KrzysiekF 07.07.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam Nie zdążyłem na "stare" rozdania kredytów w CHF i przymierzam sie do nowych warunków oferowanych przez banki.Ma już ktoś jakieś doświadczenia???K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibzet 07.07.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ja też dołączam się do pytania, bo też się nie załapałem! Będę próbował brać w sierpniu ale poważnie rozważam PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila79 11.07.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Ja tydzień temu sprawdzałam: Więc zzdolność kredytowa we frankach spadla nam z 260 tyś na 160 tyś. A w złotówkach akurat tyle co potrzebujemy 220 tyś tylko niestety rata o 300 zł miesięcznie wyższa no i jak zwykle w naszym kraju to bywa biednych nie stać na oszczędzanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekF 17.07.2006 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Dzieki KamilaJa czekam na pozwolenie, powinienem je mieć w połowie sierpnia. Tak więc będę wtedy na bieżąco zdawał relację z pielgrzymki po bankach. Zobaczymy który pozostał w miarę "elastyczny"Pozdrawiam PS. Trzeba by się w takim razie chyba zainteresować tą Ustawą o dopłatach do kredytów - co to ją mędrcy z Wiejskiej opracowują.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 17.07.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Ja jestem w podobnej sytuacji do Ciebie, ale po bankach chodzę już teraz. Wniosek jest złozony, wstepne warunki ustalone i teraz "obrabiają" moje dokumenty. Później doniose pozwolenie i kredyt będzie poprostu szybciej. Nie trzeba mieć pozwolenia, żeby złożyć wniosek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekF 19.07.2006 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 RafałTo jest b ciekawa koncepcja. Od sierpnia urlop wiec bedzie troche czasu...Dzieki -te upaly zaklocaja rozsadne myslenie ...Pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts