kolorado 25.07.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Ja zaglądam, ale nie za często się odzywam, bo się już wybudowałem 5 lat temu. Szczęściarz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanraf 29.07.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Kto robił wam przyłącze elekryczne na budowie? Może macie jakiś namiar na kogoś z uprawnieniami? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 29.07.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 WitamMam do sprzedania stęple budowlane ok 500 szt cena 3,5 zl i deski użyte do szalowania stropu (akerman) Czyste po 400zł m3 a pochlapane 350zł m3. Odbiór Lubliniec. Może jest ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 31.07.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Kto robił wam przyłącze elekryczne na budowie? Może macie jakiś namiar na kogoś z uprawnieniami? Z góry dzięki Dzwoń i pytaj Pan Tomek 511300444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefestus 04.08.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Jak to milo, ze tak duzo ludzi sie buduje! Ja wlasnie wrocilem z wakacji (ale bylo goraco). Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefestus 13.08.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam. Jaki zbiornik na deszczówkę polecacie (wielkość, producent, cena)? Zbiornik do wkopania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 19.08.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Witam po dłuuuuugiej przerwie cos sie zaczyna u mnie powoli dziac.. niestety moja kąpiel w gorącej wodzie została schłodzona wiadrem zimnej wody troszesze problemów mialam wiec wszystko staneło a i budowy mi się odechciało powoli wracam do tematu zagospodarownie jest wydaje mi sie ze komplet dokumentów mam 1 wrzesnia ide do pani architekt mam nadzieje ze na ostatnią rozmowe i pewnie kolo paźdzernika złoze o pozwolenie wiec rusze dopiero na wiosne chyba ze zimy nie bedze mam pytanie KTO Z WAS MA STUDNIE?? i namiar na kogoś kto kopie studnie PLIS:) jeszcze mam pytanie czy macie ogrodzone dzałki?? pozdrawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefestus 19.08.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Mam ogrodzenie dzialki - prowizorka na czas budowy. A o co chodzi? Moze szersze pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 20.08.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 pytam z ciekawości bo nie wiem czy grodzic czy nie?? ale chyba narazie to oleje DAJCIE NAMIARY NA KOGOŚ KTO KOPIE STUDNIE PLIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefestus 20.08.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Jak wolisz. Znam budowe z ktorej zniknelo wszystko z placu (nie byl ogrodzony). No, ale nie wiadomo, co by bylo gdyby bylo ogrodzenie? Pewnie by nic nie zmienilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 20.08.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Ja w zasadzie niby mam ogrodzone, ale dostać się i tak można, bo ogrodzenie z różnych względów jest otwarte. Póki co nic nie zginęło, albo nie zauważyłem. Ale gości na budowie miałem, pewnie jacyś nawaleni g..rze urządzili sobie imprezę na piętrze. Rzucali na blaszak pustakami wentylacyjnymi. Najpierw zabrali się za podwójne, ale widać były za ciężkie, bo leżały na ziemi przed blaszakiem. Natomiast jeden pojedynczy był na dachu blaszaka no i trochę go powyginał. Do tego rozwalony był jeden ceramiczny wkład kominowy i jeden leżał na dole - na szczęście nie uszkodzony.Tak więc lepiej grodzić... A co do studni, to też jestem chętny na jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 21.08.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 no własnie nie wiadomo jak i co zrobic pomyłse jeszcze co do studni TO DALEJ CZEKA NA NAMIARy ps. rozmiałam z kolesiem z gliwic i powiedzał ze przyjedzie koparą wykopie i wsadzi kregi za ok 200zł czy to tak poprostu sie robi??? sie nieznam Ps, KTO mi moze polecic ekipe bo Pan z którym sie umawiałm jak na razie nie daje znaku wiec porsze o napiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 21.08.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 A i jeszcze jedno pytanie czy jak jest plan zagospodarwania terenu czy jest to prawda ze gmina powinna pokryc koszty pociągniecia wodociagu??chodzi o to ze ja mam do drogi gdzie jest wodociąg ok 150m i do tej drogi powinnam na dzien dzisiejszy zrobic spobi wodociąg na własny koszt ktos mi powiedzł ze jak jest zagospodaroaniw to gmina to płaci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerina 22.08.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 fajnie by było, zrobienie przyłącza do działki to zawsze koszt inwestora, budujemy w gminie z planem zagospodarowania i nie mieliśmy z tego tytułu żadnej ulgi. Zaletą budowy w gminie z planem zagospodarowania przestrzennego jest krótki czas oczekiwania na pozwolenie na budowę oraz wiedza na temat ewentualnego sąsiedztwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefestus 22.08.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 ...czy jest to prawda ze gmina powinna pokryc koszty pociągniecia wodociagu?? No niestety! Trzeba płacić. Wodociągi później mogą odkupić wodociąg ale to będzie zwrot wielkości kilku procent inwestycji - niestety. Ale moze jak sie pochodzi i z odpowiednimi ludzmi porozmawia to moze jakos inaczej to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mawram 22.08.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 witam,rozpoczynam budowe. jesien 2008/2009.okolice gliwic (pyskowice)poszukuje osob do wspolnych zakupow. slyszalem o mozliwosci uzyskania duzych znizek przy wiekszych zakupach.moze ktos z forumowiczow z okolic bedzie chetny sie podlaczyc?pzdrmarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 24.08.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 hello to jeszcze raz mam problemy z ekipą budowlaną wiec szukam mozecie kogos polecic DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefestus 25.08.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witajcie. Slyszeliscie o: Świadectwie charakterystyki energetycznej?Od przyszlego roku podobniez kazdy nowy budynek bedzie musial to posiadac!!! A jeszcze gorsza rzecz to co 10 lat bedzie trzeba zrobic kolejne swiadectwo !!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 26.08.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 nefestus a co to jest bo BRZMI strasznie a ja na sam dźwięk dziwnych słow dostaje gęsiej skórki jeszcze nie zaczełam budowy a od roku mam juz dosc bo ciągle cos nowego wyskakuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 26.08.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Dobra to dalej Was nękam potrzebuje szybciutko napiary NA PANA Z KOPARKĄ Z OKOLIC TARNOWSKICH GÓR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts