Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 953
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć,

U mnie dach się kryje, dzisiaj przyjechały okna połaciowe olbrzymy 78x160.

Mogę polecać:

- murarzy,

- kier. buda,

- okna dewniane

Jakby co prosze o PW.

POSZUKUJĘ - palety porothermu/uniporu etc. nie ważne jakiej firmy, grubość - może być 24 lub 25 cm. P+W - Muszę domurować małą ściankę na poddaszu.

Może komuś coś zostało po budowie i chciałby się pozbyć?

Jakby co to tel. 509631262

Ocbiorę osobiście.

Pozdrawiam,

Witaj Gizela,

na jakim etapie teraz jesteś.

Możesz podać namiary na drutex.

Pozdrawiam

tomaszekSL jestem właściwie na początku. Mam ławy, schną, w przyszłym tygodniu stawiać będą fundamenty. Zamówione materiały w większości i więźba. Prace mają potrwać do końca sierpnia ale ja myślę (znając życie), że na koniec września będzie stan surowy z dachem. Mam też fajnego instalatora od wody, gazu, centralnego oraz fajnego elektryka (towar, pomiary, alarmy, domofony, odgromówka i przepięciówka - też podobno ważne). Nawet nie wiedziałam, że instalację odgromową się robi już na etapie zbrojenia w ławach. Kominek też robię a tak naprawdę to kuchnię i piec kaflowy. Mam zamiar też wykopać studnię.

Drutex 502-103-238 ul. Starowapienna 43 (Opatowice), 42-680 Tarnowskie Góry

Edytowane przez Gizela