gosiaczek272 01.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam potrzebuje czegoś dobrego do utwardzenia drogi oczywiście najlepiej nie drogiego czy ktoś może mi dac namiary Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 06.12.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Gosiaczek272, Ja utwardzałem kruszywem hutniczym polecam bardzo lekkie i twarde (przez to tańsze niż np. łupek, bo przy cenie za tonę masz większa objętosc), kupowałem przy Tarnogórskiej jak się jedzie w Gliwic do T. Gór na wysokości Wieszowej przy stacji Orlenu - tam jest skład z tym cudem. Ceny nie pamiętam, ale utwardziłem sobe fajnie dojazd do działki a błoto miałem po kolana, że aż ciężarówka z tym kruszywem się zakopała na amen (jakoś go koparką wyciągnął). Pozdrawiam Cooba16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 07.12.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Gosiaczek272, Ja utwardzałem kruszywem hutniczym polecam bardzo lekkie i twarde (przez to tańsze niż np. łupek, bo przy cenie za tonę masz większa objętosc), kupowałem przy Tarnogórskiej jak się jedzie w Gliwic do T. Gór na wysokości Wieszowej przy stacji Orlenu - tam jest skład z tym cudem. Ceny nie pamiętam, ale utwardziłem sobe fajnie dojazd do działki a błoto miałem po kolana, że aż ciężarówka z tym kruszywem się zakopała na amen (jakoś go koparką wyciągnął). Pozdrawiam Cooba16 Dzięki na informację a moge prosic o jakies namiary??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harry2091 07.12.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 WitamA ja mam małe ostrzeżenie jeśli ktoś szuka ekipy do tynkowania (tynk gipsowy)Miałem firmę z Katowic wcześniej siedziba Sosnowiec Stronka www profesjonalnie wykonana szef Pan Przemek T.robiący dobre wrażenie podejście do klienta pierwsza klasa ,więc się na nią zdecydowałemProfesjonalny był tylko ONWpadła ekipa tydzień roboty ,zapłaciłem pojechaliNie miałem pojęcia czego się spodziewać więc myślałem że dziury gdzie nie gdzie się samemu załata.Tynki były mokre w domu ciemno więc wydawało się że nie jest najgorzej .Po miesiącu wyschło pozakładałem oświetlenie i mnie zatkało.PORAżkaCo prawda przyjechali pozaklejali co większe dziury ale efekt jest taki że od miesiąca walczę z gładziami (cały dom)i jeszcze powalczę z miesiąc Tego po prostu żadna farba nie zakryje jedynie tapeta RaufazaJak dojdę do tego jak się wkleja zdjęcia to wrzucę aczkolwiek one nie oddają stanu faktycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 08.12.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Gosiaczek272, Ja utwardzałem kruszywem hutniczym polecam bardzo lekkie i twarde (przez to tańsze niż np. łupek, bo przy cenie za tonę masz większa objętosc), kupowałem przy Tarnogórskiej jak się jedzie w Gliwic do T. Gór na wysokości Wieszowej przy stacji Orlenu - tam jest skład z tym cudem. Ceny nie pamiętam, ale utwardziłem sobe fajnie dojazd do działki a błoto miałem po kolana, że aż ciężarówka z tym kruszywem się zakopała na amen (jakoś go koparką wyciągnął). Pozdrawiam Cooba16 Dzięki na informację a moge prosic o jakies namiary??? http://www.kruszywa-zabrze.pl/lokalizacja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 09.12.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Cooba16 a tak z ciekawości jaką frakcję kupowałeś i ile ton ci wyszło na ile metrów drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 13.12.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Frakcja 60-110, wyszło 42,5 tony (3 auta) na ja wiem, może z 40 metrów drogi (tona na metr...). To było minimum, tak, żeby był dojazd jako taki, jakbym chciał to zrobic porządnie, to musiałbym miec jeszcze raz tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanraf 14.12.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Gdyby ktoś chciał, to mam ekipę na tynki wewnętrzne. Super zrobione, jestem zadowolona. Kafelki w całym domu też mi położyli. Właściwie, to od przeprowadzki dzieli mnie już jakieś 3-4 miesiące. Jutro przyjeżdzają pierwsze meble do łazienki! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afazi 16.12.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Witam, W najbliszym czasie czeka mnie wybor ekipy do tynkow wewnetrznych i hydraulika/ kogos od CO. Bardzo bylbym wdzieczny za namiary (forum lub priv) na sprawdzonych i rzetelnych wykonawcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliwicki3 21.12.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Witam . Pilnie poszukuję rzeczoznawcy majątkowego do wyceny budowanego domu celem wnioskowania o kredyt hipoteczny . Wycena do kilku banków możliwie jak najwyższa. Jeśli ktoś z Was drodzy forumowicze może polecić rzeczoznawcę z okolic śląska proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstryczek_elektryczek 04.01.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 GrzecznościowoDla szukających wełny Isover do ociepleniahttp://forum.muratordom.pl/welna-isover-sprzedam-grzecznosciowo,t177380.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afazi 08.01.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Witam, Jako, ze zbliza sie okres rozliczen z US, poszukuje osoby (najlepiej ksiegowy), ktora potrafi rozliczyc Vat budowlany - chodzi mi o odzyskanie roznicy w Vat. Prosze o info na forum lub priva. Z gory dziekuje za pomoc Afazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 13.01.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witam grupy budujące z TG!Właśnie też zaczynam budowę w gminie Zbrosławice i aktualnie czekam na pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 13.01.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witam, Jako, ze zbliza sie okres rozliczen z US, poszukuje osoby (najlepiej ksiegowy), ktora potrafi rozliczyc Vat budowlany - chodzi mi o odzyskanie roznicy w Vat. Prosze o info na forum lub priva. Z gory dziekuje za pomoc Afazi Rozliczam Vat budowlany a także inne rzeczy związanie z US. Szczegóły proszę pisać na priv-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 13.01.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witam grupy budujące z TG! Właśnie też zaczynam budowę w gminie Zbrosławice i aktualnie czekam na pozwolenie. A mi budowała dom firma akurat ze Zbrosławic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 13.01.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witam grupy budujące z TG! Właśnie też zaczynam budowę w gminie Zbrosławice i aktualnie czekam na pozwolenie. A mi budowała dom firma akurat ze Zbrosławic Jeżeli można wiedzieć jaka to była firma oraz jak się cenią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 14.01.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witam grupy budujące z TG! Właśnie też zaczynam budowę w gminie Zbrosławice i aktualnie czekam na pozwolenie. A mi budowała dom firma akurat ze Zbrosławic Jeżeli można wiedzieć jaka to była firma oraz jak się cenią? Odpowiedź na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 18.01.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Witam, Rozgladam się powoli za ekipami wod-kan, CO, gaz, elektryka.Jesli macie sprawdzone namiary, będę wdzięczny na priv. Pozdrawiam, Cooba16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JU.JA. 22.01.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witam wszystkich budujących.Aktualnie szukam kafelek do łazienek i b. proszę o namiary na jakiś fajny salon z płytkami gdzie jest duży wybór i w miarę rozsądne ceny. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 22.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witam, Rozgladam się powoli za ekipami wod-kan, CO, gaz, elektryka. Jesli macie sprawdzone namiary, będę wdzięczny na priv. Pozdrawiam, Cooba16 instal dom z piekar slaskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts