guscik1719502279 02.08.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 PS serduszko na oszronionej butelce jest dla housika... a wódka była dla NS-a - bo tu polaryzowac z toba nie będę to jest po prostu jedyna wóda którą toleruje mój przełyk i żołądek...no mam wyjątkowo delikatny i żatko korzystam (ta butelka leży u mnie już ze 2 lata ), choć dzis moge się dla ciebie poświęcic i z tobą napić... fascynująca jest ta wyrafinowano - perwersyjna gra między Wamii kuleczka, myślisz o czymś w stylu: bacikiem go, bacikiem...wrrrr.... "Wild thing You make my heart sing You make everything Come on, wild thing..."??? Szanujacy sie czlowie, wie co to badziew i czyms takim nikogo nie czestuje. DANZKA jest najnizsza marka jakosciowa i cenowa V&S, maja oni kazdy segment alkoholu w produkcji. Komponeny chemiczne uzywane do wytwarzania podanej przez ciebie wody smakowej sa jedne z najtanszych i najgorszych stosowanych na rynku alkoholowym. Komponenty chemiczne powoduja scinanie sie alkoholu w niskich warunkach. Wprowadzili nawet ten rodzaj patentu chemicznego danskiej w smakowe odmiany ABSOLUTA, lecz zastapiono je w dwa miesiace pozniej o niebo lebsza chemia , ktora powoduje nie tak drastyczny efekt jak w danzkiej - wspomniana przez ciebie galareta. W swiecie szanujacych sie ludzi , nikt nie pija najtanszej i najgorszej wodki smakowej. Wodki smakowe mozna nabywac od segmentu Grey Goos i sa one tylko 4-ry razy drozsze od dziadostwa. W przedziale 150 - 200 zloty masz citrona od GG. PS w twoje odpowiedzi jest jeden maly szczegol, ktorym sie wykladasz - szanujacy ludzie znowu beda wiedzieli o co chodzi. Znowu mnie rozbawilas , prosze pisz wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.08.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 przecież pisałam, że: polaryzowac z toba nie będę a ta chemia i galareta to widac miód na mój układ trawienny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 02.08.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Zapraszam "od czasu do czasu" na cos wyskokowego, moze wieczorem znowu cos zapodam. Spadam na narty wodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.08.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Zapraszam "od czasu do czasu" na cos wyskokowego, moze wieczorem znowu cos zapodam. Spadam na narty wodne. To ty masz nawet natry wodne Och ty w życiu...Pamietaj zapodaj fotke jak już stopa wejdzie ci w "klimuche".Acha i grygluj tylko po grzbietach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 02.08.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Zapraszam "od czasu do czasu" na cos wyskokowego, moze wieczorem znowu cos zapodam. Spadam na narty wodne. To ty masz nawet natry wodne Och ty w życiu...Pamietaj zapodaj fotke jak już stopa wejdzie ci w "klimuche".Acha i grygluj tylko po grzbietach. Fotki znajdziesz na forum, jak perly nie pijam wiec rozumiesz ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.08.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Zapraszam "od czasu do czasu" na cos wyskokowego, moze wieczorem znowu cos zapodam. Spadam na narty wodne. To ty masz nawet natry wodne Och ty w życiu...Pamietaj zapodaj fotke jak już stopa wejdzie ci w "klimuche".Acha i grygluj tylko po grzbietach. Fotki znajdziesz na forum, jak perly nie pijam wiec rozumiesz ....... Co ma perla do gryglowania po grzbietach.Jak masz tłustą gire to klimucha może ci narobic ambarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.08.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Widzisz co by nie było ja dbam ,żeby ci sie nie pogorszylo jak jeb...sz o wode przez klimuche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 02.08.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Najczęściej pijam piwo i czystą polską zimną wódke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 03.08.2007 03:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Zapraszam "od czasu do czasu" na cos wyskokowego, moze wieczorem znowu cos zapodam. Spadam na narty wodne. To ty masz nawet natry wodne Och ty w życiu...Pamietaj zapodaj fotke jak już stopa wejdzie ci w "klimuche".Acha i grygluj tylko po grzbietach. Fotki znajdziesz na forum, jak perly nie pijam wiec rozumiesz ....... Co ma perla do gryglowania po grzbietach.Jak masz tłustą gire to klimucha może ci narobic ambarasu. To , ze ja pijam markowe alkohole i jesli ktos pija takie piwko jak ty, to moze sobie tylko zyczyc, aby miec lepsza kontrole nad pecherzem moczowym. ja nawet, wode inna pijam. http://img451.imageshack.us/img451/715/p1020131lb2.jpg PS jak masz ochote na ogladanie dech wodnych, to mozesz sobie poogladac te, ktore juz sa tutaj na forum , co prawda byly wklejane dla kogos innego, ale raz pozwole takiemu ns "dotknac". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.08.2007 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Zapraszam "od czasu do czasu" na cos wyskokowego, moze wieczorem znowu cos zapodam. Spadam na narty wodne. To ty masz nawet natry wodne Och ty w życiu...Pamietaj zapodaj fotke jak już stopa wejdzie ci w "klimuche".Acha i grygluj tylko po grzbietach. Fotki znajdziesz na forum, jak perly nie pijam wiec rozumiesz ....... Co ma perla do gryglowania po grzbietach.Jak masz tłustą gire to klimucha może ci narobic ambarasu. To , ze ja pijam markowe alkohole i jesli ktos pija takie piwko jak ty, to moze sobie tylko zyczyc, aby miec lepsza kontrole nad pecherzem moczowym. ja nawet, wode inna pijam. http://img451.imageshack.us/img451/715/p1020131lb2.jpg PS jak masz ochote na ogladanie dech wodnych, to mozesz sobie poogladac te, ktore juz sa tutaj na forum , co prawda byly wklejane dla kogos innego, ale raz pozwole takiemu ns "dotknac". Konsensus jest.Skoro nawet takiemu NS pozwalasz , czyli to wszystko idzie w dobra strone. ad1.jezeli chodzi o piwo "perla" to chlopie ja jestem na nim wychowany i pamietam jeszcze jego smak przed pasteryzacją.Nie wiem czy wiesz co to takiego .....pamietać smak piwa niepaseryzowanego?Sądząc po "jakości" tej wypowiedzi nie masz zielonego pojecia co to jest polączenie piwa z pęcherzem moczowym. ad2.To ,że pijasz inną wode mineralną niż my tu w Polsce o niczym nie świadczy.Pij jaką chcesz, nie mi tego dowodzić ,że ta ze źrodeł FIJI jest smaczniejsza od tej z Nałęczowa(10km ode mnie). ad3.jeżeli zobacze ,że na tej desce jesteś ty i na dodatek bedzie to na wodzie bez żółtego kaczorka w obrebie twarzo-czaszki,obiecuje ,że skorzystam z zaproszenia i przyjade cie odwiedzić.......zaznaczam ,że z rano ni chu chu alkoholu gdy coś lub ktoś nawet czasami gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 03.08.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Bardzo polecam, po duzych degustacjach alkocholowych sprawdzone lekarstwo. http://img74.imageshack.us/img74/5316/p1020120ve1.jpg swietna sprawa na duze upaly, osobiscie polecam w polaczeniu z czynnym sportem, czyli orginalnym przeznaczenie tego "plynu", ale do celow wspomnianych powyzjej jest najlepszy. Woda zrodlana dla smakoszy jest rownie dobra , ale ma wolniejsze dzialanie o kilka razy. PS. przepraszam , ze ze wczoraj ,ale jest to ostania butelka ktora wipilem o 19:38. Wlasnie wypadam na zakupy wiec to naprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 03.08.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Prawie wychodze a tu nic , a jest co do popisania o alkocholach. Alkochol dobra sprawa, lubie alkochol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.08.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Prawie wychodze a tu nic , a jest co do popisania o alkocholach. Alkochol dobra sprawa, lubie alkochol. Wiesz ty tylko ten markowy i z gornej półki może juz nikt nie chce patrzec na te twoje pokazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 03.08.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Prawie wychodze a tu nic , a jest co do popisania o alkocholach. Alkochol dobra sprawa, lubie alkochol. Wiesz ty tylko ten markowy i z gornej półki może juz nikt nie chce patrzec na te twoje pokazy. juz zjadlem i moge zaprezentowac jak ladnie piciusie ulozylem. http://img398.imageshack.us/img398/9596/p1020136tb1.jpg To moze takie francuzy , ktore schodza w polsce po 500 zlocisza w gore, he moze cos takiego. http://img388.imageshack.us/img388/5420/p1020141of5.jpg http://img388.imageshack.us/img388/2924/p1020143ft0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 22.08.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 "PS. zycze smacznego jedzenia na swiatowym poziomie , nie dla prostakow i biedakow" Muszę przyznać, że jestem pod dużym wrażeniem, tak znajomości sztuki kulinarnej, kiperskiej, jak również powyższego stwierdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 22.08.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Z wrażenia, zapomniałam, że jadam i wytworne lunchy, ale i wpieprzam kaszę niedogotowaną w Viktorii rzecz jasna , ale tam "chamstwo z całego świata się zjeżdza" Lubię powędrować z "Jaśkiem" , zwłaszcza jak "Wściekłe psy" mnie gonią, "Teraz Polska" jest przecież. Nigdy nie odmawiam 90-cio letniemu dziadkowi mojej przyjaciólki, wspólnego wypicia jednej małej serdecznej wódeczki Wypijmy za nasze domy - ja jutro kopię fundamenty , pędzę na urlop mało wypoczynkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 26.08.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 TYLKO J.W. czerwony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 01.09.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Beeeeeeeeeeeeeee, bardzo przepraszam , odbiło mi się. Właśnie popijam winko nie dla dziadów. PS. ocziwiście do potrawy z grilla, nie dla dziadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.09.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Beeeeeeeeeeeeeee, bardzo przepraszam , odbiło mi się. Właśnie popijam winko nie dla dziadów. PS. ocziwiście do potrawy z grilla, nie dla dziadów. guścik - ty ordynusie! zasłaniaj otwór gebowy jak bekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.09.2007 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 zielonooka, masz jakieś dobre drinki na tapecie?? zeszłoroczny Mojito królował całe lato może polecisz coś na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts