Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Alkohole- w jakich gustujecie?

izat

lubię:  

91 użytkowników zagłosowało

1. 1. lubię:

Recommended Posts

• Odpowiedzi 318
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a czemu mozna tylko 1 opcje?! :wink: :D

wybralam wino (ale nie marki wino :wink: tylko takie jak tu okreslono "markowe") :wink: chyba najbardziej : chile, argentna, rpa, floryda (ogolnie z "nowego swiata") nie wiem czemu ale francuskie totalnie nie podchodza :-?

+ jeszcze tequila, campari whiski tez ale z cola wiec to ponoc profanacja :oops: :wink: :oops

i ogolnie pojete drinki (byle nie słodkie (takie malibu - fuj !) :wink: :

Ostatnio (od ponad roku) na topie MOJITTO :wink: czyli mexykanski rum z woda sodowa, sokiem z limonki (duzo) , cukrem trzcinowym(troszke) i swiezymi listkami mięty plus lód - na upał genialne !!! :roll: :D :roll:

nawet na widok zdjęcia mam slinotok :wink: :D

mojitto ;)

tylko trzeba uwazac bo mocno potrafi "trzepnać" :wink:

wodka stanowczo nie - chyba ze żubrówka i to w połączeniu z sokiem jabłkowym (czyli tzw"szarlotka") :wink:

a czemu mozna tylko 1 opcje?! :wink: :D

wybralam wino ....campari whiski tez ale z cola wiec to ponoc profanacja :oops: :wink: :oops

i ogolnie pojete drinki (byle nie słodkie (takie malibu - fuj !) :wink: :

Ostatnio (od ponad roku) na topie MOJITTO :wink: czyli mexykanski rum z woda sodowa, sokiem z limonki (duzo) , cukrem trzcinowym(troszke) i swiezymi listkami mięty plus lód - na upał genialne !!! :roll: :D :roll:

nawet na widok zdjęcia mam slinotok :wink: :D

mojitto ;)

tylko trzeba uwazac bo mocno potrafi "trzepnać" :wink:

wodka stanowczo nie - chyba ze żubrówka i to w połączeniu z sokiem jabłkowym (czyli tzw"szarlotka") :wink:

zielona ......mamy te sam smaki ....... :D campari i mojiotto nr 1 pychotki :D

acha ......wódka tak !!! ale zmrożona -najlepiej Finlandia Cranberry :D

Jak dla mnie pytanie mogłoby brzmieć - w jakich alkoholach nie gustujecie :D

Nie przepadam za koniakami . Piwo piję okazjonalnie , głównie latem .

Wina lubię , zwłaszcza czerwone wytrawne ale nie za bardzo mi służą , ilość powyżej dwóch lampek kończy się bólem głowy .

Naleweczki , owszem ale zimą , najchętniej na nartach ( nie na stoku oczywiście 8) ) . Czasami wódki smakowe - Finlandia Cranberry , Danska Grapefruit , itp. oczywiście dobrze zmrożone . Wściekłe pieski jak najbardziej :D , ale strasznie po nich gardło boli :wink:

Na resztę roku zostają drinki .

Na lato - limonkowe Caipiroska i Mojito , Campari , ale z sokiem grejfrutowym i duuużą ilością lodu .

Przez cały rok dobra czysta wódeczka z sokiem Kaktus Tymbarku .

Na zdrowie :D