julka_jr 22.05.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 kurczę wredna jestem ale tak to jest jak się człowiek na łąkę wprowadza a tam przecież mrówy rządzą walczyłam z nimi w zeszłym roku - polewanie wrzątkiem wysypywanie jakiejś różowej trutki no i po prostu po tym polewaniu jeszcze po prostu mrowisko na łopatę i daleko sio poza ogrodzenie w tym roku jeszcze nalotu nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 22.05.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Chcialam być humanitarna, i nakłonić panie mrówki do przeprowadzki - ale dzisiaj był chyba dzień wylęgu, mam wrażenie, że za chwilę cały dom wpadnie do megamrowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.05.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 teraz jeszcze pajaki, ale ich tez sie pozbedę masz na to jaks sposob? Chetnie skorzystam Mrowek mam podobnie jak Ty Capricorn Nie mam juz nerwow. Moze nie nadaje sie do zycia w lesie ? Rozowe troche pomaga , ale nie na dlugo. Slyszalam o polewaniu domu dookola ropa , ale nie mam pojecia czy pomoze , jeszcze rtoche i bede sama probowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elajak 24.05.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 rrmi niestety nic nie znalazłam na te cholerne pajaki, ma ich mnóstwo, codziennie z odkurzaczem ganiam po zakamarkach i nie daje rady. szukalam w starych ludowych sposobach i nic,psikacze i inne nowoczesne odpadają bo dzieci uczulone i nie wiem co robic.chyba tylko ten odkurzacz i cierpliwość. jak ktos bedzie miał sposób na pajaki piszcie Kochani,piszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts