justus67 12.05.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Odkupię stemple.Szukam namiarów na okna, więżbę i fachowców od dachu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 12.05.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam. Kupię siatkę na ogrodzenie tymczasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia i Zbyszek 12.05.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam.Potrzebuję dużo piachu do zasypki ścian fundamentowych. Gdzie można kupić najtaniej (może być najgorsza jakość)? Buduję się w Tarnowskich Górach, Bobrownikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 12.05.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 No ja własnie kupiłem to w bobrownikach - w byłych DOLOMITACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 12.05.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 gdzie i jakie kupiliście najtaniej okna dachowe w naszej okolicy? Pozdrawiam A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 13.05.2010 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witam. Potrzebuję dużo piachu do zasypki ścian fundamentowych. Gdzie można kupić najtaniej (może być najgorsza jakość)? Buduję się w Tarnowskich Górach, Bobrownikach Jeśli najgorsza jakość to mam troszkę do oddania w Świerklańcunie nadaje się do zasypki ale do obsypki mówią że tak części się pozbędę wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia i Zbyszek 13.05.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Agisia i Marco - Macie może jakiś telefon do tej firmy w Dolomitach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 13.05.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 o ile to jest jeszcze aktualne to 501260981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek_tg 14.05.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Czy może ktoś polecić solidnego malarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 16.05.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witam. Potrzebuję dużo piachu do zasypki ścian fundamentowych. Gdzie można kupić najtaniej (może być najgorsza jakość)? Buduję się w Tarnowskich Górach, Bobrownikach Witam ja kupowałem w Zabrzu przy trasie na Gliwice po lewej stronie. Cena chyba 15 zł za tone. jakośc ok, moge polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 16.05.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 gdzie i jakie kupiliście najtaniej okna dachowe w naszej okolicy? Pozdrawiam A http://www.budohurt.pl w Katowicach, 29% rabatu od cennika velux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pargettynk 17.05.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam. Potrzebuję dużo piachu do zasypki ścian fundamentowych. Gdzie można kupić najtaniej (może być najgorsza jakość)? Buduję się w Tarnowskich Górach, Bobrownikach Zabrze Biskupice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pargettynk 17.05.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 moderowano - reklama do zamieszczania ofert służy dział "Ogłoszenia drobne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 17.05.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam Wszystkich, mam pytanie do budujących w okolicy.Jaki styropian dajecie na ocieplenie piwnic i gdzie można najtaniej go dostać? Pozdrawiam w te ulewne dni i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMdzieci 17.05.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Odkupię stemple. Szukam namiarów na okna, więżbę i fachowców od dachu. Pozdrawiam Jeżeli to aktualne - znajomy korzysta z usług firmy Rotex (TG ul. Towarowa 15 jeżeli dobrze pamiętam), chwali sobie jakość. Byłam tam kilka dni temu, aby mi zrobili wycenę okien do domu. Trójszybowe, pakiet 5 komorowy, okleina z dwóch stron brązowa. O dziwo wyszło im ponad 1000 zł. drożej niż w OknoPlaście... Pan zauważył moją reakcję, pokazałam mu ofertę OknoPlastu i...dał rabat, że wyszło taniej niż w OknoPlaście o 100 zł. Ja szukałam też w Normie2000 w Gliwicach na Pszyczyńskiej...to było miesiąc temu i do dziś nie dostałam wyceny na mail, miała być do dwóch dni. Obok normy sprzedają okna tworzone na Veka i również do dzisiejszego dnia nie ma odezwu. Popytaj w różnych firmach - łatwiej potem negocjować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMdzieci 17.05.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Za to ja szukam elektryka, który wykona mi prowizorkę na czas budowy.Proszę o fachowca w rozsądnej cenie. Gizela - namiar, który podawałaś juz spisałam sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malapsuja 18.05.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witam, od lipca planujemy rozpocząć budowę domu w Reptach Śl. na podstawie projektu firmy Archon http://www.tooba.pl/projekt-domu-Dom-w-miskantach/a,s_pd,idp,10942.html - może ktoś taki budował? Do tej pory poczytywaliśmy forum, jednak teraz nasuwaja się nam pytania odnośnie fundamentów - które lepsze z bloczków czy z lanego betonu? Jak to u Was jest? I skąd braliście stal do zbrojenia oraz folię kubełkową i styrodur? Bedę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 19.05.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witam Wszystkich, mam pytanie do budujących w okolicy.Jaki styropian dajecie na ocieplenie piwnic i gdzie można najtaniej go dostać? Pozdrawiam w te ulewne dni i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 19.05.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witam Wszystkich, mam pytanie do budujących w okolicy. Jaki styropian dajecie na ocieplenie piwnic i gdzie można najtaniej go dostać? Pozdrawiam w te ulewne dni i życzę powodzenia. My co prawda nie mamy piwnic ale fundamenty ociplalismy styropianem AQUA,jest dość drogi,ale trwały i nadaje się właśnie na ocieplanie fundamentów i piwnic.Kupowalismy go w Zbrosławicach u Jaonoszki,nigdzie indziej nie umiałam go znaleźć akurat wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 19.05.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 My co prawda nie mamy piwnic ale fundamenty ociplalismy styropianem AQUA,jest dość drogi,ale trwały i nadaje się właśnie na ocieplanie fundamentów i piwnic.Kupowalismy go w Zbrosławicach u Jaonoszki,nigdzie indziej nie umiałam go znaleźć akurat wtedy. 5 cm czy grubiej, garaż też Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts