aniasmyk 21.07.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Poszukuję ziemię ogrodową, duże ilości, może ktoś wie, gdzie można dostać najtaniej?[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanraf 21.07.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 podpinam się pod pytanie o ziemię ogrodową. Potrzebuję dużych ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 21.07.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Hej Tomaszek ,no u mnie już zostało sprzatanie tylko .Górale zrobili nam wykonczeniówkę bardzo szybko i solidnie . Okna mam z Gealana 6-cio komorowe kupowałam w ELIT SALON w Rudzie Śląskiej,gdzieś mają stronę http://www.Ale wiem,że oni biorą te okna z KOMSTY,a to chyba masz bliżej bo gdzieś w Pyskowicach.Z montażu okien,jak i z samych okien jestem zadowolona bardzo pozdrawiam Ci górale co robili dach, kupiłem od nich drewno i jestem umówiony na robotę mam nadzieję,że oni są oki. Dzięki za klikanie i pomoc życzę dalszego powodzenia odezwę się z relacjami. Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 21.07.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 (edytowane) tomaszek dzięki za namiary. Z kierownikiem się w ogóle nie kontaktowali, zrobili jak uważali. W projekcie też pisze. A i my ich informowaliśmy o ociepleniu. Podobno w hurtowni im doradzili. Ciekawe. Widzę, że poszukujesz okien GELANA. Wiem, że w Tarnowskich Górach są również, kolo starego targu/Onyxu. Mają też Salamander. Jak mi robiono wycenę to Salamander i jakościowo i cenowo lepiej tak przynajmniej twierdziLa sprzedawczyni). Pozdrawiam Edytowane 21 Lipca 2010 przez Gizela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 21.07.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Ci górale co robili dach, kupiłem od nich drewno i jestem umówiony na robotę mam nadzieję,że oni są oki. Dzięki za klikanie i pomoc życzę dalszego powodzenia odezwę się z relacjami. Miłego dnia życzę Wykończeniówkę robili nam inni górale .Bo Ci z dachu robią tylko dachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 21.07.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Oddam ziemię z wykopów (piasek), który nadaje się do zasypki funadmentów w środku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 22.07.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Wykończeniówkę robili nam inni górale .Bo Ci z dachu robią tylko dachy Witam, jeśli jesteś zadowolona z górali przy wykończeniówce to się z pewnością odezwę. Możesz kliknąć coś jeszcze o ekipie . Na co powinienem uważać? Coś mi się wydaje że jutro będą się krywić. Pozdrawiam P.S. Myślę, że oni się nadają do takich małych prac jak np.: ścianki działowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi30 22.07.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 gdzie jest ten piasek? Ile go jest bo jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kierbud 23.07.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Oddam ziemię z wykopów (piasek), który nadaje się do zasypki funadmentów w środku, piasek pierwsza klasa, zero gliny polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 24.07.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Witam Pozostało mi po budowie 220szt. dachówki Braas -Celtycka Lumino, kolor ceglasty (popakowane w paczki po 5szt., składowane w budynku, pod dachem). Sprzedam w cenie 1,30zł /szt. Do odbioru w Tarnowskich Górach.W razie zainteresowania proszę o kontakt na priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 24.07.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Elemela: Zostało Ci 220 szt.?Nie możesz oddac?Skąd brałaś? Cooba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 25.07.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Gdzie po stemple budowlane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 26.07.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam Pozostało mi po budowie 220szt. dachówki Braas -Celtycka Lumino, kolor ceglasty (popakowane w paczki po 5szt., składowane w budynku, pod dachem). Sprzedam w cenie 1,30zł /szt. Do odbioru w Tarnowskich Górach. W razie zainteresowania proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam Witam elemela, to zakończyłaś stan 0. Super Jeśli możesz to proszę prześlij mi jakieś fotki na maila pasmatrim. Jestem teraz w trakcie wyboru a czasu coraz mniej. Jak dobrze pamiętam bardzo chwaliłaś kier bud i ekipę Jeśli się dobrze sprawili to kliknij mi na priv proszę. U mnie się coś chba z moimi popsuło zaczynają cyganić. Myślę, że Coba ma rację powinnaś zwrócić dachówkę do sprzedawcy tak przynajmniej obiecują przy sprzedaży. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 26.07.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 tomaszek dzięki za namiary. Z kierownikiem się w ogóle nie kontaktowali, zrobili jak uważali. W projekcie też pisze. A i my ich informowaliśmy o ociepleniu. Podobno w hurtowni im doradzili. Ciekawe. Widzę, że poszukujesz okien GELANA. Wiem, że w Tarnowskich Górach są również, kolo starego targu/Onyxu. Mają też Salamander. Jak mi robiono wycenę to Salamander i jakościowo i cenowo lepiej tak przynajmniej twierdziLa sprzedawczyni). Pozdrawiam Witam Gizela, i jak zaradziłaś coś z tym fantem pomogli inni -co dwie dłowy to nie jedna a są tu dobrzy ludzie Myślę, że dałaś radę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 26.07.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam SSO u nas zakończony dnia 18.06.2010r. Zarówno z ekipy jaki i z kierownika budowy jestem B-A-D-R-D-Z-O Z-A-D-O-W-O-L-O-N-A. Zaś co do dachówek, to owszem mogę oddać do składu skąd je brałam, ale jest problem, mianowicie: z całego SSO rozliczyłam się już w lutym w US i lada moment mamy otrzymać zwrot różnicy Vat, toteż wolałabym nie mieszać z korektami faktur, bo mogę kolejne pół roku czekać na zwrot :/ Życzę wszystkim powodzenia Elemela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2RazyKa 26.07.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 (edytowane) Witam, Mam zamiar rozpocząć budowę domu w okolicach Pyrzowic.Potrzebuję pomocy w wyborze dobrego i sprawdzonego kierownika budowy.Czy możecie kogoś mi polecić?Dzięki Edytowane 26 Lipca 2010 przez 2RazyKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 27.07.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam Wszystkich, czas mnie goni, a ciągle ten sam problem z dachówką.Czytałem fora i ile modeli i firm tyle dobrych i złych opini.Pooooooooooooooooooooooomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!PozdroP.S.i czy ceramiczna czy betonowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 27.07.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam.Oddam ziemię z wykopów.Budowa w Świerklańcu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 27.07.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Pilnie potrzebuje namiary na kominy w Knurowie lub inny mamiar na tanią i solidną firme widziałem gdzieś namiar na formum, ale nie mogę tego ponownie znaleść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 27.07.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Będę wdzięczny za namiary na wylewkarzy (od Barto307cc już mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts