robertsz 19.05.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Za to ja szukam elektryka, który wykona mi prowizorkę na czas budowy. Proszę o fachowca w rozsądnej cenie. Polecam swoje usługi w tym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 20.05.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 5 cm czy grubiej, garaż też Dzięki My dawalismy na fundamenty 5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 20.05.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witam ja kupowałem w Zabrzu przy trasie na Gliwice po lewej stronie. Cena chyba 15 zł za tone. jakośc ok, moge polecic proszę o bliższe namiary pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 23.05.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 proszę o bliższe namiary pozdrawiam tel. 693703751 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 25.05.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Gdzie w okolicach Tarnowskich Gór kupię dobre suche drewno kominkowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 27.05.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ale lało i lało, u mnie wysycha ale poziom wód gruntowych i tak wysoki. Może rozpocznę kopać. Koparkowy czeka stal tez czeka na przywózkę.Pozdrawiam budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 27.05.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 U mnie też lało ale o dziwo nie podtopiło mnie mimo tego, że jesteśmy w niecce - dobrze odprowadzone wody opadowe - miałem szczęście. U mnie konstrukcja dachu została opóźniona z powodu problemu z wjazdem do lasu przez co tartak nie wyrobił się na czas. Teraz podstawowa konstrukcja dachu jest gotowa (oprócz większości krokiew i jętek, które cały czas zjeżdżają na budowę). Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Radek 27.05.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam Mam do sprzedania 1 palete zafoliowaną (56 worków) cementu po 8,50zł/szt odbiór osobisty karchowicePozdrawiamRadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliwicki3 28.05.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witam forumowiczów. Może ktoś z Państwa mógłby polecić solidną firmę ze Śląska do wykonania instalacji alarmowej w domku jednorodzinnym:) tanio i solidnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 31.05.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) Witam Mam do sprzedania 1 palete zafoliowaną (56 worków) cementu po 8,50zł/szt odbiór osobisty karchowice Pozdrawiam Radek Witam, gdzie są Karchowice potrzebuję do Śiwerklańca i to nawet pilnie. Proszę o wiadomość na priv. Poszukuję również styro na ocieplenie piwnic, desek szlunkowych ( szalunki na schody). Pozdrawiam Edytowane 31 Maja 2010 przez tomaszekSL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izkat 31.05.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 TomaszkSLZa Kamieńcem w kierunku Zawady są Karchowice:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 31.05.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 TomaszkSL Za Kamieńcem w kierunku Zawady są Karchowice: Pozdrawiam Witam pięknie, oj to daleko transport mnie zje dziękuję za odpowiedź. Życzę powodzenia i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 01.06.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witam Wszystkich, mam pytanie do budujących w okolicy.Jaki styropian dajecie na ocieplenie piwnic i gdzie można najtaniej go dostać?Jeśli mogę to proszę o podpowiedź w sprawie dachówki - bo hurtownie co raz bardziej chwalą co mają,a opinie są tak rózne, że aż szkoda mówić. Pozdrawiam w te ulewne dni i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 06.06.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 (edytowane) Witam wszystkich budujących!Ponieważ mam dość ciasny dojazd do działki mam pytanie odnośnie szerokości "gruszki" oraz gdzie w okolicy można zamówić dowóz betonu gruszką która ma najniższą szerokość. Za wszelkie info z góry dzięki Edytowane 6 Czerwca 2010 przez raf1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 07.06.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam wszystkich budujących! Ponieważ mam dość ciasny dojazd do działki mam pytanie odnośnie szerokości "gruszki" oraz gdzie w okolicy można zamówić dowóz betonu gruszką która ma najniższą szerokość. Za wszelkie info z góry dzięki Witam, oj tutaj to chyba musisz pytać w betoniarni, wiem że mają gruchy różnej pojemności ale szerokość ??? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola.adam.budowa 07.06.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witamzaczynam budowę w Piekarach Śl. i potrzebuje deski szalunkowe, pręty 12 i 6 meil do mnie to [email protected]pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 07.06.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam wszystkich budujących! Ponieważ mam dość ciasny dojazd do działki mam pytanie odnośnie szerokości "gruszki" oraz gdzie w okolicy można zamówić dowóz betonu gruszką która ma najniższą szerokość. Za wszelkie info z góry dzięki A potrzebujesz gruszkę i pompę czy samą gruchę?bo jak z pompą to wystarczy zamówić pompę najdłuższą może sięgnie z ulicy,hmm oczywiście zależy ile metrów masz do drogi szerszej żeby nie musiała betoniarka wjeżdżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 08.06.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witam bdujących, odkupię płyty OSB po budowie oraz deski szalunkowe proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 08.06.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witam wszystkich budujących! Ponieważ mam dość ciasny dojazd do działki mam pytanie odnośnie szerokości "gruszki" oraz gdzie w okolicy można zamówić dowóz betonu gruszką która ma najniższą szerokość. Za wszelkie info z góry dzięki Zamawiasz pompę z większym (dłuższym wężem). Tylko trzeba to powiedzieć. zwykła (standardowa) tak do 20 metrów sobie radzi przy ławach naprzykład. Przy fundamencie trochę mniejszy ma zasięg. Wiadomo WIĘKSZE SĄ LEPSZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 09.06.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Do elemela Bardzo proszę o kontakt w sprawie odbioru garażu. Zgubiłem gdzieś Pani prywatne namiary. Mój email to: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts