Izkat 27.07.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam Wszystkich, czas mnie goni, a ciągle ten sam problem z dachówką. Czytałem fora i ile modeli i firm tyle dobrych i złych opini. Pooooooooooooooooooooooomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! Pozdro P.S. i czy ceramiczna czy betonowa TomaszkSL Ile forumowiczów tyle opini ja mam dachówkę z Brass'a no i oczywiście ceramikę. Wydaje mi sie że ostateczna decyzję podejmiesz sam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 28.07.2010 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 TomaszkSL Ile forumowiczów tyle opini ja mam dachówkę z Brass'a no i oczywiście ceramikę. Wydaje mi sie że ostateczna decyzję podejmiesz sam Pozdrawiam Witam, jak tam budowa postępuje. Skąd brałaś tę dachówkę może jakiś namiar. Czyżbyś już ją miała na davchuuuuuuuu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 28.07.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Kontenery Witam, mam do sprzedania kontenery budowlano - socjalne ( takie jakich używają firmy na budowach) o wymiarach 2,5m x 6m.Kontenery są do odbioru w Świerklańcu. Mają wymienione podłogi, instalacją elektryczną . Załączone zdjęcia Attached Images Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 28.07.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witam, mam do sprzedania kontenery budowlane o wymiarach 2,5 m x 6m. Do odbioru w Świerklańcu. Posiadają instalację elektryczą i wymienione podłogi. Zainteresowanych proszę o wiadomość na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izkat 28.07.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witam, jak tam budowa postępuje. Skąd brałaś tę dachówkę może jakiś namiar. Czyżbyś już ją miała na davchuuuuuuuu. Pozdrawiam Witaj TomaszkSL Nie no co Ty aż tak daleko nie jesteśmy - zaczynamy strop jedynie co ludzi nam brakuje a chetnych nie ma a dachówkę kupiliśmy naprawdę w dobrej cenie z Buildera. Mówią że w Buliderze drogo ale tak naprawde po upustach które dostaliśmy wyszło nam porównywalnie jak u innych. My w każdym razie jesteśmy zadowoleni. My mamy Rubina 13V Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 28.07.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Drodzy forumowicze. Jaki strop wybraliście , bo ja mam dylemat i nie bardzo wiem jaki wybrać. Oczywiście cena stropu ma znaczącą rolę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 29.07.2010 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Witaj TomaszkSL Nie no co Ty aż tak daleko nie jesteśmy - zaczynamy strop jedynie co ludzi nam brakuje a chetnych nie ma a dachówkę kupiliśmy naprawdę w dobrej cenie z Buildera. Mówią że w Buliderze drogo ale tak naprawde po upustach które dostaliśmy wyszło nam porównywalnie jak u innych. My w każdym razie jesteśmy zadowoleni. My mamy Rubina 13V Pozdrawiam Witam, masz rację kudzi do pracy brakuje no ale w końcu mamy bezrobocie dość duże nieprawdażżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż. Czy ten Rubin to Winenberger? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izkat 29.07.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Witaj Raf,My mamy lany chyba nazywa się mono - cos tam ale jest z nim duzo pracy, choc koszty mniejsze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 29.07.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Dzięki Izkat za info. Chociaż wydaje mi się , że lany jest droższy ale na pewno mocniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 30.07.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 (edytowane) Drodzy forumowicze. Jaki strop wybraliście , bo ja mam dylemat i nie bardzo wiem jaki wybrać. Oczywiście cena stropu ma znaczącą rolę?? Witam, Ja chciałem wylewany żelbetowy. I też taki mam w projekcie. Może trochę droższy ale pewnie będzie solidny (ceny stali poszły do góry). Czy macie jakieś namiary na taniego projektanta wykonującego adaptacje + zagospodarowanie z TG i okolic? Szukam tez Kierownika budowy. Edytowane 30 Lipca 2010 przez fenix2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliwicki3 30.07.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witam.Pilnie poszukuję solidnego kafelkarza. Do zrobienia kompleksowo 2 łazienki 9 i 20m2 (kafelkowanie+biały montaż) + położenie 75m2 płytki podłogowej. Budowa Tarnowskie Góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bart Simpson 31.07.2010 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Witam. Ponawiam swoja prosbe z przed miesiaca o namiary na EKIPE budowlana godna polecenia. Budowa w rejonie TG Opatowice.Pozdrawiam Bart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bart Simpson 01.08.2010 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 A moze ktos slyszal o firmie BG BUD z ohio... podobno sa niezli.... wielkie dzieki za wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 01.08.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Witam. Ponawiam swoja prosbe z przed miesiaca o namiary na EKIPE budowlana godna polecenia. Budowa w rejonie TG Opatowice. Pozdrawiam Bart Namiary na ekipę, która nam budowała, wysłałam na priva:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiel44 02.08.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam wszystkich,buduję koło Pyrzowic. Ktoś może mi dać namiary na firmę zajmującą się sprzedażą i instalacją szamb? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 03.08.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam, potrzebuje czegoś nie drogiego do utwardzenie drogi. Możecie coś polecić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izkat 03.08.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 A u nas niemalże strop zalany czy ktoś sie orientuje ile kosztuje SSZ (wylewki maszynowe tynki gładzie, i elektryka) ???? może jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia i Zbyszek 03.08.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 A u nas niemalże strop zalany czy ktoś sie orientuje ile kosztuje SSZ (wylewki maszynowe tynki gładzie, i elektryka) ???? może jakieś namiary? elektryka mamy dobrego i od wszystkiego tzn kamery alarm instalacje załatwia tez materiały i konieczne dokumenty tel500444714. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 03.08.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Potrzebne stemple budowlane ok 20 szt-3,5 m oraz 250 szt-3m najlepiej z transportem.Za wszelkie info z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dejfit 04.08.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Czy komuś nie zostało przez przypadek kilka płyt ze styroduru po docieplaniu fundamentów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts