kolorado 15.07.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Meskon, Grodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 15.07.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Meskon, Grodno Dzięki. W Meskon-ie swego czasu kupowałem kable, przewody, peszle, bezpieczniki, puszki itp. - wtedy tam znalazłem najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid_t 16.07.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 kupię blaszak w rozsądnej cenie. Gdzie najtaniej znaleźć nowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstryczek_elektryczek 18.07.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Witam, Gdzie kupujecie osprzęt elektryczny - gniazdka, wyłączniki itp. W Castoramie byłem, szukam dalej. Tak, aby wybór był w miarę duży, różni producenci i ceny rozsądne. Pozdrawiam Ja zaopatruję się zawsze w "Elgra-1" w Gliwicach ul. Tarnogórska201, z mojego pkt widzenia czyli instalatora, dobre ceny, szybkie dostawy, pomacać też jest co, ale nie jest to duża hurtownia. Jeśli chodzi o "casto....", "prakt..." i inne to polecam tylko jako rozpoznanie osprzętu a nie kupno, na marginesie to nawet metra kabla tam nie kupię choć jest tańszy niż w hurtowni elektrycznej, kwestia jakości i parametrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 18.07.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Ja zaopatruję się zawsze w "Elgra-1" w Gliwicach ul. Tarnogórska201, z mojego pkt widzenia czyli instalatora, dobre ceny, szybkie dostawy, pomacać też jest co, ale nie jest to duża hurtownia. Jeśli chodzi o "casto....", "prakt..." i inne to polecam tylko jako rozpoznanie osprzętu a nie kupno, na marginesie to nawet metra kabla tam nie kupię choć jest tańszy niż w hurtowni elektrycznej, kwestia jakości i parametrów. Dzięki za namiar, podjadę pooglądać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 28.07.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Mam do sprzedania pustaki z Kozłowic Mega- Max 250/238 P+W w ilości około 6 palet, może nawet więcej, muszę dokładnie policzyć :0 Cena oczywiście do negocjacji, kontakt na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 28.07.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Aha! Miałam dodać, że te pustaki mają taką samą grubość i wysokość jak Wieneberger, więc można je spokojnie łączyć. Cena poniżej 5 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JU.JA. 30.07.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Szukam w okolicy podbitkę drewnianą w atrakcyjnej cenie . Może ktoś ostatnio kupował. Bardzo proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 03.08.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 kupię blaszak w rozsądnej cenie. Gdzie najtaniej znaleźć nowy? ja kupiłem na allegro za 1000 zł drugi gatunek z dostawa i montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mawram 04.08.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 witam,za 3 tygodnie mam rozpocząć budowę.jeżeli znalibyście jakąś solidną ekipę,ktora ma wolne terminy w tym roku to poproszę o kontakt.budowa Pyskowice k/Gliwic. sso od końca sierpnia,chce zadaszyć przed zimą.[email protected]605091369 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tg74 04.08.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam Wykonuję opinie geologiczno - górnicze wymaganą w mieście Tarnowskie Góry, ze względu na występowanie pomnika historii - sztolni, chodników, szybików oraz obszaru chronionego NATURA 2000 (wymóg wojewódzkiego konserwatora zabytków). Opinie wykonywane są starannie, szybko i tanio. Posiadam wykształcenie i doświadczenie niezbędne w wykonywaniu tego opracowania. Pozdrwiam[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JU.JA. 05.08.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Szukam kogoś godnego polecenia , kto robi parkiety- chodzi mi przede wszystkim o jakość - (cena też oczywiście jest ważna ale jakość na pierwszym miejscu) Będziemy wdzięczni za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 05.08.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Może ktoś polecic jakieś dobre okna z okolic Tarnowskich Gór?? Oraz gdzie kupic kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 09.08.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 ŚWIERKLANIEC WITA Sprzedam 2 palety bloczków stropowych teriva I oraz przyjmę ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mawram 09.08.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 witam, chcialem poglebić ręcznie istniejącą studnię kopaną.jeżeli ma ktoś namiar na osoby wykonujące takie zlecenia to będę bardzo wdzięcznypzdrmarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 10.08.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 witam, chcialem poglebić ręcznie istniejącą studnię kopaną. jeżeli ma ktoś namiar na osoby wykonujące takie zlecenia to będę bardzo wdzięczny pzdr marek studniarz 609223536 jak bedziesz chciał namiary na tanie dobre kręgi to napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mawram 10.08.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 dzięki za telefon,jeżeli mógłbyś podesłać namaiar na kręgi[email protected]pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rikipoland 11.08.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Moze ktos zna dobrego murarza ktory muruje z kamienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 17.08.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 witam potrzebuje namiary na dobrego kafelkarza, pytałam o okna czy ktos moze polecic jakąś firme?? podłogówka równierz szukam firmy:)z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 18.08.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 witam potrzebuje namiary na dobrego kafelkarza, pytałam o okna czy ktos moze polecic jakąś firme?? podłogówka równierz szukam firmy:) z góry dziękuje Na ekipę od podłogówki namiar poszedł na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts