Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZACISZE II-Miraśki i reszty rodzinki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 516
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oliwka najlepiej sama psluchaj swojej rady i przejdz sie do najblizszego kiosku, kup sobie jakas poczytna gazete w stylu Ładne wnetrze i przenies propozycje dokladnie do swojego wnetrza, gwarantuje ze Twoj dom/mieszkanie bedzie nijakie tak jak cala Twoja wypowiedz.

pozdrawiam

Mirasko, a ja dalej sie zachwycam i podgladam :)

Dlaczego spada na "Oliwkę" taka fala krytyki . Robicie teraz dokładnie to samo co ona . Ma się prawo wypowiedzieć , przecież do tego służy formu i wątek . Zgadzam się ze mogła to zrobić bardziej delikatnie i konstrukywnie z większym wyczuciem . Jej się to nie podoba i może to powiedzieć , to jest wolność słowa .

Sadze ze autor wątku założył go po to , aby wszyscy mogli się wypowiedzieć , głosy negatywne też są potrzebne bo pozwalają spojrzeć oczami innych na tą samą rzecz . I dziwne byłoby gdyby wszystkim to samo się podobało .

Więc nie linczujcie kogoś tylko dla tego ze ma odmienne zdanie od was .

pozdr

Jacek

Zgadzam się ze mogła to zrobić bardziej delikatnie i konstrukywnie z większym wyczuciem . Jej się to nie podoba i może to powiedzieć , to jest wolność słowa .

I tylko o to chodzi. Szerszy komentaż jest zbędny. Zawsze można wyjść z założenia. Nie podoba Ci się? Nie komentuj, chyba, że masz ochotę komuś dopier.. piiii.

Oliwka najlepiej sama psluchaj swojej rady i przejdz sie do najblizszego kiosku, kup sobie jakas poczytna gazete w stylu Ładne wnetrze i przenies propozycje dokladnie do swojego wnetrza, gwarantuje ze Twoj dom/mieszkanie bedzie nijakie tak jak cala Twoja wypowiedz.

pozdrawiam

Mirasko, a ja dalej sie zachwycam i podgladam :)

nic ująć nic dodać - dołączam się do wypowiedzi !

Pozdrawiam

:lol: :lol: :lol: :lol: w pierwszej chwili myslałam,że pomyliłam galerie-kurcze jaki ruch sie zrobił a juz chciałam sie wycofac z pokazywania fotek

wszystkim kibicujacym wielkie,wielkie dzięki- usmiech miałam od ucha do ucha jak czytałam wasze posty

jest pare domów których wnetrza nie leza w moim guście-ale wiem z własnego doswiadzczenia.ile trzeba poswiecenia i zaangazowania aby w nim zamieszkać dlatego nikogo nie krytykuję,-

Oli-wko-nie powiem ,zebym ceniła bardzo twoje uwagi ,gdyz nie mam pojecia,czy jestes fachowcem w dziedzinie urzadzania wnetrz, aczkolwiek nie mam nic przeciwko wyrazania swojej opinii

pozdrawiam wszystkich serdecznie :lol: :lol: :lol:

p.s Jolu jak tam wasze zacisze?

Brawo Miraśka. Ty to masz klase :lol:

Mnie to normalnie szlag trafił jak przeczytałam ten ...... komentarz, o który zresztą nikt nie prosił. Nie wiem dlaczego wogóle ludziska wystawiają negatywy, nie podoba ci sie i nie musi, mój dom i moja sprawa :evil: Inaczej ma sie to oczywiście w przypadku gdy ktoś prosi o ocene lub poradę. A to ledwo weszło na forum (i dziwnie znajomo mi z innego forum) i od razu z grubej rury. Bez kawy podniosło mi to ciśnienie, dobrze że jestem niskociśnieniowcem :wink:

Słuchajcie. Nie ma co się rozwodzić nad jedną nieprzemyślaną wypowiedzią. Najlepiej po prostu zignorować.

a ja myśle, że tamta wypowiedź była przemyślana i co więcej - trafna

no ale tak już u nas jest - jak są achy i ochy to jest super ale jak już ktoś napisze coś innego to od razu jest złośliwcem, głupkiem itd. LUDZIE !!!! troche dystansu !!! Spójrzcie też na siebie pod kątem krytyki i zobaczycie ile czasami w tym jest racji !!! też oglądam tu niektóre zdjęcia - nie tylko w tym wątku i czasami krew mnie zalewa - bo ktoś pokazuje coś totalnie bez gustu a następnie 20 osób sypie ochami i achami. A potem wątki wyglądają jak wyglądają - same pieśni pochwalne bo nikt sie nie odważy nic złego napisać !!!

[Mnie to normalnie szlag trafił jak przeczytałam ten ...... komentarz, o który zresztą nikt nie prosił

no i tu mamy kwintesencje - na forum można TYLKO chwalić !!!

a kto i gdzie to napisał(regulamin jakis czy coś),ze tylko na forum sie chwali :lol: ,-osobiscie mam 2 domki które szczerze mi sie podobaja i niekoniecznie bym tak u siebie zrobiła,chodzi tu forumowiczom drogi fotografie o ton wypowiedzi raczej

i nie bede przeciez kazdemu z osobna tłumaczyła dlaczego w pokoiku córki jest np szafa sosnowa-meble z poprzedniego pokoiku sa w stanie bdb wiec ich nie wyrzuce tylko trzeba było dokupic szafe i córcia sie przemeczy i sie nie zastanawialismy czy to pasuje czy nie :lol: od tego na szczescie sie nie umiera

i na kazdy nastepny zły komentarz było by wytłumaczenie ale po co :lol:

pozdrowionka

[Mnie to normalnie szlag trafił jak przeczytałam ten ...... komentarz, o który zresztą nikt nie prosił

Jaką kwintesencje???? :o Gdzie napisane zostało że wolno tylko chwalić, oprócz białego i czarnego mamy jeszcze inne kolory :wink:

Po pierwsze Miraśka nie prosiła o porade w wystroju wnętrz, ani o opinie (gdyby to zrobiła, wówczas jak najbardziej wszelkie opinie - równiez krytyczne-są wskazane i takie z pewnością by oczekiwała:D ). To jest uprzejmość z jej strony (jak i innych) że pokazuje zdjęcia swojego domku.

A po drugie jak już bardzo chciała ta osoba coś napisac mogła to zrobic w sposób kulturalniejszy, z czym zresztą pare osób się zgodziło. Chociaz mnie jak sie coś nie podoba (a podkreślam - dana osoba nie prosi o porade) to nie komentuje, bo wolnoć tomku w swoim domku :lol: :lol:

Owszem, szczególnie jeśli krytyka jest nie konstruktywna i ma na celu co najwyżej pokazać, że autor ma inny gust i ma się na dodatek za lepszego z tego powodu.

Jak autor ma inny gust to niech idzie ochać w innych wątkach tam gdzie nie ochają ci co mają gust inny niz autor. Jasne?

Owszem, szczególnie jeśli krytyka jest nie konstruktywna i ma na celu co najwyżej pokazać, że autor ma inny gust i ma się na dodatek za lepszego z tego powodu.

Jak autor ma inny gust to niech idzie ochać w innych wątkach tam gdzie nie ochają ci co mają gust inny niz autor. Jasne?

nie !!! bo moge wskazać na tym forum kilka przypadków totalnego bezguścia i czasami lepiej takiego człowieka delikatnie uświadomić.... no ale to forum jest tylko od chwalenia, dlatego nigdy nikogo tu nie ośmiele sie skrytykować

nie !!! bo moge wskazać na tym forum kilka przypadków totalnego bezguścia i czasami lepiej takiego człowieka delikatnie uświadomić.... no ale to forum jest tylko od chwalenia, dlatego nigdy nikogo tu nie ośmiele sie skrytykować

No to Panu już dziękujemy - to jest GALERIA i jeżeli jej autor zapyta o radę to każdy może wyrazić swoją opinię. Jakoś nie widziałam gustownego? fotografa przy pytaniu Miraśki o aranżację okna :-(.

Stary, daj spokój - o gustach się nie dyskutuje (tyle co osób na forum tyle gustów).

UTNIJMY TEN WĄTEK BO MIRAŚCE ZAŚMIECAMY GALERIĘ

CZAS NA DRINKA :lol: