Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 953
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj spisali spisali teraz do góry już niedługo.

Witam pięknie,

u mnie zaczęli się ociągać i kombinowali - teraz chcą się zes....

Leję w piątek strop na piwnicą. Myślę że coś z tego wyjdzie.

Możesz kliknąć na priv gdzie kupowałaś styro, jaki i po ile.

Miłego dnia i powodzenia

Witam pięknie,

u mnie zaczęli się ociągać i kombinowali - teraz chcą się zes....

Leję w piątek strop na piwnicą. Myślę że coś z tego wyjdzie.

Możesz kliknąć na priv gdzie kupowałaś styro, jaki i po ile.

Miłego dnia i powodzenia

Ja mam z nimi problem i to duuuuuży. Kierownik padł jak się dowiedział. Dwa dni już myślą. Posmarowali mi fundamenty mazidłem rozpuszczalnikowym. I styropian to teraz na czoło mogę sobie przykleić, bo jak przykleję do mazidła to się rozpuści. Nikt nie wie co teraz robić. Ja mam dosyć.

Murują może dobrze ale takie coś uwalić. No proszę wyjdę z siebie.

Gizela a masz tą samą ekipę co Tomaszek?

Tomaszek to pogoń ich,wrrrrr.Na mnie się Pan szanowny obraził bo go zjebałam,że jak chce kasę to umie przylecieć szybko a jak ma coś zrobić to ściemnia ;)

Nie wiem barto307cc ale mam ekipę P.Stasia. Tomaszek? ty też?

Mój kierownik stwierdził, że to co zrobili to błąd karygodny. Ja już mam mętlik. Chcą pokryć to jakąś styropapą. Stwierdzili, że zrobiła się z tego afera. W końcu to ja tam mam mieszkać. I nie chcę by to tak się odbyło, że styropian się stopi. Nie wiem , czy tak można. Może ktoś wie. Popyta.

Edytowane przez Gizela

Gizela a masz tą samą ekipę co Tomaszek?

Tomaszek to pogoń ich,wrrrrr.Na mnie się Pan szanowny obraził bo go zjebałam,że jak chce kasę to umie przylecieć szybko a jak ma coś zrobić to ściemnia ;)

Witaj barto,

dawno nie klikaliśmy. U Ciebie już chyba finał blizko.

Co do ekipy to tak jak mówisz. Wyobraź sobie że chcą wszystkim rządzić, a kasę chcą oczwywście a roboty nie zabardzo

Kręcą ale powoli dam radę. Muszę powiedzieć że naciągają, ale spokojnie.

Mówisz, że zjebkę im dałaś. A ten stary to pyskacz a za robotę się nie chwyci.

U Ciebie już wszystko zrobili mówię o ekipie.

Jak możesz przypomni mi namiar na okna i powiedz czy jesteś ze swoich zadowolona i z ekipy która je robiła i montwała.

Pozdrawiam

Nie wiem barto307cc ale mam ekipę P.Stasia. Tomaszek? ty też?

Mój kierownik stwierdził, że to co zrobili to błąd karygodny. Ja już mam mętlik. Chcą pokryć to jakąś styropapą. Stwierdzili, że zrobiła się z tego afera. W końcu to ja tam mam mieszkać. I nie chcę by to tak się odbyło, że styropian się stopi. Nie wiem , czy tak można. Może ktoś wie. Popyta.

Witam,

a ja myślałem, że u Ciebie tak pięknie idzie i nie masz problemów. A gdzie był kierownik jak oni tym syfem Ci malowali. Niech teraz robią na swój koszt i to tak żeby ludzie mogli w tym mieszkać. Nie znam się na tym za bardzo ale może jak klejem pod styro dobrze zrobią na całości to coś pomoże. A może trzeba to jakoś wypiaskować. Dam Ci namiar na ekipę która robi ocieplenia zadzwoń i zapytaj.

Powodzenia i głowa do góry damy radę.

P.S.

Ekipa 604105388

Hej Tomaszek ;),no u mnie już zostało sprzatanie tylko ;).Górale zrobili nam wykonczeniówkę bardzo szybko i solidnie ;).

Okna mam z Gealana 6-cio komorowe kupowałam w ELIT SALON w Rudzie Śląskiej,gdzieś mają stronę http://www.Ale wiem,że oni biorą te okna z KOMSTY,a to chyba masz bliżej bo gdzieś w Pyskowicach.Z montażu okien,jak i z samych okien jestem zadowolona bardzo ;)

pozdrawiam