izat 08.07.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 abstynenci też mogą się wypowiedzieć co lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.07.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Whisky jesli juz J&B , czasem jakis burbonik A na jaka okolicznosc sa te badania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.07.2006 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 a tak bez okoliczności może z przepicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.07.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 piwo bezalkoholowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 09.07.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Ja tam wszystko lubie i wypije co postawisz do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 09.07.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 A gdzie miody pitne???U mnie w barku - brzmi odpowiedz.I to lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 11.07.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 nie jest to najskrytsza z moich tajemnic... Metaxa i Beherovka/Demianovka Na szczęscie dawno minęły poborowe czasy, gdy mawiało się: - nie ważne co, - ważne żeby sponiewierało... t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 11.07.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 porto, madeira, sherry piwo wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.07.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 a czemu mozna tylko 1 opcje?! wybralam wino (ale nie marki wino tylko takie jak tu okreslono "markowe") chyba najbardziej : chile, argentna, rpa, floryda (ogolnie z "nowego swiata") nie wiem czemu ale francuskie totalnie nie podchodza + jeszcze tequila, campari whiski tez ale z cola wiec to ponoc profanacja :oops i ogolnie pojete drinki (byle nie słodkie (takie malibu - fuj !) : Ostatnio (od ponad roku) na topie MOJITTO czyli mexykanski rum z woda sodowa, sokiem z limonki (duzo) , cukrem trzcinowym(troszke) i swiezymi listkami mięty plus lód - na upał genialne !!! nawet na widok zdjęcia mam slinotok mojitto tylko trzeba uwazac bo mocno potrafi "trzepnać" wodka stanowczo nie - chyba ze żubrówka i to w połączeniu z sokiem jabłkowym (czyli tzw"szarlotka") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Wino (dobre) kalifornijskie, RPA, z francuskich tylko Chateauneuf du Pape (chyba tak się to pisze), a po drugiej stronie Rulandskie Modre, ale tylko archivne :) i oczywiście WŚCIEKŁE PIESKI :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.07.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 a czemu mozna tylko 1 opcje?! wybralam wino ....campari whiski tez ale z cola wiec to ponoc profanacja :oops i ogolnie pojete drinki (byle nie słodkie (takie malibu - fuj !) : Ostatnio (od ponad roku) na topie MOJITTO czyli mexykanski rum z woda sodowa, sokiem z limonki (duzo) , cukrem trzcinowym(troszke) i swiezymi listkami mięty plus lód - na upał genialne !!! nawet na widok zdjęcia mam slinotok mojitto tylko trzeba uwazac bo mocno potrafi "trzepnać" wodka stanowczo nie - chyba ze żubrówka i to w połączeniu z sokiem jabłkowym (czyli tzw"szarlotka") zielona ......mamy te sam smaki ....... campari i mojiotto nr 1 pychotki acha ......wódka tak !!! ale zmrożona -najlepiej Finlandia Cranberry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.07.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Jak dla mnie pytanie mogłoby brzmieć - w jakich alkoholach nie gustujecie Nie przepadam za koniakami . Piwo piję okazjonalnie , głównie latem . Wina lubię , zwłaszcza czerwone wytrawne ale nie za bardzo mi służą , ilość powyżej dwóch lampek kończy się bólem głowy . Naleweczki , owszem ale zimą , najchętniej na nartach ( nie na stoku oczywiście ) . Czasami wódki smakowe - Finlandia Cranberry , Danska Grapefruit , itp. oczywiście dobrze zmrożone . Wściekłe pieski jak najbardziej , ale strasznie po nich gardło boli Na resztę roku zostają drinki . Na lato - limonkowe Caipiroska i Mojito , Campari , ale z sokiem grejfrutowym i duuużą ilością lodu . Przez cały rok dobra czysta wódeczka z sokiem Kaktus Tymbarku . Na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 12.07.2006 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 muszę spróbować tego drina Mojito zwłaszcza w takie upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 12.07.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 ja tylko whiskacze......po nich rano zawsze czuję się jak młody Bog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 13.07.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Dołączam do Zielonookiej i Ew-ki, jeśli można - kalifornijskie, chilijskie wino, Campari, czerwona Finlandia i od siebie - stary, poczciwy gin z tonikiem. Mojiotto do wypróbowania w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.07.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ew-ka Maxtorka Lucia, izat do mojito to rum musi byc dobry - chyba najlepiej Baccardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.07.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ew-ka Maxtorka Lucia, izat do mojito to rum musi byc dobry - chyba najlepiej Baccardi Zielona , już żałuję że do wieczora tak daleko no i pracować po trzeźwemu trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.07.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 A gdzie miody pitne??? U mnie w barku - brzmi odpowiedz. I to lubie. no własnie ! ja tez tylko dwojniaki pije jak sie uda gdzies kupić to rum z miodem ...niebo w gębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.07.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 A gdzie miody pitne??? U mnie w barku - brzmi odpowiedz. I to lubie. no własnie ! ja tez tylko dwojniaki pije jak sie uda gdzies kupić to rum z miodem ...niebo w gębie rum z miodem! to tuczace grubasek bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.07.2006 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 A gdzie miody pitne??? U mnie w barku - brzmi odpowiedz. I to lubie. no własnie ! ja tez tylko dwojniaki pije jak sie uda gdzies kupić to rum z miodem ...niebo w gębie rum z miodem! to tuczace grubasek bedziesz może już jest :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts