gabisiek 07.04.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 A ja nie po prośbach, tylko tak, żeby się przywitać Buduję w Opatowicach, mam SSO i z radością obserwuję wszystkie domki powstające w okolicy Jakby co, to zawsze mogę polecić dobrego elektryka Pozdrawiam budujących Tarnogórzan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 09.04.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 A ja nie po prośbach, tylko tak, żeby się przywitać Buduję w Opatowicach, mam SSO i z radością obserwuję wszystkie domki powstające w okolicy Jakby co, to zawsze mogę polecić dobrego elektryka Pozdrawiam budujących Tarnogórzan! Witaj gabisiek;-) Gratulacje SSO, my dopiero zaczynamy, no ale praca po mału idzie do przodu. Już dziurę mamy wykopaną, dzisiaj geodeta przyjeżdża a jutro pierwszy raz ma ekipa budowlana wtargnąć na nasz teren Już się nie umiem doczekać. Przed tobą teraz te lepsze prace budowlane, no ale też trudne wybory, co gdzie i jak Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shaman 12.04.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam, czy znacie może jakąś lokalną firmę produkującą blaszaki?Chcę szybko kupić a Ci wszyscy "Producenci na całą Polskę" przeciągają transport jak mogą - zbierają chyba zamówienia żeby ich taniej wyszło. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 13.04.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam Mam do sprzedania: - 5 m3 desek szalunkowych (odgwożdżonych, w dobrym stanie, użyte 1-raz do szalowania stropu) - agregat POWER GENERATOR 2,3KW - 2 palety pustaków POROTON 24P+W Do odbioru w T.Górachtel. 503-592-882 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek94 17.04.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Poszukuje ekipy instalatorskiej wod kan i instalacji CO do Nowego Chechła, będze wdzięczny za wszelkie namiary.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kierbud 17.04.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 KIEROWNIK BUDOWYTarnowskie Góry i okoliceZainteresowanych proszę o kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafirt 17.04.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Witam ! Poszukuję namiarów na solidną ekipę do położenia kompletnego dachu.Jeśli znacie taką proszę o podpowiedź na priv. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka i Darcio 18.04.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Ja mimo wszystko polecam firmę Maritom. Za blaszaka budowlanego 3 x 5 m zapłaciłem 1140 zł z dowozem i montażem, czas oczekiwania 10 dni, ale w międzyczasie były jeszcze święta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 19.04.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich, czemu tu taki mały ruch czyżby zmiany w grfice to spowodowały.Jakoś w poprzedniej wersji było chyba łatwiej. Mam już prawie dziurę w ziemi i teraz ponowna aktualizacja dostawców.Czy ktoś juyż robił to na wiosnę w okolicy T.G jeśli tak proszę o namiary na dobre ceny ?Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 19.04.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Witaj tomaszekSL Robię rozeznanie po hurtowniach. Witaj Gabisiek ja też buduje w Opatowicach na Polarnej narazie kupa ziemi Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez Gizela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 19.04.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Ja nadal polecam Padonę - na prawdę dobre ceny jak zaopatrywac się na cała biudowę. Pozdrawiam, Cooba16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 20.04.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witaj elemela,ktoś usilnie szuka stępli i desek jak dobrze pamiętam w górny śląsk i okolice.A przy okazji jak idzie budowa.Hej Coba 16 masz rację Padona ma dobre ceny w tych okolicachjak tam studnia już pracuje pełną parą.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 20.04.2010 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) Witaj Gizela, możesz przypomnieć gdzie budujesz i na jakim jesteś etapie.Pozdrawiam wszystkich stałych uczestników dzielących się swoimi doświadczeniami.Bardzo to jest piękny gest i pomocny dla ludziPowodzenia budującym życzęP.S.Mnie przeszkodził troszkę deszcz ale 3/4 dołka już jest hmmm Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez tomaszekSL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 20.04.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 U nas również na budowie się dzieje. Ławy fundamentowe już są a wczoraj zaczęły ściany fundomentowe piąć się w górę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lirefleks 20.04.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Hoger T.Góry drożyzna jak nie wiem co Dyckerhoff (Bytom) - oszukują na ilości (przy prostym rachunku na sam wieniec zbrakło 0,5 kubika! ) Górażdże w Zabrzu - sąsiadowi też brakło przy prostym rachunku - strop. Berger Bytom - dobra cena, objętościowo też zawsze się zgadzało ( na posadzkę na gruncie zamówiliśmy co do grama- na styk i było na styk:) + betonu nie trzeba zamawiać z 1-dniowym wyprzedzeniem, wystarczy dać znać rano, że na popołudnie mają być gruchy z pompą. Jak się po naciska Pana Krawczyka to i spuści z ceny lub da rabat na następne partie betonu. Witam, ja brałem dwa razy w 2009r. beton z Dyckerhoff - cena najniższa w okolicy, ilość zawsze się zgadzała. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lirefleks 20.04.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam,Mam do sprzedania stemple budowlane po budowie ~200szt. długość 2,9m - 3zł/szt.Odbiór z Tarn-Gór we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabisiek 20.04.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witaj Gabisiek ja też buduje w Opatowicach na Polarnej narazie kupa ziemi Hello my po przeciwległej stronie, tam od Wiśniowej Skoro mam tak blisko do Ciebie, to może się kiedyś tam przejdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 20.04.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witaj elemela, ktoś usilnie szuka stępli i desek jak dobrze pamiętam w górny śląsk i okolice. A przy okazji jak idzie budowa. Hej Coba 16 masz rację Padona ma dobre ceny w tych okolicachjak tam studnia już pracuje pełną parą. Pozdrawiam Witam TomaszkuSL Deski i stemple już sprzedane Teraz do zaoferowania mam agregat PowerGenerator 2,3KW , 2 palety POROTON 24P+W i za jakieś 3 tygodnie zbędny mi będzie również blaszak 3m x 5m Pozdrawiam budujących w T.G i okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shaman 21.04.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Szukam pomysłu jak najtaniej utwardzić dojazd do działki. Mam najpaskudniejszą glinę - twardą jak beton gdy sucha i miękką jak plastelina po byle mżawce. Na razie na topie mam kamień pokopalniany - ale może znacie jakieś tanie źródło tego kamienia, lub czegokolwiek innego? Namiary mile widziane pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bart Simpson 21.04.2010 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam. Jestem całkiem świeży na forum ale też planuje budowę w TG Opatowice. I tutaj moja ogromna prośba Pewnie temat się już przewijał milion razy ale poszukuję dobrej, sprawdzonej ekipy budowlanej i architekta z rejonu TG Z góry dzięki za wszystkie namiary..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts