Ella 07.07.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Jak w temacie. Czy któryś z Panów używa czegoś takiego? Mam spełnić życzenie imieninowe pewnego Pana, który chce uzyskać przy pomocy tego urządzenia permanentny efekt tzw. 3-dniowego zarostu. Przejrzałam na razie oferty na Allegro:BraunPhilipsWahlRemington tytanowyRemington ceramiczny Może jakieś opinie?Czy warto inwestować w ostrza ceramiczne? Tytanowe?O co chodzi z tym oliwieniem?Czy lepsze są akumulatorowo -sieciowe, czy na bateryjki? Jestem zupełnie zielona i potrzebuję się szybko dokształcić. Z góry dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 12.07.2006 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Hihi, widzę, że budują tylko gładkolicy albo brodacze . Znalazłam jednak panów, którzy preferują "stan pośredni" podobnie jak mój solenizant i zostałam dokształcona w zakresie sprzętu. Wybrałam, mam nadzieję, że trafnie, zatem temat zamykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 12.07.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Trzeba było zadać pytanie w wątku "facet z brodą". Ja od lst używam zwykłego phillipsa, na zasilacz, bez ceramiki. Bardzo bobrze się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 15.07.2006 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Wątek jakoś przeoczyłam . Ale dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Jak w temacie. Czy któryś z Panów używa czegoś takiego? Mam spełnić życzenie imieninowe pewnego Pana, który chce uzyskać przy pomocy tego urządzenia permanentny efekt tzw. 3-dniowego zarostu. Przejrzałam na razie oferty na Allegro: Braun Philips Wahl Remington tytanowy Remington ceramiczny Może jakieś opinie? Czy warto inwestować w ostrza ceramiczne? Tytanowe? O co chodzi z tym oliwieniem? Czy lepsze są akumulatorowo -sieciowe, czy na bateryjki? Jestem zupełnie zielona i potrzebuję się szybko dokształcić. Z góry dzięki i pozdrawiam. witaj ella mój ma starego Panasonica, którego też juz należałoby wymienić napisz co wybrałaś i czy solenizant zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 20.07.2006 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Solenizant dostanie prezent w najbliższy wtorek i wtedy będę mogła napisać o wrażeniach z użytkowania . Wybrałam w końcu Remingtona, zobaczymy jak się sprawdzi. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.07.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Solenizant dostanie prezent w najbliższy wtorek i wtedy będę mogła napisać o wrażeniach z użytkowania . Wybrałam w końcu Remingtona, zobaczymy jak się sprawdzi. Pozdrawiam ! OK- czekam w takim wypadku do 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 02.08.2006 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Solenizant zadowolony, efekt zgodny z zamierzeniami, więc mogę sprzęt polecić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts