RYSZARD 07.07.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Mam okazje kupić piękną dziakę 60 ar , za bardzo rozsądną cenę. Jest to grunt rolny V klasy, gmina nie posiada planu zagospodarownia. Do najblizszego gospodarstwa (zabudowan) jest okolo 100 metrow, ale dzialka nie graniczy z ta sama droga co sasiednie zabudowania. Od drogi dzieli ja 24 metrow, ale jest to wlasnosc rodziny sprzedajacego wiec formalnie bede mial pozwolenie na przejazd. Jak jest sznasa wybudowania na tej dzialce czegokolwiek co pozwolilo by mi spedzac tam dni wolne od pracy. Pozdrawiam. Ryszard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluton 08.07.2006 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Najprosciej zapytac w gminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD 09.07.2006 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Dziekuje, jutro sie wybieram- to znaczy wybiera sie moj brat bo ja mieszkam za daleko-ale myslalem ze ktos ma jakies mile lub nie doswiadczenia. Jak ktos bedzie pytal np. o lakier do parkietow to powinno sie go odeslac do jakiegos wielkiego sklepu lub magazynu, bo po co pytac na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 09.07.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 skontaktuj się z oskar0259. on na pewno udzieli Ci dokładnej informacji / na ile będzie mógł/.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts