selimm 14.07.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dziekujemy Lufkowi za porade jednoczesnie prosimy kierownictwo zakładu zeby go częsciej na przepustke wypuszczali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 14.07.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dziekujemy Lufkowi za porade jednoczesnie prosimy kierownictwo zakładu zeby go częsciej na przepustke wypuszczali Przekażę komu trzeba Twoją prośbę. Łaskawco ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasetka 14.07.2006 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 ahh widze dobre rady co do podejmowania decyzji w warunkach stersu nie mam z tym problemow , nie mam tez leku wysokości , uprawiam sport aikido plywanie kocham gory potrafie udzielac pierwszej pomocy( w koncu druzyna sanitarna ) nie weimjeszcze jaka bedzie moja decyzja narazie umowie sie z naczelnikiem na rozmowe jesli sie uda poprosze o przydzielenie do innej grupy niz moj luby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.07.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 dochodzi jazda na nartach /często goprowcami są byli zawodnicy/ i nurkowanie. ochotnikiem możesz zostać, a na zawodowstwo małe szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasetka 14.07.2006 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 zawodowcem hmm moze pozostanmy przy ochotniku:) a na nartach jezdze nawet w zawodach startuje ( dla amatorow) tylko z nurkowaniem bedzie ciezko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 14.07.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Czy zastanowiłaś się nad tym co będzie jeśli Ty lub on będziecie mieli ochotę ze sobą się rozstać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasetka 14.07.2006 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 zastanowiłam się .. my nawet teraz nie bedziemy sie widywac na dyzurach.. wiec gdybysmy sie rozstali nie bedzie to problemem .. kilka dni w roku przeciez jakos wytrzymamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.07.2006 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Z tym nurkowaniem może być problem, bo w takiej na ten przykład Jurajskiej to mają jaskinie, do których trzeba dać nura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasetka 19.07.2006 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 dzieki wszystkim za rade juz zglosilam sie od jutra zaczynam temat mozna zamknąć pozdrawiam:) 3mcie sie cieplutkio milego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts