Miraśka 14.01.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 witam wszystkich po długiej przzerwie i dziekuje za zyczenia swiateczne i noworoczne rzadko zagladam i nawet nie mam za bardzo co pokazac ale ,że w końcu doczekaliśmy sie obudowy kominka to wklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.01.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 a rzucisz większe zdjęcie?? Pięknie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola11 21.01.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witaj Miraśka , Super kominek! U mnie działają teraz elektrycy i też wymyśliłam im takie podświetlenie kominka , a i sam projekt obudowy jest w podobnym stylu . Wygląda to u Ciebie extra, więc bardzo się cieszę, bo już "widzę" jaki będzie efekt. Jak tam Twoja kuchnia? Mnie spędza sen z oczu obmyślanie jak ma wyglądac moja.Czy masz firanki, albo jakieś zasłonki w wykuszach? Projekt dla elektryków i hydraulika już zrobiłam, styl już dawno wybrałam, ale całości jeszcze nie "dopracowałam". Podpowiedz coś, proszę . Pozdrowienia dla rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.01.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 spełniam zyczenie te półokragłe czopuchy i na suficie z oswietleniem zrobiłam tynkiem strukturalnym-baranek Mariola 11-nie mam zadnych firanek w wykuszach-narazie,dopiero bede myslec jak pod koniec marca bedzie kuchnia ale mysle o tych co sie podnosi na jaka sie chce wysokosc i podwiazuje -uciekła mi nazwa teraz cieszę sie ,ze podoba ci sie obudowa kominka jutro bedzie pan od kuchni i musimy wszystko dopracowac do końca,jak pozmieniamy co nieco to wkleję projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola11 23.01.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Cacko Mirasiu . Czekam na Twoją kuchnię. nic nie wiem o tych firankach . W każdym razie czekam na postępy prac w Twoim domku i może nowe idee . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.01.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Śliczny kominek A gdzie zamawiasz kuchnie? Tak wogóle to spójrz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi1719504475 24.01.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Miraśka oglądałam postępy w Twojej budowie z zaciekawieniem i bardzo Ci zazdroszczę , że mieszkacie już w domu. My dopiero w marcu zaczynamy budowę , ale już teraz chciałam Cię zapytać o Twoje okna 120 na 180 wysokości i obniżone parapety , jesteś zadowolona z tego rozwiązania ? Marzę o takich oknach z szerokim parapetem do siedzenia . Gdzie zamawialiście swoje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateper 25.01.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witaj Miraska w Nowym Roku Piekny kominek jak to dobrze móc popodglądać rózne rozwiązania Ja juz nie mogę się doczekać kiedy wystartujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 26.01.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Anowi-z okien jestesmy bardzo zadowoleni-siedzac czy leżąc można ogladać co dzieje sie za oknem -braliśmy je w firmie Eko-dom na szybowcowej ,a jeszcze maja siedzibe na gdańskiej Kateper-witaj no włąsnie zazdroszcze tego podgladania,bo duzo pomaga w podejmowaniu ważnych decyzji-zycze samych trafnych i pomyślnego rozpoczęcia budowy-no i zakończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola11 01.02.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Mirasiu, Gdzie przepadło śliczne zdjęcie Twojego kominka? Z niecierpliwością czekam na kuchnię. U mnie właśnie skończyli działalnośc panowie elektrycy. Wrócą jeszcze po tynkach. Ostro pracuje hydraulik. Obiecuje, że za tydzień może zastąpic go pan od tynków (na 2, 2 i pół tygodnia), potem on będzie pracował jakieś 2 kolejne tygodnie w środku przy podłogówce i mogą wejśc z wylewkami.J eśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to w połowie marca można wyjśc na zewnątrz ze schodami, tarasem, grillem, ocieplaniem, tynkami, a potem ogrodzeniem i innymi pracami zewnętrznymi. Mamy problemy z deskami na dachu, więc będziemy zwlekac trochę z ich zakrywaniem, aby się upewnic, że nic nam nie grozi potem. Marzę, żeby pod koniec lata się przeprowadzac. Pozdrawiam serdecznie i czekam na nowe zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 03.02.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Mariola 11-kto miał zobaczyc to zobaczył ja tez czekam na kuchnie z niecierpliwoscia ale oprócz czekania jest jeszcze mnóstwo roboty i dylematy co na sciane-granit,szyba-w ostatecznosci kafle,naprawde nie wiem,jeszcze blat nie wybrany-kolor,bo na 80% granit na pewno uda ci sie przeprowadzić do lata,przeciez w miare sprawnie wam idzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola11 07.02.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Mireasiu granit na blaty Coś pięknego. Ja ostatnio byłam z panem kamieniwrzem w hurtowni, wybieralam kamień na parapety i niemal pewna jestem, że blaty i schody zewnętrzne i taras to będzie granit. Nigdy nie myślałam, że granit ma tyle barw! Super! Jedyny mój smuteczek teraz to kurs franka . Zazdroszczę, że mogliście bez kredytu. My będziemy się zmagac z kryzysem teraz i trzeba będzie płacic straszne kwoty rezygnując z ostatniejtranszy. Trudno będzie wykończyc. Ale i tak kocham moje Zacisze i chcę w nim zamieszkac naet gdybym długo musiała się w nim urządzac. Ty nie wiesz nawet jak jesteś szczęśliwa budując bez tego paskudnego ryzyka. Wysyłaj zdjęcia, proszę, podpowiadaj. Pozdrowienia dla całej rodzinki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.02.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Mariola 11-chyba przywołałam cie mniej wiecej o tej porze do siebie bo wspominałam Kateper,która odwiedzia mnie własnie dzisiaj,ze załuje ,ze nie mogłas zawitac do mnie latem,ale nic straconego,jakby co to zapraszam współczuje ci tego kredytu ,no ale jak ja to mówie cos za cos-my nie mieszkalismy na swoim 18 lat wiec wprowadzalismy sie prawie na surowy stan,kuchni jako takiej nie am juz 1,5 roku i zyjemy szczesliwi a bez kredytu co prawda ale innym kosztem... o schodach zewnetrznych to nawet nie smiem marzyć ale na pewno załujemy ze nie zrobilismy takich wenatrz-jakbym miała cofnac czas to były by granitowe-przed obudowa kominka byłam w składzie granitu i zakochałam sie piekne sa granity- wty naszym kominkowym jak swieci swiatełko nad nimi to ładnie błyszcza drobinki złota -super a nasze ,(pisze o wszystkich zaciszanach) zacisze jest naprawde super pozdrawaiam ciebie takze i rodzinke i trzymam kciukaski za dalsze prace i przeprowadzke latem ps. a jaki granit wybrałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola11 08.02.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Madura jasna, jeśli dobrze pamiętam. Złocisty z ciemniejszymi żyłkami i z rzadka rozmieszczonymi brązowymi plamkami. Twoje schody są piękne! Drewno jest ciepłe i mniej śliskie, więc może wewnątrz lepiej schody drewniane? Nasz kamieniarz pokazał nam inną obróbkę na schody i tarasy, ale wtedy nie masz tego fantastycznego połysku. Myślę, że na zewnątrz będzie fajnie tak na matowo. My też będziemy musieli na długo odłożyc marzenia o totalnym wykończeniu domku. Zrobimy, co będzie możliwe z tej transzy i zamieszkamy, a resztę... pojęcia nie mam kiedy. Taki skok franka przy dużym kredycie jest zabójczy . Blaty w kuchni prawie na pewno zrobię sobie z granitu . Marzyc nie przestaję. Pozdrowienia dla Ciebie i rodzinki. A jak tam odchudzanie? U mnie tragedia . Tyję w oczach. Całe szczęście,że zaczęłam od wagi "lekkiej", więc chociaż z trudem, ale jeszcze to akceptuję. Niestety moje ciuchy - nie Mirasiu, daj Jasiuli "przepis" na wysyłanie zdjęc. Prosi o to na forum Zacisza. Pokazałby (łaby) nam troszkę swoich wnętrz. On(a) mieszka już rok w Zaciszu. Ja sama nie bardzo wiem, jak to się robi z tymi zdjęciami. Coś mi córcia założyła i do tego zostawiła instrukcję , ale jak to się zaklada - nie wiem i moich zdjęc nie da się tak fajnie powiększac. Twoje to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 09.02.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Mirasiu - jak zdrówko przy tej ilości pracy Super to wszystko idzie, a ile radości Ci to daje. Daj znać na priv kiedy wstawisz kuchnię - z miłą chęcią ją zobaczę, a rzadko tu wpadam ostatnio. Boję się, że wyciapiesz zanim zajrzę. Kuchnię zamawiałaś u jakiegoś producenta czy u małego wykonawcy. No i pewnie projekt indywidualny? A, co do indywidualnych potrzeb - może masz gdzieś na oku jakąś fajną, niepracochłonną dietkę na ok. 1 tydzień? - dłużej nie wytrzymam, o nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 09.02.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Mariola 11-granit na kominku mam madura gold jesli chodzi o instrukcje dla Jasiuli ,to niestety nie pomoge,kiepsko tłumaaczę gdyż ja wszystkiego ucze sie na zywo,a wstawiam zdjecia z programu Imageshack-dokładne instrukcje znalazłam własnie w muratorze na reszte odpowiem na priv Agusiek-zdrówko to tak sobie a zwłaszcza to psychiczne normalnie nie umiem sie juz skoncentrowac na czyms bo mysle o czym innym.kuchnie bedzie nam robił pan polecany u nas w grupie na forum i prawdopodobnie wejdzie 15 marca na reszte odpowiem na priv pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołzaa 03.04.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam Czy mogłabyś mi podać koszt wykonania Twojego kominka, łącznie z robocizną i materiałem? jest poprostu boski i chce taki, żaden inny co to za wkład tam masz? i co to za marmurek? Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 halllo... i co z ta kuchnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.04.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 halllo... i co z ta kuchnią? a ma sie dobrze czekają jeszcze listwy przypodłogowe do połozenia fotki zrobie,obiecuje i wkleje-na troszke życzę wszystkim zdrowych i wesołych swiat http://www.e-gify.strefa.pl/gify/okazjonalne/wielkanoc/wielkanoc11.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.04.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.pieczatki-poligrafia.pl/wielkanoc2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts