj na priva, ja niestety nie dostałam nic od Ciebie pozdrowko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.09.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 halo! halo! Co tam słychowywać w sprawie dachu? a raczej dachówki. Ja zaczynam wymiękać. Kasa puściła sie z konta jak krew z nosa i już przebąkuje mojemu męzusiowi, że w sumie to ja moge zrezygnować z tego domina na rzecz czegoś tańszego, może L15 Koramic? ale chyba nie ta angoba szlachetna bo się piruńsko świeci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 21.09.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Cześć Xena! Zobaczyłam w Twoim dzienniku i komentarzach dyskusje na temat Tegalitu, Domina i podobnych, ale zdaje się że napisałaś że ''się wyleczyłaś'', a może tak Ci się tylko wydawało ? Bo ja też zapadłam na tę chorobę, i mam nadzieję że na naszym domku pojawi się ''coś takiego'' . Może razem się potargujemy ze sprzedawcami ...... halszka.ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 21.09.2006 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Cześć Xena! Zobaczyłam w Twoim dzienniku i komentarzach dyskusje na temat Tegalitu, Domina i podobnych, ale zdaje się że napisałaś że ''się wyleczyłaś'', a może tak Ci się tylko wydawało ? Bo ja też zapadłam na tę chorobę, i mam nadzieję że na naszym domku pojawi się ''coś takiego'' . Może razem się potargujemy ze sprzedawcami ...... halszka.ka trzeba by chyba ich było wytarmosić....za włosy oczywiście.... bo zmojej choroby pozostało tylko tyle, ze sobie poatrze na placu. Jest STANOWCZO ZA DROGA!Zostałam wyleczona niestety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaborki 26.09.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 cześć ogólne to my dopiero zaczynamy i już mamy doła bo nic niema, wszytsko drogie i ogólnie fuj... ale po przeczytaniu twoich problemów z zalaniem wodą, szukaniu zaworu i ekspresowym załatwieniem podłaczenia wody, jesteśmy naprade podbudowani. ps. bardzo miło czyta się twój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 27.09.2006 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 cześć ogólne to my dopiero zaczynamy i już mamy doła bo nic niema, wszytsko drogie i ogólnie fuj... ale po przeczytaniu twoich problemów z zalaniem wodą, szukaniu zaworu i ekspresowym załatwieniem podłaczenia wody, jesteśmy naprade podbudowani. ps. bardzo miło czyta się twój dziennik zaborki dzięki! a z czego bedziecie budowac?i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaborki 27.09.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Działeczkę mamy w Wilkszynie, a zaczynamy jak najszybciej, mamy nadzieję, że jeszcze w listopadzie uda nam sie wylać fundamenty. Materiał silka. Natomiast nie mamy nadal ekipy i kierownika budowy. A to co czytamy na forum -> że wszystko drożeje, nie napawa optymizmem. Ale ogólnie jesteśmy dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 27.09.2006 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 kierownika nie moge ci polecicBARDZO ci nie moge polecicdzieki niemu wrzuciłam w fndamenty o 10000 wiecej niz powinnamtakze ewentualnie w celu wpisowtylko niech nie przychodzi na budowe;)ekipe bym Ci poleciła mma naprawde swietna, ale jest jest z Bialej Podlaski.....i jak skoncza moj dach to spadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaborki 27.09.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 ekipe bym Ci poleciła mma naprawde swietna, ale jest jest z Bialej Podlaski.....i jak skoncza moj dach to spadaja A czy ta ekipa niemiałaby ochoty wpaść do Wrocławia w następnym sezonie (wiosna) ? Też myśleliśmy o tym aby budowlańców sprowadzić z jakichś dalszych rejonów Polski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 27.09.2006 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 ekipe bym Ci poleciła mma naprawde swietna, ale jest jest z Bialej Podlaski.....i jak skoncza moj dach to spadaja A czy ta ekipa niemiałaby ochoty wpaść do Wrocławia w następnym sezonie (wiosna) ? Też myśleliśmy o tym aby budowlańców sprowadzić z jakichś dalszych rejonów Polski . zapytam ich kiedy konkretnie i jak duzy domek? acha ale powiem Ci nie licz na lepsze ceny....za to fajnie robią, czysto równo i z głową....i da się z nimi dogadywać, choć mi wmawiają, że to tylko ja ich tak wykrzystuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaborki 27.09.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Kiedy -> jak tylko się zrobi ciepło na wiosnę, chyba około kwietnia. Wielkość -> Jeszcze trwają trudne negocjacje z Panem inwestorem ale ok. 130 + garaż dobudowany (prostokąt, dach dwuspadowy). Tylko wtedy to już chyba bez fundamentów bo mamy zamiar ZERO postawić jeszcze w tym roku. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.09.2006 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Kiedy -> jak tylko się zrobi ciepło na wiosnę, chyba około kwietnia. Wielkość -> Jeszcze trwają trudne negocjacje z Panem inwestorem ale ok. 130 + garaż dobudowany (prostokąt, dach dwuspadowy). Tylko wtedy to już chyba bez fundamentów bo mamy zamiar ZERO postawić jeszcze w tym roku. Dzięki za pomoc zero jeszcze wtym roku a nie macie projektu? moze się nie udac...... no nic zapytam ich, aczkolwiek dopiero w przyszlym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaborki 28.09.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Na szczęście w naszym powiecie na pozwolenie czeka się 2 tygodnie -> powiat przyjazny nowym mieszkańcom A z tym projektem to mamy naprawdę wielki problem, ale daliśmy sobie czas na ostateczną decyzję do końca nadchodzącego weekendu i mam nadzieję, że uda nam się ją podjąć w tym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts