izat 27.08.2006 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 kupiłam bułgarskie winko PS, wydałam kupę kasy i ................. jestem rozczarowana bleeeeeeeeeeee a taka ładnie było zalakowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 28.08.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 1)Słodkie "damskie"drinki2)Wina czerwone wytrawne3) Bushmills - jedyna "łycha"co da sie pić bez rozcieńczalnika4)Śliwowica Passover 70% ( Łącka za ostra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinka 28.08.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 A ja robię winiówkę , ale nie wiem czy będzie mi smakowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.08.2006 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 A ja robię winiówkę , ale nie wiem czy będzie mi smakowała Karolinko, a kiedy wiśnióweczka będzie gotowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 30.08.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 mały drink BAILEYS z lodem panowie podpowiadam to jest coś dla kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.08.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 mały drink BAILEYS z lodem panowie podpowiadam to jest coś dla kobiet Wiem, wiem Bełatko W końcu... jestem facetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 31.08.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 jak sie uda gdzies kupić to rum z miodem ...niebo w gębie A jak sie to robi ? Ja pije glownie to co sama zrobie. Rocznie robimy z mezem okolo 35l wina gronowego no i jeszcze kilka literkow roznych win-wynalazkow. Poza tym naleweczki roznorakie robimy. A na rodzinnych imprezkach wsciekle psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.09.2006 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 lato mija, upałów już chyba nie będzie, rum się skończył, więc Mojito idzie w odstawkę jakiego drinka proponujecie na jesienne wieczory?? bo koledzy nie poszli w odstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 "Łyskacz" ostatnio niebieski jasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.09.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 "Łyskacz" ostatnio niebieski jasiek Teska to powiedz prosze - bo ja niebieskiego nie pilam... jest wogole jakas roznica smakowa miedzy "blue" a np. "black"???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.09.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 oooo!!! fajny wątek .to i ja cos rzuce na gardełko. 100-tka byczej krwi,100-tka martini bianco i oczywiście 100-tka ryzling-u. Przyjmuje ten "wywar na dwa razy i jest ok. dla cierpliwych.....750 ml wódeczki,gruszki, kawa,natka pietruszki ,1 łyżka cukru, woda mineralna. lubie tą swoją nalewke:w upieczone gruszki w piekarniku(taki prawie susz)wkładam kilka ziarenek kawy i zalewam 250ml-ami dobrej goracej czystej wódeczki z w/w cukrem. Nastepnie dolewam pozostałą część alkoholu i pozostawiam w spokoju. Po tygodniu pije ze miksowaną pietruszką.....miodziunio. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 10.09.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 W ankiecie nie bralam udzialu bo mam kilku faworytow i nie umialam sie zdecydowac Wiec lubie piwo - marki rozne, wymienie np. Zywiec (patriotyzm lokalny?), ale tez Paulaner, Tuborg czy Back. Lubie tez dobre wino - tu gdzie jestem moge sie raczyc winami w korzystnej cenie (juz od 3eu w gore). Whisky z lodem i cytrynka.... PS niktspecjalny.. twoje przepisy wymagaja nakladu pracy - ale mysle ze warte sprobowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 14.09.2006 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 gruszka, kawa i pietruszka ciekawy mix muszę spróbować z czystej ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.09.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Wino i to tylko czerwonePlus własne wino z porzeczek (+sok z jeżyn lub jagód dla koloru) A na "codzienne wieczory" Żywiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 12.10.2006 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 mnie po czerwonym winie boli głowa nie wiem dlaczego ale i tak piję nałóg jest silniejszy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 15.10.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 A nikt się nie przyznał do denaturatu... (w ankiecie są trzy odpowiedzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 15.10.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Są tu inni abstynenci poza mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SamuelMysia 18.10.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 A dlaczego w ankiecie nie ma miodkow pitnych? My najchetniej wino - Samuel czerwone wytrawne, Mysia czerwone i biale polslodkie. Markowe, ale z tych typu kadarka, bo tak naprawde roznicy w smaku miedyzy kadarka a drozszymi za bardzo nie daje sie odczuc A jak piwo to Zywiec Poza tym zabieramy sie za domowy wyrob win owocowych. Jablkowe, ryzowe, pozniej moze z wisni... ale to dopiero faza eksperymentow, wiec zobaczymy co z tego bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 19.10.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 A dlaczego w ankiecie nie ma miodkow pitnych? Właśnie ! Po pierwsze primo: miód pitny, najlepiej półtorak, w ostateczności dwójniak. Po drugie primo: szkocka whisky "Strathisla"... A propos miodu: idę zrobić sobie i żoneczce grzańca ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.10.2006 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 miody pitne pijecie na ciepło???????? ja zawsze na zimno a w ankiecie o nich faktycznie zapomniałam chociaż sama za nimi przepadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts